Tv: To timers DIREKTE fra Ferie for Alle 2013 - Se hele programmet her

Del 1: Messe, charter og camping

I del et af programmet er Georg Sørensen, fra Messecenter Herning, i studiet der var placeret i Danmarkshallen på Ferie for Alle. Georg fortæller nærmere om messens ambitioner og hvad man kan opleve i de mange messehaller, der var tætpakket med spændende ferienyheder.

Rapporter Rasmus har fundet Lone Alstrup fra Spies, der fortæller lidt om trenden blandt Spies' charterkunder.

Årets Havfruepris gik til Bjarne Jensen, formanden for Dansk Camping Union, og han kommer også forbi studiet, for at fortælle om DCU og glæden ved at modtage Havfrueprisen.

Del 2: Jorden rundt med charterfly, krydstogter og wellness camping

Henrik Søndergaard fra Primo Tours, fortæller om charterrejser, blandt andet om en 43 dages tur jorden rundt.

Klaus Tøth fra Royal Caribbean fortæller om krydstogter, og vi tager også et kig på verdens største krydstogtsskib, Oasis of The Seas.

Rapporter Katrine snakker med Ole Dziegiel fra Holbæk Camping og Wellness, om kombinationen af campingplads og wellness center, og hvorfor de to ting godt kan hænge sammen.

Christian Jørgensen fra Cabby Danmark fortæller om Cabbys mange nyheder, heriblandt det nye forbrændingstoilet Cabby Loo.

Tommy Boisen fra Isabella fortelte, giver inspiration til Danmarks hyggeligste fortelt.

Del 3: Årets Autocamper 2013, Formel 1, Bravo Tours og tang

Anne-Vibeke snakker med Johannes Dahl fra Autocamp Danmark, der har forhandling af Årets Autocamper 2013, Adria Sonic Axess SCT. Steen Nielsen fra Den Blå Avis, er også med i studiet og fortæller om kåringen af Årets Autocamper.

Rasmus har ude i messehallerne, fundet nogen der kører en anelse hurtigere end autocamperene. GP Tours er et rejsebureau for folk med benzin i blodet, og Michael Holden fra GP Tours fortæller om de mange muligheder for at komme til Formel 1 løb ude i verden.

Tilbage i "studiet" har Anne-Vibeke fået besøg af Peder Hornshøj fra Bravo Tours. Han fortæller om fordelene ved charterrejser og ønsket blandt kunderne om danske rejseledere.

Katrine har i mellemtiden fundet danmarks eneste Tængemand, Henning Johansen fra Læsø, der har specialiseret sig i den gamle Læsøtradition, at lave hustage af tang.

Del 4: Spar penge på camping, makeover af campingvogn, røg i køkkenet og gourmet

Vil man gerne spare penge på campingturen er der mange muligheder. Anne-Vibeke fortæller om rabatkortet Best Deal Campingcard og Poul Erik Langgaard fra Dometic, fortæller hvordan Dometic har givet en ældre Polar campingvogn den helt store makeover.

Rasmus har mødt gæsterne Per og Stephanie, der har fundet en masse spændende nyheder på messen, og endda været så heldige at vinde en rejse.

Bornholm er kendt for mange specielle ting og en af dem er røgede madvarer. Storrygerene Gordon Henriksen og Jan Gildam fortæller frejdigt om de mange muligheder for at ryge alle madvarer og ryge på alt...

En af de andre specielle aktiviteter fra Bornholm er Hønseskidning, der foregår i Svaneke hele sommeren. Hønseskidningsmesteren Jesper Vigel giver et indblik i den alternative sportsgren.

Ude i hallerne har Katrine snakket med Hans Kristensen, fra Gourmet ruten, der ikke nødvendigvis mener at al mad skal være røget for at smage godt.

Del 5: Astrid Lindgrens Verden udvider

Sverige er en populær feriedestination blandt danskerene. En af de store attraktioner er Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby, hvor man kan møde alle personerne fra den kendte forfatters børnebøger, heriblandt Emil og selvfølgelig Pippi Langstrømpe.

En af årets store nyheder i Astrid Lindgrens Verden, er en stor udvidelse og fornyelse af området omkring Katholt, Emils gård.

Del 6: Masser af camping, stor vintercamp, oppusteligt telt, kroferie, til Grækenland

Camping fylder rigtig meget på Ferie for Alle, hele otte haller med campingvogne og udstyr. Knud Sørensen fra Ferie for Alle giver et bud på hvorfor det er så populær en rejseform. Vi møder også en familie der har valgt at campere på den store vintercampingplads bag messehallerne.

Hos Outwell fremviser Lotte Sørensen Outwells nye oppustelige telt, der kan slås op på få minutter.

Tilbage i studiet snakker Anne-Vibeke med Bent Christensen, fra Rold Gl. Kro, om det at tage på kroferie.

Rasmus har fundet Kjeld Gadegaard fra Spies, der fortæller at en af de store destinationer blandt danske chartergæster i år er Grækenland.Del 7: Rundrejser og alligatorer, ugler i mosen, autocampere i alle størrelser og årets campingvogn

Annelise Dam fra Risskov Travel Partner fortæller om de populære rundrejser i hele verden, inklusiv Florida med den spændende nationalpark Everglades, hvor man kan prøve en tur i Airboat, der bringer en helt tæt på naturen og blandt andet de mange alligatorer.

Katrine snakker med uglen Ulla og hendes "mor" Flemming Sanggaard, fra Silkeborg Rovfugleshow, om rovfuglene og det man kan opleve i Silkeborg.

Vendelbo Vans har medbragt et bredt udvalg af autocampere, heriblandt Danmarks mindste autocamper Doggicamp og den vel nok Danmarks dyreste autocamper Bürstner Grand Panorama med tilhørende helikopter og jetski.

På Ferie for Alle blev Årets Campingvogn 2013 afsløret, og vinderen blev Cabby Caienna. Christian Jørgensen fra Cabby Danmark og Gert Nielsen fra BT som står bag kåringen, kigger forbi studiet.

Del 8: TopCamp, busrejser, bådferie, guadeloupe og den Danske Riviera

Keld Jensen fra TopCamp fortæller om de mange muligheder der er inden for camping i Danmark. TopCamp der har campingpladser over hele landet har også deres eget fordelskort.

Busrejser er blandt en af de populære ferieformer, og Søren Riis fra Riis Rejser giver et bud på hvorfor busrejser er så populære.

Er man mere til gyngende gulv, kan man tage på bådferie i en fjordbåd fra Fjordland. Katrine har fanget Susanne Svanholt fra Fjordland, der fortæller om mulighederne for at leje, også uden at man har den store skippereksamen.

Vil man have sol og sand kan man komme med Once in a Lifetime til Guadeloupe, eller man kan blive herhjemme og nyde den Danske Riviera i Nordsjælland.

Del 9: Elvis, travlhed, VIP børn og leg i lange baner

Graceland, Elvis Presleys hjem ligger i Randers.. eller ihvertfald en kopi af Graceland. Rikke Friis fra Graceland Randers fortæller om hvorfor man har lagt det store Elvis museeum lige netop der.

Mette Zartov fra Bravo Tours beretter om stor travlhed på messen.

Jambo Feriepark i Nordjylland er en af Danmarks femstjernede campingpladser, og noget ud over det sædvanlige. Christina Egelund fra Jambo Feriepark understreger at Jambo's absolutte VIP gæster er børnene.

Et andet populært sted for børn (og voksne der godt kan li at lege) er Gerlev Legepark. Britt Blum fra Gerlev Legepark er ikke i tvivl om at det skal være sjovt at tage på ferie.

To andre der er glade for at lege er Martin og Ketil, der sammen med Anne-Vibeke udgør Campingpatruljen, der tager ud og kigger på de danske campingpladser.

Se flere sendetider her