Tv: Anne-Vibeke Rejser – Lanzarote

Anne-Vibeke besøger øen og tager udgangspunkt i Ejlif Kroagers ferieprojekt – Club La Santa, der åbnede i 1982/83 og i dag råder over 400 lejligheder og mere en 40 Green Team Guider og sportsinstruktører, som dagligt sørger for at hele komplekset kører rundt.

Lanzarote er 1½ gang større end Bornholm og er lige som de resterende kanariske øer opstået under vulkansk aktivitet. Lava landskabet virker umiddelbart lidt ensformigt, men der er mange detaljer og kontraster, når man kigger efter. Den forrevne klippekyst, det golde landskab med ir-farvede søer og fantastiske strande med det særprægede sorte sand. Den vulkanske jord er frodig og den smule nedbør, der er, anvendes effektivt.

Tag med Anne-Vibeke på aktiv ferie på Lanzarote, hvor solen skinner hel året. Anne-Vibeke er både på dykkertur, lærer at windsurfer og prøver stavgang sammen med en gruppe friske danskere.
Anne-Vibeke møder også andre dansker, der besøger Club La Santa både for at være aktiv og dase i solen – man kan nemlig sagtens begge dele.

Programmet genudsendes på dk4 den 13.12. 2010 kl. 21.30