Videnskabsleg i en musling - fornyelse og ombygning hos Universum i Bremen, Nordtyskland

Ny permanent udstilling

Efter en ombygningsperiode på 4 måneder slår videnskabscentret Universum Bremen, dørene op igen, den 6. marts, med en ny permanent udstilling.

På et areal svarende til 4.000 m2, kan både små og store besøgende dykke ned i en spændende verden, der er bygget op omkring temaerne teknik, menneske og natur.

Mere end 250 nye udstillingsgenstande indbyder til interaktion, nye oplevelser og udforskning af naturvidenskabelige fænomener.

Her kan du f.eks. få svar på, hvordan en løgnedetektor virker og hvordan det føles at stå i et skævt rum eller hvad det vil sige at konkurrere med en maskine.

Blandt andre højdepunkter er en gigantisk kuglebane, en maskine, der kan producere lyn, en rumrobot og eksotiske dyr som søheste, glansbiller og vandmænd.

Familiepakke i anledning af genåbningen

Universum Bremen blev indviet for ca. 14 år siden, og til dato har omkring fem millioner besøgende fra hele Europa lagt turen forbi det muslingeformede vidensskabscenter.

Udover en fast permanent udstilling er der skiftende særudstillinger om forskellige emner indenfor teknik og natur.

Blandt nyhederne er også det såkalte TechnikStudio, hvor børn som voksne kan bygge og konstruere på livet løs med kendte tyske byggeklodssystemer.

I anledning af genåbningen af Universum Bremen har byens turistforening sammensat en overnatningspakke, der inkluderer 2 hotelovernatninger på dobbeltværelse, 2 x morgenbuffet, 1 byrundvisning med guide (engelsk/tysk), 1 ErlebnisCard Bremen og 1 Bremen-guide pr. værelse. Pakken kan bookes fra en pris på 114 euro pr. person, og kan bookes på linket til turistforeningen under artiklen.

Læs mere om familieferie på AnneVibekeRejser.dk

Læs mere om kør-selv ferier på AnneVibekeRejser.dk

Læs mere om rejser til Tyskland på AnneVibekeRejser.dk