150 år med amerikanske nationalparker

Læs flere artikler og se tv-klip fra USA på annevibekerejser.dk

Enestående natur

De mange aktiviteter dækker alt fra special udstillinger om parkens tilblivelse, over filmfestival og kunstudstillinger, til historiske fortællinger om Abraham Lincoln, sommerfuglefestival og information om de store sequoia træer, samt alpint skiløb i vintersæsonen.

Det hele for at hylde den enestående natur, der er i nationalparken.

Yosemite dækker et areal på ca. 8.000 kvadratkilometer, og størstedelen af parken er dækket af nåleskov, i det smukke bjergområde.

Fra oktober til april ligger parken dækket i sne, og du kan oven i købet komme til at dyrke alpint skiløb, i et landskab der er meget anderledes end det du ellers normalt ville opleve i Europa.

Et besøg værd uanset årstid

Omkring april/maj begynder forårets indtog, og i den varme periode, vil du kunne opleve et enestående udvalg af både planter og dyreliv.

Blandt andet kan du opleve de mægtige sequoiatræer, der rejser sig majestætisk. Det er nemlig verdens største træer.

Du kan også være heldig at opleve de mange sorte bjørne, og mange forskellige former for kron- og råvildt, og der er mulighed for at fange ørreder i elvene og søerne.

I hele nationalparken finder du omkring 1200 km veje og stier, der er velegnede til vandre- ride- eller cykelture. Af overnatningsmuligheder finder du udover et stort hotel , fire campingpladser med alle moderne faciliteter, hvor du kommer helt tæt på naturen.

Læs flere artikler og se tv-klip fra USA på annevibekerejser.dk