Hvordan får du mest ud af outletshopping i USA?

Læs mere om rejser til USA på AnneVibekeRejser.dk

Der ER penge at spare

USAs mange outlet-centre er spækket med gode tilbud og du kan i den grad spare penge.

I langt de fleste centre vil du finde hundredevis af mærkevarebutikker som Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein men også H&M, GAP og andre mærker, der er ikke i forvejen er så dyre. Der vil være penge at spare på begge kategorier.

Fælles for alle outlet-centre er at det ofte er sidste år modeller eller andensortering. Der er dog sjældent tale om andensortering – altså varer med fejl.

I mange tilfælde kan du sparer det beløb der svarer til flybilletten, hvis du køber mange - eller større ting.

Pas på shoppingfælden

Det er meget meget let at lade sig friste når du handler outlet og faren er at du får købt meget mere end du egentlig skal bruge. Det bedste tip er at afsætte et fast beløb eller skrive ned hvad du mangler - og kun gå efter det.

Du skal naturligvis også holde dig inden for toldreglerne i forhold til hvad der må indføres i Danmark, men hvis du handler først på rejsen og bruger tøjet mens du er der, er det svært at bedømme hvor meget du indfører.

Du kan også pille alle prismærker af og vaske tøjet før hjemrejse, så kufferten ikke er fyldt med nye varer. Tolderne kan dog i meget sjældne tilfælde tjekke din konto.

Husk også at du skal holde dig inden for vægten på din kuffert. Hvis du aktivt går efter at handle outlet, kræver det at du rejser til USA med en forholdsvis tom kuffert.

Her vil det også være en fordel at handle først på rejsen.


Du kan finde en liste over de fleste outlet-centre i USA, samt de seneste toldregler fra SKAT som links under artiklen.

Læs mere om rejser til USA på AnneVibekeRejser.dk