Tv: Anne-Vibeke Rejser – Nordatlanten Rundt /Færøerne (2:3)

Med på turen har Anne-Vibeke, der rejser med sin familie i LMC campingvogn, også Hella Larsen med hendes to teenager piger, Heidi og Linda, der rejser i Combi Camp. Sidst men ikke mindst er de erfarne Britta og Ole Koch med på turen i LMC autocamper. Anne-Vibeke har tidligere haft campingvogn med til Færøerne uden problemer. Landet med sin storslåede og uberørte natur.

Færingerne er altid et hyggeligt møde, så ud over flotte naturoplevelser, besøger Anne-Vibeke også lokale, der har en god historie i ærmet. Der er ikke så mange campingpladser på Færøerne, men det har Anne-Vibeke også løsningen på.

Forunderlig rejse

Ud over at besøge tre spændende destinationer, tester de tre familier også de tre vogntog for deres egenskaber som ferievogne. Mange har fordomme om camping i lande med ekstrem natur, men Anne-Vibeke giver en masse gode tips undervejs og tager seerne med på en forunderlig rejse, hvor naturen er ubeskrivelig.

Herunder kan du læse artiklen om Anne-Vibekes tur til Færøerne i 2003, samt se de mange stemningsbilleder derfra, eller købe dvd'en "Anne-Vibeke Rejser – Færøerne" i vores WebShop.

Sendetider

Tv programmet Anne-Vibeke Rejser – Nordatlanten Rundt /Færøerne (2:3) - sendes første gang den 18/5-09 kl. 22.30 på dk4.