Afterskiing og gourmet i tre kilometers højde

Læs mere om ferie i Østrig her på annevibekerejser.dk

Panoramaudsigt

I en ny og moderne restaurant, bygget i glas og stål, sættes nye kulinariske standarder, og fristes man af det ypperste inden for østrigsk vin og gastronomi, finder man det her.

Vinkortet lokker med de bedste østrigske vine, og spisekortet byder på så forskellige fristelser som traditionelle østrigske retter, asiatisk inspireret mad samt gourmetanretninger. Prøv fx et dusin friskfangede østers ledsaget af et glas Champagne, og indtag måltidet på solterrassen.

Gennem Restaurant Gaislachkogels panoramavindue er der udsigt til nogle af Østrigs højeste bjerge, og bevæger man sig ud på udsigtsplatformen har man et fantastisk 360 graders vue over tinderne. Platformen, som hører til Söldens Big 3, er et ud af tre udsigtssteder i området, der alle ligger i mere end 3.000 meters højde.

Som kontrast til den stilige stemning på Restaurant Gaislachkogel finder man adskillige afterski-steder, hvor atmosfæren er mere løssluppen. Flere af dem placerer sig på forskellige lister over Alpernes bedste afterski-barer, så besøg fx Fire & Ice, The Lucky Shag, Mogul eller Marcos Schirmbar.

Få mere inspiration til skiferie her på annevibekerejser.dk