thailand_phuket-1.jpg

10 steder du skal opleve i Phuket

1. Et spændende ø-landskab:
Dette ø-paradis ligger blot et par minutter ud fra stranden Rawai på Phukets sydøstkyst, hvorfra du kan leje en longtail-båd. Koh Bon er en lille perle, der er velkendt for sin lange, lige sandstrand og fantastiske dyreliv med firben, fugle og eremitkrebs.
Adresse: 10 min. med båd fra Rawai Beach i distriktet Mueang Phuket.

2. Gastronomi for feinschmeckere:
Acqua Restaurant tilbyder en spændende kulinarisk rejse inspireret af såvel det lokale som det internationale køkken. Friske ingredienser og en italienskinspireret menu gør Acqua til det perfekte spisested. Menuen tilbyder delikatesser som carpaccio af tunfisk og sværdfisk – lækkert!
Adresse: 324/15 Prabaramee Road

3. Ugeneret og luksuriøst resort:
Det femstjernede resort Sri Panwa er beliggende på en grøn og frodig bakke i det sydøstlige Phuket. Infinitypools, dampbade, udendørs brusebade og solsenge er bekvemmeligheder, som dette luksusresort tilbyder sine gæster. Når du bliver sulten, er der en fantastisk japansk restaurant – Baba Iki – der serverer førsteklasses sushi.
Adresse: 88 Moo 8, Sakdidej Road

4. Beach club og lækre drinks:
XANA er Phukets mest trendy beach club med DJ's og drinks i verdensklasse. Restauranten fokuserer på det internationale club-køkken, hvilket indebærer lækre salater, sandwich, burgere og skaldyr. Her får du minder for livet!
Adresse: 10 Moo 4, Srisoonthorn Road

5. En omvendt livsstil:
Hvis du vil gøre børnene glade på ferien, så er Upside Down House i Phuket en rigtig vinder. Dette er den omvendte verden, så start turen på taget, og gå ned ad trapperne til entreen – en sjov og forvirrende oplevelse. Vend kameraet på hovedet, så hænger du ned fra loftet!
Adresse: 50/11 Moo 5, Tambon Rassada

6. Eksotiske, thailandske tapas:
Spanien møder Thailand i den nyåbnede restaurant Quiplicious Food Bar i hjertet af byen Phuket. De små thailandske tapas er lækkerier som rødbedesuppe, ovnstegt kylling med ost, kylling i karry og champignon med æbler. Gå ikke glip af de søde desserter – hvad med en ispind?
Adresse: Montree Road

7. Ø med luksusspa:
Naka Island er et boutique resort på en privat ø i Phuket, der kun er tilgængelig med speedbåd fra kajen i Ao Por Grand Marina. Turen tager ca. 10 min. Dette sted er kendetegnet af overdådig luksus og omgivet af frodige kokospalmer og en endeløs udsigt over den smaragdgrønne Phang Nga Bay.
Adresse: 32 Moo 5, Tambol Paklok

8. Et velbevaret stykke af paradis:
Paradise Beach er intet mindre end 150 meter paradis på jorden. Beroligende palmer og store granitklipper omgiver denne strand ca. fem kilometer sydvest for Patong. Prøv at sejle havkajak eller at snorkle, og oplev koralrevene i det azurblå hav!
Adresse: Thawewong Road

9. Jungle og vandfald for den aktive turist:
Nationalparken Khao Phra Taew er en oase med fantastisk, urørt regnskov, jungle og vandfald. Prøv at klatre i træer, og oplev den uforglemmelige fauna, hvor du måske møder en bjørn, et rådyr eller en abe. I parken finder man også et rehabiliteringscenter for gibbonaber.
Adresse: Fem kilometer øst for byen Thalang

10. Snyd dine øjne i 3D:
Stå øje til øje med kunst i Phuket Trickeye Museum – en interaktiv udstilling i 3D. Dette er en enestående mulighed for at tage spændende billeder og en sjov oplevelse for hele familien. Her vises ca. 100 malerier og skulpturer fremstillet med trompe l’oeil-teknikken, der skaber en utroligt spændende 3D-effekt.
Adresse: 130/1 PhangNga Road