8 11 21 Rheinschlucht Ved Chur Lowres 2021 Foto Rasmus Schoenning 10 Anne Vibeke Rejser

Velkommen til KLUB AnneVibekeRejser

ALT DETTE FÅR DU

 

I KLUB Anne-Vibeke Rejser sker der nye ting hver måned.
Se også faktaboksen med alt det, du får.

I første omgang skal du oprette en profil – det tager kun få minutter. Det gør du ved at klikke på linket herover. Når profilen er oprettet, kan du vælge, om du vil have et halvårligt eller et årligt abonnement.

Du skal vælge mellem to forskellige abonnementer: 149,- pr. ½ år og 249,- pr. år.

Tilmeld dig KLUB Anne-Vibeke Rejser og få adgang til ALT indhold

Hvis du allerede er abonnent skal du ikke gøre mere. Vi sender en mail til dig 48 timer før - bare en venlig reminder og så en time før kommer der en mail med linket til selve foredraget. Når du klikker på det, så er du med.

HUSK at tjekke dit SPAM filter. Er du forhindret, kan det genses efterfølgende. Gense foredrag med Anne-Vibeke 

Du kan gense alle tidligere foredrag her. Husk du skal tegne abonnement først og være logget ind.

AVR Oktober 22 Tysklands Floder 1X1 Facebook V2

Anne-Vibeke Rejser elsker at rejse

Vi ELSKER at rejse og har gjort det hele vores liv i hele verden, på alle årstider og alle tænkelige måder, som børnefamilie, som par og alene og ALT dette vil vi gerne dele med dig, så du er klædt på til din næste rejse.

Med et abonnement i KLUB AnneVibekeRejser får du adgang til rejseoplevelser, som ikke alle kan se på vores store portal. Det er bl.a. Tv-programmer i fuld længde, online foredrag og særlige tilbud, rabatkoder og konkurrencer.

Vi sælger IKKE rejser, men vi ved, at en rejse holder hele livet, og at den kan ikke gøres om. Derfor hjælper vi gerne dig med at gøre den til noget, du ALDRIG glemmer.
Alt det vi fortæller om på tv og i vores artikler, er altid steder, som vi selv har besøgt – alle foto er taget af os og artikler er skrevet af os selv. Du kan spørge os om alt :-)

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser