Mere end 7.000 km cykelveje omkring Berlin

Læs flere artikler og se Tv-klip fra rejser i Tyskland her

Hvis du vil rejse i et bestemt område i Brandenburg og gerne vil vide alt om cykelruter, en- og flerdages cykelture, seværdigheder, events og aktuelle tips rundt om temaet "cykling", finder du med ganske få klik alt, hvad et cykelhjerte kan ønske sig: ikke bare ruter, men også overnatningsmuligheder og togforbindelser. For kortet viser alle banegårde med links til de aktuelle køreplaner. Du kan også downloade en 24-siders cykelbrochure.

For at være godt rustet til turen, kan oplysningerne printes ud fra internettet - både kortet med turforløbet samt alle data til seværdighederne. På den måde bliver separate cykelkort næsten overflødige. Hvis man er den lykkelige ejer af en GPS, kan dataene overføres, så man kan navigere sikkert gennem Brandenburg.

Romantiske floder og idylliske småbyer er der mange af i Brandenburg. Her er det altid højsæson for afslappende cykelture. Og hvis man ikke selv har en cykel, kan man leje en overalt på ruterne. Langs floderne Spree, Oder, Neisse og Elben lokker også internationale fjerncykelveje, som f. eks. fra København til Berlin. På en længde af 630 km forbinder den to europæiske hovedstæder. Tur Brandenburg fører rundt om Berlin og vil i fremtiden blive Tysklands længste cykelfjernvej. 1.111 km lang er den.

Læs flere artikler og se Tv-klip fra rejser i Tyskland her