HanseDom i Tyskland - velvære for hele familien

Vær sund og forbliv sund

Rutsjebaneafdelingen med 370 meter lange vandrutsjebaner og en 100 meter lang "vild flod" med højdeforskel på hele 7 meter frister med spænding og sjov.

Udendørs byder Søstjerneparken på masser af friluftsoplevelser med solterrasse, beachvolleybaner, grillterrasse og legepladser til børnene. Her tilbydes svømmeundervisning og organisering fester, og for de eventyrlystne er der mulighed for at overnatte.

Den specielle magi i tusind og en nat

Den orientalske magi fra "Tusind og en nat" er inspirationskilden til den 2.000 kvadratmeter store saunaafdeling med ti forskellige saunaer og dampbade, softpack-behandlinger og en orientalsk have.

Her kan man vælge mellem en række forskellige behandlinger. Hvad med at prøve en behandling med kridt fra Rügen, som stimulerer blodomløbet og udglatter rynket hud.

Alt fra massage til avancerede spa-behandlinger udføres af uddannet personale, og aktiviteterne er dækket af den tyske sygesikring.

Stærke muskler, stærkt hjerte

Vitalitet og fornøjelse er konceptet i fitnessafdelingen, "Fit and Funny". Uanset om formålet er udholdenhedstræning eller muskelopbygning, har fitnessafdelingen det nyeste udstyr.

Der tilbydes alle former for fitnesstræning, og de uddannede instruktører udarbejder træningsprogrammer, der er skræddersyet til den enkeltes behov. Fokus ligger på "cardiotræning", dvs. pulstræning.

Medlemmerne kan efter hver træning få en analyse af, hvordan træningen er gået, og hvordan næste træning skal tilrettelægges m.m.

Der findes tre udendørs og seks indendørs tennisbaner. Hertil kommer tre squashbaner, tre badmintonbaner, tre udendørs beachvolleybaner, en klatrevæg og en bane til forskellige former for boldspil.

Ferie på HanseDom/Radisson Blu Hotel Stralsund

Radisson Blu Hotel Stralsund ligger i samme bygning som HanseDom og har 114 værelser, som er indrettet i maritim stil.

På alle værelser findes der badekåber og tøfler. Fra hotellet har gæsterne direkte adgang til HanseDom.

Lige uden for hotellet kører der busser ind til den gamle bymidte, som er optaget på UNESCOs liste over verdenskulturarv. Det kan også anbefales at besøge den nærliggende zoologiske have , Havmuseet og Ozeaneum.

Mad og drikke

Radisson Blu Hotel Stralsund byder sine gæster på en spændende, kulinarisk rejse. Køkkenet kan bedst beskrives som middelhavsinspireret med et euro-asiatisk touch. Mange af ingredienserne, som anvendes, er regionale.

Midt i badelandet ligger restauranten "Käpt’n Nielson", der er udformet som en båd, og hvor gæsterne kan komme ind i badetøj. Her tilbydes lettere retter og snacks.

I spa-baren "Marrakech" midt i saunalandskabet serveres der kølige cocktails og snacks i et roligt og afslappende miljø. Besøgende bør i øvrigt ikke gå glip af restauranten og vinbaren på Ozeaneum ved havnen i Stralsund, som også drives af HanseDom.

Møder og events

Mange virksomheder og foreninger vælger at afholde deres konferencer på Radisson Blu Hotel Stralsund. Her findes fem fleksible rum (med skydedøre), som sammen med foyeren byder på perfekte konferencemuligheder for op til 250 personer.

Alle konferencerum er udstyret med moderne teknik, og de fleksible løsninger med skydedøre gør det muligt at tilpasse lokalerne til alle slags grupper.

Rejsen til HanseDom/Radisson Blu Hotel Stralsund

Scandlines færgerute mellem Gedser og Rostock tilbyder stor fleksibilitet og bekvemmelighed. På Scandlines hjemmeside findes der afgangstider og bookingmuligheder.

Læs mere og se videoklip om rejser til Tyskland på annevibekerejser.dk

Læs mere og se videoklip om rejser til Tyskland på annevibekerejser.dk