Camping i Girona er blandt det bedste i Spanien

Få mere inspiration til ferie i Spanien på AnneVibekeRejser.dk

Populære Costa Brava

Girona befinder sig i Catalonien, lige op til Pyrenæerne. Dette område er meget værdsat af turister fra hele verden, specielt Costa Brava, hvor mange af de små kystbyer har opnået en høj status, som familievenlige destinationer.

Turistbyer som Blanes, Roses, l'Estartit, Lloret de Mar samt Calonge og Sant Antoni de Calonge er anerkendt blandt mange rejseguider, som fremragende familiedestinationer pga. de mange faciliteter der tilbydes både for de voksne og de små.

For eksempel findes der børneklubber ved stranden, der giver forældrene rig mulighed for at slappe af i nogle timer.

Campingpladserne ved Costa brava og Girona tilbyder den bedste service man kan tænke sig og sørger altid for at gæsterne er tilfredse, lige meget hvilken alder de har.

Campingpladser med fine priseudmærkelser

En af de campingpladser, der har arbejdet hårdt for at blive den bedste, mest komfortable, behagelige og sikrest campingplads i Europa er Camping Internacional de Calonge.

Indsatsen har ført dem i finalen i kategorien "Best family camping" ved den præstigefulde prisuddeling ANWB (Dutch Automobile Club).

Denne campingplads har også fået tildelt prisen, som "den bedste campingplads åbent hele året rundt" af campistforening Alan Rogers.

Udmærkelserne fra Alan Rogers, ANWB og ADAC er af stor værdi, der de udgiver vejledninger og rejseguides, der beskriver de bedste campingpladser i hele Europa.

Camping la Dunas fra Sant Peres Pescador, blev fornyligt prisbelønnet, som "bedste familie camping" og Camping Cala Llevadó beliggende i Tossa de Mar har fået prisen, som den "bedste kyst camping" i Europa.

Titlen som" camping med den bedste atmosfære" er gået til Camping las Palmeras fra Sant Pere Pescador og i den samme by finder man campingpladsen Àmfora, som er uden undtagelser, campingpladsen med den bedste service.

Meget for børnene

Campingpladser i Girona sætter en stor ærer i at tænke på de mindste. F.eks. har flere af pladserne blokke med bruser og toilet i børnehøjde, for ikke at nævne swimmingpools i forskellige størrelser og dybder, som findes ved alle campingpladser i Girona.

Man må heller ikke glemme børneunderholdning med instruktører der taler forskellige sprog samt mini-clubben der tilbyder en bred vifte af aktiviteter som tennis, maling, volleyball, cykelløb, padle, svømning, kunst og håndværk.

Alt dette i de smukke omgivelser af Girona campingpladser, Costa Brava og Pyrenæerne.

Der er ingen tvivl at man kommer til at opleve en af de smukkeste sider af Spanien ...

Læs flere artikler og se tv-klip om campingferie på AnneVibekeRejser.dk

Få mere inspiration til ferie i Spanien på AnneVibekeRejser.dk