Ferie med yoga - træk stikket og slap af

Hvad er yoga?

Yoga er en gammel træningsform for krop og sind, som dybest set handler om at være tilstede i det man gør lige nu. Yoga kan derfor hjælpe dig til at finde din indre balance, og give dig selv lov til at give slip og slappe af.
Et roligt sind giver dig overskud og fleksibilitet til at nyde din ferie. Hjælp dig selv og tag fuld udnyttelse af din ferie.

Fordele ved yoga
At dyrke yoga medfører mange fordele. De mest kendte, er de psykiske fordele, herunder en indre balance med et roligt og fredfyldt sind. At dyrke yoga har dog ikke kun positive konsekvenser for sind og sjæl, det har også en yderst positiv effekt på din krop som helhed. Dyrker du Yoga, så dyrker du motion - så samtidig med at du slapper af, kan du komme i bedre form.
Yogaen påvirker din vægt idet den holder dit stofskifte i balance og sætter gang i fordøjelsesssystemet. Dette kan især være brugbart, når du befinder dig i et andet land med andre madvarer end hvad du er vant til hjemmefra, og hvor du ofte også indtager mere end du gør i dagligdagen.

Desuden vil du opnå en større smidighed, hvilket vil styrke din krop og gøre dig parat til en lang flyrejse.
Yoga påvirker dit humør i en positiv retning, hvilket må anses for at være godt for dig selv og dine omgivelser.

Yoga på ferien

Alle kan være med til at dyrke yoga – uanset alder, køn og hvad enten man er nybegynder eller mere øvet i disciplinen. Lad det være en fællesaktivitet for hele familien, når i er afsted på ferie.

Flere danske rejseselskaber er begyndt at have yogarejser som en fast del af deres rejeudvalg. Med disse rejser er der sørget for, at yoga er en fast del af ferien sydpå, så du er sikret gode faciliteter og instruktører til at hjælpe dig på vej til at få fuldt udbytte af din ferie.