Presse: Tv-serien Rejsemagasinet på dk4

Programmet sendes to gange om måneden – første og tredje mandag kl. 22.

Programmet sendes to gange om måneden – første og tredje mandag kl. 22. Hvert program har tema på forskellige rejsemål og destinationer, hvor man også kan få inspiration til den årstid, der står for døren. Værten er den berejste journalist Anne-Vibeke Isaksen.
- Med 15 år i bagagen som rejsejournalist og mere end 200 tv programmer, glæder det mig oprigtigt, at dk4 nu tager endnu et skridt i at inspirere og hjælpe danskerne til at se verden. Jeg glæder mig til at få gæster i studiet og give danskerne endnu mere inspiration til at rejse ud både i Danmark og udlandet, fortæller Anne-Vibeke Isaksen, der selv rejser ca. fire måneder hvert år sammen med sin mand fotograf Rasmus Schønning og parrets to børn på hhv. 5 og 7 år.

- Vi har i mere end fem år samarbejdet med Anne-Vibeke Isaksen om rejsestoffet, så dette tiltag er bare en udvidelse af et godt samarbejde. Anne-Vibeke er utrolig vellidt af vores seer og kender stofområdet efter mange år i marken, siger dk4s direktør Stig Hasner.

dk4 flyttes fra den 1. november til You Sees grundpakke, og udvider dermed sin dækning til at ramme ca. 80 % af den danske befolkning.

Tv-serien har premiere d. 7.9. 2009 kl. 22.30.
Sidste program blev sendt

Nedenfor ses en oversigt over de programmer, der er sendt.

Rejsemagasinet - Julemarkeder Tyskland, december 2015

Når man nævner ordet julemarked, er Tyskland vel nok det land de fleste tænker på, og det er ikke uden grund. Det er her du finder nogen af de mest kendte og gennemførte af slagsen. Der er julemarkeder i alle størrelser og med forskellige temaer, men fælles for dem alle er selvfølgelig julehyggen.

Med bus til julestemningen
Du kan selvfølgelig komme på julemarked i Tyskland på mange måder, f.eks. køre selv eller flyve, men et godt alternativ er en busrejse, hvor du kommer ned og oplever de bedste af slagsen. Så er alt arrangeret for dig, og du behøver ikke tænke på om du får et enkelt glas glühwein eller to for meget.

I studiet har vi besøg af Jacob og Søren Riis, fra Riis Rejser, der giver deres bedste tips og tricks til at få den bedste oplevelse ud af julemarkederne, og vi ser nærmere på nogen af de mest populære af slagsen, heriblandt markederne i Lübeck, Flensborg, Hamborg, Dresden og Berlin.

Rejsemagasinet – Skiferie Special, oktober 2015

Skiferie sæsonen står for døren og næste års skiferie er samtaleemne i mange danske hjem lige nu. Derfor sætter vi fokus på netop denne ferieform i næste afsnit af Rejsemagasinet.

Gode råd til gode skioplevelser
Anne-Vibeke får besøg af Bo Schou Lauridsen fra Østrigs Turistkontor, der fortæller om Østrig som skiferie land og hvor man skal tage hen hvis man f.eks. har børn, vil udfordres eller have fokus på afterskiing. Bo fortæller også om nyheder til 2015 sæsonen.

Thomas Røntved fra. Haglöfs giver gode råd til den bedste påklædning til både det at komme i form til ferien og så selve skiferien, hvor lave temperaturer og hurtige vejrforandringer kræver optimal påklædning.

Morten Skaarup fra Nortlander SkiTours fortæller om danskerne yndlingssteder i Frankrig, Østrig og Italien og giver tips til skiferien mange muligheder.

I programmet gives der også gode råd skileje contra køb af egen ski og om man skal rejse på egen hånd eller gennem rejsebureau.

Rejsemagasinet - Ferie og Fritid i Bella, sendes 27.1.2014

Denne gang er Rejsemagasinet taget i Bella Center, til den store rejse- og campingmesse Ferie & Fritid, for at se nærmere på de mange spændende feriemuligheder.

Alt dette handler Rejsemagasinet om denne gang

Risskov Travel Partner fortæller om rejser og camping i USA
Dansk Camping Union kårer årets campingtrækker 2014
Anderledes campingferie i en Trike
Lille campingvogn fra Adria Action
Riis Rejser fortæller om busferier i 2014
Store Verden fortæller om safari i Afrika
Royal Carribbean fortæller krydstogter i Caribien
Perfekt campingvogn til to fra Caravelair
Smart Eclipe fra Isabella
Camping med Camp-let
Sej autocamper fra PB Autocamper
Telte fra Outwell
Grill og Camping – hvad er det?
Bornholm ifølge storrygeren Jan Gildam

Rejsemagasinet – Skiferie, Schweiz og Italien, sendes 25.11. kl. 21.30

Det er i den grad højsæson for at finde den næste skiferie, så derfor tager Rejsemagasinet dig med til to spændende og meget forskellige skidestinationer.

Passo Tonale i Italien er ikke særlig kendt, men et suverænt familiested med perfekte pister. Herfra fortsætter rejsen til Laax i Schweiz, der er et skisportssted, der tænker i helt nye baner og gør tingene meget anderledes end på andre destinationer.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen også besøg af Thomas Røntved fra Trendline, der giver gode råd til den rigtige skibeklædning samt valg af skiudstyr.

Rejsemagasinet – Nordamerika, sendes første gang mandag 11.11.2013 kl. 21.00

I dette afsnit af Rejsemagasinet tager Anne-Vibeke seerne med til flere forskellige destinationer på det nordamerikanske kontinent.

Først går rejsen til den amerikanske solskinsstat Florida, der byder på utrolig mange forskellige former for ferie.

En palette af forlystelsesparker i og omkring Orlando, nationalparken Everglades, de imponerende strande ved Golfkysten og Miami og ikke mindst verdens mest imponerende køretur til Key West.

Turen går også Canada. Først til storbyen Toronto og det verdenskendte Niagara Falls, som opleves til lands, til vands og i luften.

Sidst men ikke mindst tager Anne-Vibeke seerne med til Canadas imponerende vestkyst til nationalparkerne Banff og Jasper, hvor de store natur- og dyreoplevelser venter.

I programmet får Anne-Vibeke besøg af kør-selv eksperterne Bettina Bak og Per Storm fra Risskov Rejser, der har over 25 års erfaring i rejser til Nordamerika.


Rejsemagasinet – Kap Verde, programmet genudsendes den 12.8.13 kl. 21.30

I dette afsnit af Rejsemagasinet går tur en til Kap Verde, der ligger 500 km fra Vestafrikas kyst og blev opdaget af den vestlige verden i forbindelse med de store opdagelsesrejser i midten af det 15. århundrede. Et sandt ferieparadis med et skønt klima, imponerende strande, herlig lokalbefolkning, lækker mad og muligheder for både afslapning og aktiv ferie.

Rejsemagasinet får besøg af:
Stig Elling fra Star Tour samt Fie Sandfeld og sønnen Mikkel Sandfeld, der har holdt ferie på Kap Verde.

I programmet gives der også gode råd og tips til en forholdsvis ny men meget spændende vinterdestination, hvor man kan flyve til direkte fra både Billund og København.

Der vises klip fra de tre øer Sal, Boa Vista og hovedøen Santiago.

Rejsemagasinet (9/13) – Campingferie i Danmark, genudsendes mandag d. 17.6. 2013 kl. 21.00

Denne gang handler Rejsemagasinet om tre skønne Danmarks destinationer.

Kurt Trynskov fra Aabo Camping og Vandland, Kasper Kristensen fra Faxe på Sjælland og Jette Holt fra Saltum Strand Camping.

Rejsemagasinet (8/13) – Tour de France, sendes mandag d. 3.6. kl. 21.00

Om ganske kort tid raser Tour France feberen i hele Europa og mange dansker kører ud på etaperne for at få det helt store sus.

I dette afsnit af Rejsemagasinet sætter vært Anne-Vibeke Isaksen fokus på verdens hårdeste cykelløb, der år køres for 100. gang.

Anne-Vibeke får besøg af:

Cykelrytter Jens Veggerby, der har kørt tour de France.

Peter Kobbernagel fra Melot Tours, der fortæller om cykelferie i Frankrig.

Anne-Vibeke kører i juni måned alle årets Tour de France etaper med bil og campingvogn og får besøg af Tommy Boisen fra Isabella, der giver gode til campingferie i Frankrig og tips til det rigtige udstyr, hvis man skal flytte sig hver dag.

Rejsemagasinet (7/13) - Sydeuropa, programmet sendes mandag d. 22.4. kl. 22.00

Rejsemagasinet sætter denne gang fokus på tre forskellige destinationer i Sydeuropa.
Lars Johansen fra BT, Martin Ebmark fra Folkeferie og Søren Riis fra Riis Rejser er i studiet for at fortælle om tre spændende destinationer i Sydeuropa.
Lars Johansen fra BT, Martin Ebmark fra Folkeferie og Søren Riis fra Riis Rejser er i studiet for at fortælle om tre spændende destinationer i Sydeuropa.

Vært Anne-Vibeke Isaksen får besøg af Søren Riis fra Riis Rejser, der fortæller om busrejser til Toscana og journalist Lars Johansen fra BT giver gode rejsetips til Kroatien, mens Martin Ebmark fra Folkeferie fortæller om Malta.

Rejsemagasinet (6/13) - London, programmet sendes mandag d. 1.4. kl. 21.30

Rejsemagasinet sætter denne gang fokus på Englands hovedstad, London.
Journalist John Njor og Jette Ward fra VisitBritain er i studiet for at fortælle mere om en af danskerenes foretrukne storbyer: London
Journalist John Njor og Jette Ward fra VisitBritain er i studiet for at fortælle mere om en af danskerenes foretrukne storbyer: London

Vært Anne-Vibeke Isaksen får besøg af Jette Ward fra VisitBritain og journalist John Njor, der fortæller om nogle af de mere ukendte steder i byen.

Der vises f.eks. klip fra det nye trendy område London South Bank og London Eye, men også mere ukendte attraktioner som amfibiekøretøjet fra London Duck Tours og HMS Belfast – et krigsskib fra 2. verdenskrig.

Rejsemagasinet (5/13) - Campingferie, programmet sendes mandag d. 25.03.13 kl. 21.30

Campingferie er danskerenes foretrukne ferieform, og i denne udgave af Rejsemagasinet kigger vi nærmere på nogen af de danske campingpladser og de oplevelser man kan få herhjemme i Danmark.

I programmet skal vi høre om Løgismose Strand Camping på Fyn, der har fået ny ejer, Sannes Familiecamping på Bornholm, samt de mange muligheder der er for at få en spændende ferie i Vesthimmerland.

Rejsemagasinet (4/13) – Hamborg, sendes første gang mandag den 18.2. kl. 20.00

Lige syd for den danske grænse ligger en af Tysklands største byer. En by de fleste af os kun ser fra motorvejen, der højt hævet over byen, hurtigt får os bragt længere syd på. Byen er Hamborg - kendt for fodbold og et levende red light distrikt, men Hamborg er meget mere end det - Rejsemagasinet handler denne gang om en by, der er i en rivende udvikling.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Journalist og forfatter Jytte Flamsholt, der bl.a. har skrevet boget Turen går til Hamborg. Hun kender om nogen byens mange herlige kvarterer.

Brian Lindorf Hansen fra Scandlines fortæller om de oplevelser, der ligger uden for byen og hvordan man kan opleve disse.

José Fernandes fortæller om Snow Dome, hvor man bl.a. kan stå på ski hele året.

Rejsemagasinet (3/13) – Charterferie, sendes første gang mandag d. 4.2. kl. 21.00

De fleste har været på charterferie. Men charterferie er ikke længere bare charterferie. Ferieformen er i konstant udvikling og der kommer konstant nye tiltag. I dette afsnit af Rejsemagasinet skal vi høre mere om to populære destinationer, men også meget forskellige måder at tage på charterferie på - nemlig Tyrkiet og De Dansk Vestindiske øer.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Carlos Cebrian og Torben Andersen, der fortæller om Tyrkiet, der på alle måde blomstrer igen, som et af de steder danskerne ynder at tage på charterferie.

I programmet skal vi også høre mere om et helt nyt Sunwing Resort i Middelhavnsbyen Side, hvor der bl.a. er tænkt i helt nye All Inclusive baner.

Signe Lund og Steen Uffe Tommerup står bag den nye rejseguide om De Dansk Vestindiske Øer og nu besøger de Rejsemagasinet for at fortælle om nogle af de interessante steder de kender og hvorfor de nu har skrevet en bog herom.

Rejsemagasinet (2 /13) - Ferie i Bella, sendes første gang tirsdag d. 22.1. kl. 18.00

Rejsemagasinet sender denne gang fra Ferie og Fritid i Bella. Her er det Ole Stephensen og vært Anne-Vibeke Isaksen.


I programmet fortæller Anne-Vibeke bl.a. om helt nye trends indenfor camping, kroferie, charterferie, krydstogter mm.

Ferie og Fritid besøges i år af en del kendte personer, som Anne-Vibeke også taler med – bl.a. børneværterne Martin og Ketil, Keld Heick og Ole Stephensen.

Rejsemagasinet (1/13) - Messeoptakt, programmet sendes torsdag d. 10.1. kl. 18.00

Det er messetid i Danmark og hele teamet fra de to store messer Ferie og Fritid i Bella Center, der afholdes 18.-20.1. og Ferie for Alle i Messecenter Herning, der afholdes 22.-24.2., besøger Rejsemagasinet.

I programmet taler Anne-Vibeke med Knud Sørensen (Ferie for Alle), Lars Bilde (Isabella), Carl Erik Hesseldal (Ferie og Fritid), Malina Lebrecht Hye (ferie og Fritid), Anders Mortensen (Ferie for Alle) og Finn Hagedorn (Visit Jammerbugten).

De kyndige arrangører, der står for alle ferieformerne fra camping, charter, aktiv ferie og golf, fortæller om nyheder, trends og det som hver især gør begge messer unikke.

I programmet giver vi også gode råd til at gå på messe.

Rejsemagasinet (22/12) - Busrejser, programmet sendes mandag d. 3.12. kl. 21.00

Busrejser er i dag mange ting og en ferieform i vækst. Det er en yderst behagelig måde at rejse på fordi der er sørget for alt fra start til slut.

I dette program får Anne-Vibeke Isaksen besøg af Søren og Jacob Riis fra Riis Rejser, der fortæller om de mange forskellige muligheder, der er når man rejser med bus.

Ta´ bl.a. med til Tulipfestival i Holland, storby ferie i Krakow og Prag og så vises der klip fra en pragtfuld busrejse til Chianti-vinens land – Toscana.

Rejsemagasinet (21/12) - Ferienyt, sendes d. 19.11.2012 kl. 21.05

Når man holder ferie i et telt skal man ikke betale drikkepenge. Alligevel handler dette afsnit af Rejsemagasinet om begge dele.

Rejsemagasinet viser verdensnyheden fra teltfabrikanten Outwell - et helt nyt familietelt uden stænger. Et nyt, innovativt system gør det muligt at sætte et stort familietelt op uden stænger.

I programmer ser vi også nærmere på en ny luksuscampingvogn fra Adria - Adria Astella Glam Edition, samt rejseovnen Omnia, der kan bruges til både camping, sommerhuset og båden.

Vært Anne-Vibeke Isaksen får også besøg af Kuoni, der fortæller om en hel ny undersøgelse om danskernes holdning til at betale drikkepenge.

Rejsemagasinet (20/12) - Julemarkeder, sendes 19.12.2011 kl. 21.00

Den søde juletid er over os og julegaverne skal købes. Det kan man gøre mange steder men hvorfor ikke kombinere det med en rejse og en oplevelse for livet. I dette program ses nærmere på tre meget forskellige juledestinationer.

Allan Hoffery fra Singapore Airlines fortæller om landet og storbyens mange muligheder for både børn og voksne.

Jette Ward fra VisitBritain fortæller om Manchester, som et af de steder, hvor man kan komme i julestemning.

Lotte Lomholt fra Andelsbyen Nyvang giver sit bud på, hvordan man også her i Danmark kan komme i julehumør og det er endda på den gammeldags måde.

Rejsemagasinet (19/12) - Cambodja, sendes mandag d. 15.10. kl. 21.00

Cambodja er på mange måder uopdaget og en rejse dertil byder på eksotiske, uforglemmelige og hjertelige oplevelser.

Spændende kultur
Kulturen er utrolig interessant, fordi mange templer fra Angkor kongeriget har ligget gemt i jungle i flere århundrede. Det er med god grund at turister fra hele verden nu strømmer til for at se de kulturskatte, der står både velbevarede og imponerende. Mange af dem er på fuld højde med pyramiderne i Ægypten og inkaernes kulturskatte i Sydamerika.

Vært Anne-Vibeke Isaksen får denne gang besøg af Jakob Ro Jørgensen, fra Nyhavn Rejser, der skræddersyer rejser til Cambodja og journalist Mikkel Tofte Jørgensen, der har rejst i utallige gange i det imponerende land.

Rejsemagasinet (18/12) - Florida, Programmet sendes mandag d. 1.10. kl. 21.00

En af de amerikanske stater, som dansker holder mest af at besøge er Florida og det netop den solbeskinnede stat som Rejsemagasinet denne gang handler om.

Vært Anne-Vibeke Isaksen får denne gang besøg af:
Per Storm fra Risskov Travel Partner, der fortæller om kør-selv-ferie i Florida. Både til dem der leje en bil eller en autocamper, som er meget populært blandt børnefamilier.

Klaus Tøth fra Royal Caribbean fortæller om Florida som et godt udgangspunkt for krydstogtsrejser i det caribiske øhav. Han fortæller også mulighederne for at kombinere krydstogtsferie med et ophold i Floria.

Sune Olesen fra AB Camping giver gode råd til at pakke i den rigtige bagage, uanset om det er håndbagage, kufferter eller tasker til udflugter.

I programmet vises der klip fra Miami Beach, Everglades og krydstogtsskibet Oasis of the Seas.

Rejsemagasinet (17/12) - Skiferie, Franske Alper, sendes mandag d. 17/9 2012 kl. 21.00

Skiferien skal for mange planlægges nu, og hvis man gerne vil til de franske Alper, så giver Rejsemagasinet denne gang en masse gode tips til spændende skisportssteder i landet.

Vært Anne-Vibeke Isaksen får denne gang besøg af
Christine Aby fra ATOUT France / det franske turistkontor i Danmark. Hun fortæller om de mange forskellige steder og deres kendetegn.

Thomas Røntved fra Trendline giver gode råd til den idelle vinterpåklædning mens hele Danmarks skiguru Thomas Uhrskov giver gode råd til både nybegyndere og erfarne bl.a. om hvordan man kommer i form før ferien.

Rejsemagasinet (16/12) - Thailand, sendes mandag d. 10.9. kl. 21.30

Dette afsnit af Rejsemagasinet handler om Thailand, der er et af danskernes fortrukne rejsemål om vinteren.

Sol, strand og historie
Anne-Vibeke Isaksen får besøg af Torben Andersen og Christian Nissen fra Spies, der bl.a. fortæller om øen Phuket, der byder på sol, strand og mange spændende kulturelle oplevelser. Den største by på øen, er Phuket by, hvor man kan komme tæt på Thai'ernes hverdag. Byen med dens charmerende bygninger i gammel kolonistil, byder på mange historiske oplevelser. Samtidig er Phuket by et af de mindre turistede områder på øen.

I programmet vises der også indslag fra Koh Lanta, Øhop, Sunprime Resort Kamala Beach og Krabi Hotel Sheraton.

Rejsemagasinet (15/12) – Avoriaz, sendes første gang mandag den 27.8.2012 kl. 21.00

Hvis du skal på skiferie denne vinter, så se Rejsemagasinet næste gang, der sætter fokus på en af Frankrigs perler – Avoriaz. Stedet er både ideelt til nybegyndere, familier og hardcore skiløbere.

Anne-Vibeke Isaksen får i programmet besøg af:
Morten Skaarup fra Nortlander, der fortæller om Avoriaz som skiferiedestination og seneste nyt fra området.

Emil Vang er en af Danmarks mest talentfulde skiløbere og han kan ting på ski, de fleste andre kun drømmer om. Han fortæller, hvorfor han har Avoriaz som en af sine favoritter.

I programmet giver vi også gode tips til påklædning til både børn og voksne – en forudsætning for at få en god dag i bjergene.

Rejsemagasinet (14/12) – Efterårsferie, sendes mandag den 6.8.2012 kl. 21.00

Efterårsferien er den næste ferie danskerne kan se frem til og dette program kan du finde masser af inspiration til, hvor turen skal gå hen.


I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Jørgen Christensen fra Small Danish Hotels, der fortæller om de danske kroer og hotellers mangfoldigheder, hvor man kan kombinere gourmet med aktiv ferie i naturen.

Skal du på kør-selv-ferie eller camping, så giver René Mouritsen fra Toyota Danmark gode råd til hvordan bilen pakkes både sikkert og komfortabelt.

Tina Baungaard-Jensen fra Visit Denmark tager seer med på en lyntur gennem Danmark og giver bl.a. gode råd til, hvordan man får en billig ferie, hvis budgettet er list stramt.

Rejsemagasinet (11/12) – OL i London 2012 - sendes den 18.6. 2012 kl. 21.00

Sportsbegivenheder kan sagtens være omdrejningspunktet for ens rejse, og hvert år er der et væld af tage af. Ikke meget er dog så stort som OL og denne sommer er OL meget tæt på Danmark. Der er nemlig OL i London og det handler Rejsemagasinet om i dette program.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Nils Francke fra VisitBritain, der fortæller om de forberedelser man kan og skal gøre sig før en rejse til London denne sommer. Der bliver gang i byen både i centrum og ud i selve OL byen.

Ulrik Bohse fra Travel Sense fortæller om de forskellige sportsbegivenheder, der finder sted i og omkring London og hvordan man får billetter til lige nøjagtig de kampe man gerne vil se.

Sabrina Gunvald fra Tiffany Tours fortæller om alle de andre oplevelser der er i England, hvis man gerne vil kombinere sportoplevelser med en anden spændende ferie. Rejs f.eks. i Harry Potter eller James Bonds fodspor.

Rejsemagasinet (12/12) – Sommerferie i Danmark, sendes den 4.6. 2012 kl. 21.00

Sommerferien står for døren og det betyder, at de fleste i Danmark på et eller andet tidspunkt holder fri. Ferie-Danmark er klart til at tage imod dig og din familie. I dette afsnit af Rejsemagasinet giver vært Anne-Vibeke Isaksen og gæsterne inspiration til din sommerferie.

Gæster i dette program:
Poul Fejer Christiansen fra Campingrådet
Roar Møgelbjerg fra Bogense Turistbureau
Mette Sørensen, Danfoss Universe

Rejsemagasinet (11/12) – Aktiv ferie, sendes den 21.5. 2012 kl. 21.00

Ferie behøver ikke altid handle om at slappe af og dase. Flere og flere vælger at være aktiv på ferien og meget gerne ude i naturen.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Bo Schou Lauridsen fra Østrigs Turistråd, der fortæller om det smukke Alpelands varierede udbud af muligheder indenfor aktiv ferie. Når det handler om vandring, er der gode muligheder for både store som små, fordi man mange steder kan tage skilifterne op i bjergene og dermed komme hurtigt op i højderne.

Sune Olsen fra AB Camping giver gode råd til udstyr, når ferien skal være aktiv. Vandresokker, rygsække, vandrestave og ting til madlavning er bare nogle af det vigtige udstyr man skal bruge.

Birgitte Ellyton fra Innovasjon Norge give gode tips og råd til et af danskernes foretrukne lande, når det handler om aktiv ferie. Norge har alt, men er også et land, der udfordrer de mest erfarne i fjeldene, der byder på imponerende panoramaer. Interessen for ture på mountainbike er kraftigt stigende og gør er Norge også et slaraffenland.

Rejsemagasinet (10/12) – Camping i Danmark (3/3), sendes den 14.5. 2012 kl. 21.30

Campingsæsonen er i fuld gang og mange har allerede sat fortelt på campingvognen og er klar til ferie. I dette afsnit af Rejsemagasinet ser vi nærmere på gode Apps til din Smartphone, når du skal på camping. Vi får også besøg af to danske campingpladser, der fortæller om nyhederne til sæsonen 2012.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Kurt Trynskov fra Aabo Camping og Vandland, der fortæller om en af Nordjyllands hyggeligste campingpladser, der ligger tæt på Tversted Strand og kun en halv time fra Skagen.

Søren Kleberg fra App Factory giver gode råd og tips til brug af Apps på camping. Bl.a. Danmarks mest populære camping App med alle danske campingpladser og en helt ny App til dem, der har kæledyr med på ferie.

Steen Slaikjær fra Hvidbjerg Strand Feriepark fortæller om tre spændende nyheder på en af Danmarks bedste campingpladser. Imponerende luksushytter, et nyt indendørs og tematiseret legeland og nye badehuse til teltcampister.

Rejsemagasinet (9/12) - Teltferie, sendes den 16.4. kl. 21.00 på dk4

Teltferie vinder mere og mere frem blandt danskerne, der stadig holder af den simple ferieform tæt på naturen. I Rejsemagasinet ser vi nærmere på forskellige telttyper og udstyr til teltferien.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Kim Jacobsson og Lars Stelmark fra PJ Caravan, fortæller om den store teltfestival hos PJ Caravan den 12.-13-5. Hele weekenden opstilles et stort udvalg af forskellige telte, fra små kuppeltelte til store familietelte.

Allan Kastbjerg fra AB Camping giver gode råd til udstyr til teltferie, når den går ud i naturen f.eks. på kano-, cykel- eller vandretur.

Kamma Koch Hansen fra Slagelse Camping og Outdoor Center som fortæller om Camp-let, der er luksusudgaven af teltferie.

Rejsemagasinet (8/12) – Campingferie (2/3), sendes den 2.4. 2012 kl. 21.30

Campingsæsonen starter for de flestes vedkommen nu for det er forår i Danmark, og det betyder, at alle der holder af campinglivet, er i fuld gang med at gøre klar til en ny sæson.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Connie Liechti fra FDM Nordstrand Camping, der fortæller om feriemulighederne på den skønne campingplads ved Nykøbing Sjælland.

Torben Hansen fra Slagelse Camping og Outdoor Center giver gode råd til køb af brugte campingvogn og vi ser nærmere på to forskellige brugte vogne i forskellige prisklasser.

Thomas Buch Tøstesen fra FDM Billund Camping fortæller om ferie i det midtjyske, campingpladsen, Legoland og Lalandia.

Rejsemagasinet (7/12) – Camping i Danmark (1/3), sendes den 12.3. 2012 kl. 21.30

Foråret står for døren og det betyder også at campingsæsonen er klar til at gå i gang. Det får rekord mange danskere til at begynde at forberede sig til sommerens udflugter og rejser, så Rejsemagasinet handler denne gang om danskernes foretrukne ferieform - camping.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Thomas Buch Tøstesen fra FDM Camping, der fortæller om en af Danmarks mest hyggelige campingpladser - FDM Thurø Camping.

Rene Kyhn Andrea fra Favoritcamping fortæller om et forholdsvis nyt kædesamarbejde og en hel ny campingmesse i Næstved d. 16., 17. og 18. marts.

Pia og Kim Skibsted er lejrchefer på Tangloppen Camping syd for København og fortæller om de muligheder, der er på den campingplads.

Rejsemagasinet (6/12) – Vintercamping, sendes den 5.3. 2012 kl. 21.00

I programmet får Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Niels Nielsen fra DK-Camp, der fortæller om de mere end 130 vinteråbne danske campingpladser og hvordan man bruger dem.

Tommy Boisen fra Isabella giver gode råd til at sætte vintertelte op.

Ole Fink Jacobsen fra Camper giver gode råd til campingudstyr, der er godt at have med på vintercamping.

Anne-Vibeke giver gode råd til beklædning og ser nærmere på en smart lille kop, som du kan tage med i sneen.

Anne-Vibeke kigger sammen med Martin Kolst fra Caravanringen også nærmere på svenske KABE, der er en af markedets bedste campingvogne til helårsbrug.

Sidst men ikke mindst får Anne-Vibeke besøg af Jette og Tommy Petersen, der selv camperer hele året i Danmark.

Rejsemagasinet (4/12) – Ferie for Alle, sendes den 27.2. 2012 kl. 21.00

Rejsemagasinet besøger denne gang Nordeuropas største rejse- og campingmesse, der finder sted i Messecenter Herning. Anne-Vibeke Isaksen er taget på messe for at tage pulsen på både rejsetrends og campinglivet i Danmark.

I programmet fortæller Anne-Vibeke bl.a. om et helt nyt campingkort, der er kommet til Danmark. Hun giver også gode råd til handikapferie og tager pulsen på det sidste nyt indenfor flymad.

Som noget helt specielt, kan man vintercampere uden for messen. Her taler Anne-Vibeke med en af de ihærdige vintercampingfamilier.

Rejsemagasinet (3 /12) – Ferietips, sendes den 6.2. 2012

Et af de steder man kan få masser af tips til ferien er på messer. Rejsemagasinet besøger Ferie og Fritids messen i Bella og tager pulsen på camping, charter, kroferie, krydstogter og aktive ferie mm.

I programmet fortæller Anne-Vibeke bl.a. om helt nye trends indenfor camping, charterferie, krydstogter og motorcykelferier.

Anne-Vibeke taler også med den stolte prismodtager af Europæisk Rejsepris, der uddeles på messen af Foreningen af Danske Rejsejournalister.

Den kendte sundhedsrealist Christian Bitz besøger også messen og samler ind til Dansk Folkehjælp, for at endnu flere danskere kan komme på ferie.

Sidst men ikke mindst taler Anne-Vibeke med mange af de besøgende, der fortæller hvor deres næste ferier går hen.

Rejsemagasinet (2/12) – Hvidbjerg, sendes den 16.1. 2012 kl. 21.00

I dette afsnit af Rejsemagasinet giver Anne-Vibeke sammen med gæsterne inspiration til dette års sommerferie. Camping er danskernes foretrukne ferieform, så hvorfor ikke besøge Danmarks formentlig bedste campingplads.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af søskendeparret og lejrcheferne Lene og Steen Slaikjær fra Hvidbjerg Strand Feriepark, der hvert år vinder priser for at sætte helt nye standarder for hvad man kan forvente af sin ferie.

I programmet fortæller gæsterne om det nye luksuriøse wellness center, badelandet, stranden, oplevelser og gastronomi i området.

Rejsemagasinet (1/12) – Messeoptakt, sendes d. 9.1. 2012 kl. 21.00

Det er messetid i Danmark og tre af landets markerende messe og kongrescentre slår i januar og februar dørene op til et væld af oplevelser, hvor du kan inspireres til din næste ferie.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:

Malina Lebrecht Hye fra Bella Center, der fortæller om den helt nye tematiserede messe.

John Nørgaard fra Aalborg Kongres & Kulturcenter fortæller om Camping 2012, der er byder både på
udstilling af campingvogne, autocampere, fortelte, udstyr og campingpladser.

Anders Ladefoged Mortensen fra Messecenter Herning besøger også studiet og fortæller om Danmarks
største rejse- og campingmesse, der i år har Norge som partnerland.

Rejsemagasinet (21/11) – Vintercamping, sendes den 12.12. 2011

I dette afsnit af Rejsemagasinet sættes der fokus på vintercamping.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Christian Jørgensen fra Cabby Danmark.

Tommy Boisen fra Isabella.

Thomas Buch Tøstesen fra FDM Holbæk Fjord Camping & Wellness.

Rejsemagasinet (20/11) – Krydstogtsferie, sendes den 21.11. 2011 kl. 21.00

Denne gang handler Rejsemagasinet om en voksende ferieform: Krydstogtsferie, der ikke længere kun er forbeholdt danskere med mange penge.

Medvirkende:
I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Henrik Bergkvist fra Royal Caribbean International, der fortæller om de mange muligheder for krydstogter i Europa og fortæller om forskellen mellem krydstogter i Europa og i USA.

Poul Erling Larsen og hans barnebarn Katinka Bille fortæller om deres personlige erfaringer med krydstogter, som er deres foretrukne ferieform.

Ronnie Krogh fra Hurtigruten fortæller om en hel anderledes form for krydstogter, der bl.a. går op langs den norske vestkyst.

Rejsemagasinet (19/11) – Charterferie Spanien,sendes den 14.11. 2011 kl. 21.00

I dette afsnit af Rejsemagasinet er temaet Spanien, som flere hundrede tusinde danskere valfarter til hver vinter.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Søren Starup fra Club La Santa, der ligger på Lanzarote. Stedet er ikke bare for den danske sportsverdens elite, men i høj grad et sted, hvor familien Danmark kan kombinere aktiv ferie med solferie.

Søren Grebo fra Spies fortæller om feriemulighederne på øen Tenerife.

Nicole Bellaiche fra Thomas Cook Airlines giver sit bud på, hvad det er danskerne køber med på charterferie, når der skal købes taxfree før afrejse.

Rejsemagasinet (18/11) – Oversøisk, sendes den 31.10. 2011 kl. 21.00

I dette afsnit af Rejsemagasinet sættes der fokus på oversøiske destinationer.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Annelise Dam Larsen fra Risskov Rejser, der fortæller om Australien og hele kontinentets herligheder samt tips til helt nye måder at opleve landet på.

Birgitte Vraadal fra FDM-Travel fortæller om storbyen Toronto i et glemt hjørne af Canada.

Anny Stensvig fra Nyhavn Rejser fortæller om New Zealand og om de mange muligheder på både Nordøen og Sydøen.

Rejsemagasinet (17/11) – Vinterferie tips, sendes den 10.10. 2011

Rejsemagasinet (16/11) – Storbyferie Europa, sendes den 26.9 2011 kl. 21.00

Storbyferie kan man gøres hele året og denne gang handler Rejsemagasinet om tre meget spændende destinationer nemlig Rom, Prag og Lissabon.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Skuespiller Per Pallesen, der fortæller om sin fantastiske bog om Roms gode spisesteder.

Søren Riis fra Riis Rejser fortæller om busrejser til Tjekkiets hovedstad Prag.

Stig Sommerfeldt Kaspersen fra Portugals Turistbureau har også sit bud på en storbyferie til Portugals smukke hovedstad.

Rejsemagasinet (15/11) – Val Thorens, sendes den 12.9. 2011 kl. 21.00

Alle dem der allerede nu ved at de skal på skiferie er i disse tider i fuld gang med at støvsuge markedet for at finde den rigtige destination. Mulighederne er mange og dette afsnit af Rejsemagasinet handler om et af verdens største skisportsteder: Val Thorens i Frankrig.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Morten Skaarup fra Nortlander, der fortæller om destinationens mange muligheder både for grupper, unge og børnefamilier.

Thomas Røntved fra Trendline giver gode råd om påklædning og valg af ski, så ferien bliver hel perfekt.

Anders Højlund fra DanSki fortæller om deres eget koncepthotel på stedet og mulighederne for skiskole for nybegyndere og børn.

Rejsemagasinet (14/11) – Efterårsferie, sendes den 29.8. 2011

Den næste ferie danskerne kan se frem til er efterårsferie. Der er et hav af muligheder uanset om det er i Danmark eller udlandet.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Martin Ebmark fra Folkeferie.dk, der fortæller om Melliha Holiday Center på Malta, der både egner sig til korte ferier og ferie i længere tid. På denne årstid er Malta også oplagt til både aktiv ferie og ferie af kulturel karakter.

Bjørn Pedersen fra Kattegat Strand Camping fortæller om mulighederne for campingferie i Danmark om efteråret.

Rikke Brejnebjerg Stilling fra Bravo Tours fortæller om en forholdsvis ny destination: De Forenede Arabiske Emirater med Dubai og Ras al-Khaimah, hvor man kan kombinere charterferie med storbyferie, aktiv ferie og traditionel badeferie.

Rejsemagasinet (13/11) – Vinterferie, sendes den 8.8. 2011 kl. 21.00

Selvom det stadig er sommer, så er det også så småt ved at blive tid til at tænke på den næste vinterferie. Rejsemagasinet handler denne gang om både Sverige og Østrig.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Anna Boysen fra VisitSweden, der fortæller om børnevenlige skiferiedestinationer i Sverige.

Bo Lauridsen fra Østrigs Turistbureau fortæller om vinterferie i Zell am See. Her fortælles også om vintercamping på Sports Camp Woferlgut, der har åben hele året.

Martine Bentsen og Dorthe Hansen er forfattere til en hel ny bog, der giver gode råd til at rejse med børn – også om vinteren.

Rejsemagasinet (12/11) – Sommerferie, sendes den 20.6. 2011 kl. 21.00

Sommerferien står for døren og Rejsemagasinet kigger nærmere på flere forskellige muligheder for sommerens udfoldelser.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Jan Monrad, der fortæller om spanske fristelser og perler som italienske Sicilien og øer i det græske øhav, som den lattermilde entertainer selv holder meget af.

Lars Henrik Larsen fra SingleCamping.dk og Carsten Andersen Bryrup Aqua Camping fortæller om et helt nyt koncept for singler, der gerne vil møde andre singler.

Henrik Nørgaard fortæller om et helt nyt hotelkoncept Onema Hotels i København, hvor man bor central til uhørt lave priser.

Rejsemagasinet (11/11) – Møns Klint, sendes den 6.6. 2011 kl. 21.00

Rejsemagasinets nye studie danner denne gang ramme om en af Danmarks mest interessante destinationer: Møns Klint. Det er her Danmark blev "født", men ikke bare geologisk set er området interessant. Det er i det hele taget et unikt sted i Danmark.

programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Nils Natorp fra GeoCenter Møn, der fortæller om alle de oplevelser, der i og omkring centeret.

Ole Eskling fra Møns Klint Camping fortæller om campingpladsens unikke beliggenhed og i øvrigt en af Danmarks mest prisbelønnede campingpladser.

Charlotte Bagge Hansen fra Bryghuset Møn fortæller om Bryghusets historie og den øl, der nu brygges på stedet.

Rejsemagasinet (10/11) – Norden, sendes den 16.5 2011 kl. 21.00

I Rejsemagasinets nye studie bydes der igen velkommen til forskellige gæster. Denne gang er temaet Norden. Du kan med andre ord finde inspiration til din rejse til Island, Færøerne og Svalbard. Anne-Vibeke giver også gode råd til hvordan du skal klæde dig på, når ferien går til disse destinationer.

I studiet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Solvej Boltz fra Smyril Line, der fortæller om de mange muligheder, der er når man vælger at tage egen bil, campingvogn eller autocamper med ud til de spændende lande i Nordatlanten.
Der vises klip fra Island og sejlturen på gletsjer søen Jökulsaron.

Thomas Røntved fra Trendline giver gode råd til påklædning i natur- og aktiv ferie.

Rejsejournalist Ulla Lund og fotograf Peter Hauerbach har besøgt Svalbard, der er et af de mest øde steder i Europa. Parret giver gode råd til ferien og tips til de oplevelser, der findes på stedet.

Rejsemagasinet (9/11) – Campingferie, sendes den 9.5. 2011 kl. 21.00

I et splinternyt studie byder Rejsemagasinet denne gang velkommen til en ny side af Rejsemagasinet. Temaet er campingferie.

I studiet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Peter Outzen fra Caravelair, der fortæller om de nye 2011 modeller og de mange forskellige muligheder, når man skal vælge ny campingvogn. Peter, der også selv camper, viser udstyr, der er godt at have med på campingturen.

Christian Jørgensen fra Cabby Danmark fortæller om CampingDysten, der foregår på TopCamp Jambo Vesterhav i starten af juni. Her kan man vinde en hel ny og luksuriøs Cabby.

Bjarne Kruse fra PJ Caravan fortæller om teltferie og de mange muligheder, der er indenfor denne ferieform. I weekenden d. 7. – 8. maj afholder PJ caravan Outwell Festival. I det hele taget er mulighederne for at se mange opslåede telte og dermed vælge det rigtige god hos PJ Caravan i Roskilde.

Rejsemagasinet (8/11) – Californien, sendes den 18.4. 2011 kl. 21.30

Rejsemagasinet sætter denne gang fokus på tre spændende og meget forskellige vinkler på den amerikanske stat Californien, der er en af verdens mest interessante helårsdestinationer.

I studiet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Rejsejournalist Poul Hedemann, der har mange års erfaringer i at rejse i staten og specielt i byen San Francisco, der er besøgt et utal af gange.

Jesper Ewald fra FDM Travel fortæller om børnenes Californien og fordelene ved at rejse på egen hånd.

Christian Holten Havemann Olsen fra Otto Suenson fortæller om californiske vine og de mange vingårdes feriemuligheder.

Rejsemagasinet (7/11) – Kroatien, sendes den 4.4. 2011 kl. 21.00

Rejsemagasinet sætter denne gang fokus på tre spændende destinationer og ferieformer i Kroatien: Camping på Istrien, Øhop i Adriaterhavet og storbyferie i Zagreb og Dubrovnik.

I studiet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Jannie Sortsø fra Dansk Bilferie, der fortæller om campingferie på Istrien.

Dalibor Krsnik og Miela Tolic fra rejsebureauet DK Kroatien fortæller mulighederne for individuel ferie og øhop på de smukke øer.

Journalist Tom Nørgaard fra Politikken fortæller om Zagreb og Dubrovnik som destinationer til storbyferie.

Rejsemagasinet (6/11) – Ferie for Alle – del 2, sendes den 28.3. 2011 kl. 21.30

Vært Anne-Vibeke Isaksen, gæstevært Georg Julin og dk4 er i dette afsnit af Rejsemagasinet "flyttet" fra de vante omgivelser i studiet til Skandinaviens største rejsemesse Ferie for Alle i Messecenter Herning.

I programmet får Anne-Vibeke og Georg Julin besøg af følgende gæster:
Steen Rasmussen fra Intercamp fortæller om luksuscamping
Journalist Peter Broberg fortæller om ny bog med sjove feriefortællinger
Marianne Ingvardsen Retro & Design Camp fortæller om retrocamping
Poul Christiansen fra Læsø Salt fortæller om Læsø
Peder Hornshøj fra Bravo Tours fortæller om Dansk Vestindien
Henrik Christiansen fra Poker Tours fortæller om Poker rejser
Per Højgaard fra Adria Danmark fortæller om autocamperferie

Programmet afsluttes med, at Georg Julin overrækker prisen som "Årets Busrejsejournalist 2011" til Anne-Vibeke Isaksen.

Rejsemagasinet (5/11) – Ferie for Alle – del 1, sendes den 7.3. 2011 kl. 21.00

Vært Anne-Vibeke Isaksen, gæstevært Georg Julin og dk4 er i dette afsnit af Rejsemagasinet "flyttet" fra de vante omgivelser i studiet til Skandinaviens største rejsemesse Ferie for Alle i Messecenter Herning.

I programmet får Anne-Vibeke og Georg Julin besøg af følgende gæster:
Karin Gert Nielsen fra Atlantic Link fortæller om Solvang 100 år
Preben Hedegaard fra LMC Caravan fortæller om vintercamping
Jørgen Christensen fra Danske Kroer og Hoteller fortæller om slotsferier
Dorte Tegllund fra Oase Outdoors fortæller om teltcamping
Kjeld Gedegaard fra Spies fortæller om all inklusive på charterferie
Charlotte Kronborg fra Løkken Klit Camping og Hytteby fortæller om fortæller Danmarks bedste børnecampingplads
Christian Jørgensen fra Cabby Danmark fortæller om "Camping Dysten"

Rejsemagasinet (4/11) – Ferie i Bella 2011, genudsendes den 28.2. 2011 kl. 21.00

Vært Anne-Vibeke Isaksen og dk4 er i dette afsnit af Rejsemagasinet "flyttet" fra de vante omgivelser i studiet ud til messen "Ferie" i Bella Center. Her kigger Anne-Vibeke mange forskellige rejseaktører indenfor camping, krydstogter, safarirejser, sportsrejser og ferien i Danmark.

Anne-Vibeke taler bl.a. med tdligere håndboldspiller Camilla Andersen fra Travel Sense

Rejsemagasinet (4/11) – Ferie i Bella 2011, sendes den 28.2. 2011 kl. 21.00

Vært Anne-Vibeke Isaksen og dk4 er i dette afsnit af Rejsemagasinet "flyttet" fra de vante omgivelser i studiet ud til messen "Ferie" i Bella Center. Her kigger Anne-Vibeke mange forskellige rejseaktører indenfor camping, krydstogter, safarirejser, sportsrejser og ferien i Danmark.

Anne-Vibeke taler bl.a. med tdligere håndboldspiller Camilla Andersen fra Travel Sense

Rejsemagasinet (3/11) – Storbyferie, sendes den 7.2. 2011 kl. 21.00

Rejsemagasinet sætter denne gang fokus på tre spændende hovedstæder: Helsinki, Edinburgh og Bruxelles.

Der er denne gang tale om mindre besøgte steder, hvilket er en skam, fordi de er meget anderledes og byder på en masse oplevelser.

I studiet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Christian Adamsen fra magasinet Vagabond, der er vildt begejstret for Bruxelles. Han tog til byen som de fleste gør – med en masse fordomme om at den er en kedelig EU by fyldt med jakkesæt. Det er den bestemt ikke.

Jette Ward fra VisitBritian fortæller om Edinburgh, der er en af Europas smukkest beliggende hovedstæder og som ikke bare har en spændende historie bag sig, men også er en by med flere moderne sider.

Trine Daimi er journalist og forfatter til bogen "Turen går til Finland og Helsinki", og kender finnernes hovedstad som sin egen bukselomme.

Rejsemagasinet (2/11) Vintercamping - sendes den 24.1. 2011 kl. 21.00

I Danmark vinder vintercamping mere og mere frem på trods af, at det nok er en af de mere specielle ferieformer. Stemningen på vintercamping er helt speciel og noget anderledes end om sommeren. Ikke kun pga. temperaturerne, men også den måde man camper på.

Vært Anne-Vibeke Isaksen får i dette program besøg af tre forskellige gæster, der har hver deres tilknytning til vintercamping.

Torben Hansen er Camping Branchens formand. Han fortæller om, hvilke udfordringer branchens producenter har gennemgået for at kunne tilbyde danskerne det rigtige udstyr til vintercamping. Formanden er i øvrigt selv aktiv vintercampist.

Lisbeth Rasmussen fra LMC Forhandlerforeningen besøger også studiet og fortæller helt konkret, hvorfor LMC er et af markedets vigtige aktører, når den rigtige campingvogn til vintercamping skal findes. Det kræver noget helt specielt af bl.a. vand- og varmesystemet. LMC har mange års erfaringer og de danske LMC forhandlere er ambassadører for ferieformen, fordi de selv vintercamperer. Udelukkende for at få de helt rigtige erfaringer og dermed give de danske LMC kunder den bedste rådgivning.

Poul Fejer Christiansen er direktør for Camping Rådet og fortæller i dette afsnit af Rejsemagasinet om Danmarks vinteråbne campingpladser.

Rejsemagasinet (1/11) – Bali, sendes den 3.1. 2011 kl. 21.00

Bali er en perle i det indonesiske ørige. Bali er en hel ubeskrivelig destination, som gør et stort indtryk på en. Naturen og befolkningen lever harmonisk og man vil som travl vesterlænding opleve, at det påvirker en dybt, at balineserne lever fredfyldt - de har en hel ubeskrivelig indre ro, som ikke rigtig findes i vores del af verden.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Margit Jørgensen fra Nyhavn Rejser, der fortæller om mulighederne, når man skræddersyr sin egen rundtur på Bali.

Bodil og Gunnar Sahlberg har allerede besøgt Bali og faldet for stedet. De fortæller om deres fantastiske oplevelser og giver gode råd til andre, der gerne vil besøge øen.

Bent Bernardi Sørensen fra Bravo Tour fortæller om mulighederne, når man deltager i en gruppe rundrejse

Rejsemagasinet (22/10) – Aktiv ferie sendes den 27.12. 2010 kl. 21.00

Aktiv ferie vinder mere og mere frem, fordi sund livsstil er oppe i tiden og mange ønsker at tage den med på ferie. Det behøver på ingen måde at være ekstremt. Der er mange andre muligheder end de norske fjelde med 25 kg på ryggen eller 400 km i sadlen gennem Alperne.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Michael Rygaard Jensen Fra Club La Santa, der fortæller om det prisbelønnede feriekoncept på Lanzarote Karina Husmand Jacobsen, der har været på ferie et utal af gange på Club La Santa, fordi aktiv ferie er en ferieform, der virkelig tiltaler hende.

Peder Kristensen fra Henne Strand fortæller om et nyt feriekoncept på en af Danmarks bedste campingpladser. Aktiv ferie er blevet taget godt i mod af gæsterne i den forgangne sæson og konceptet videreudvikles til 2011. Mulighederne er mange i den skønne vestjyske natur, der ligger lige uden for campingpladsen.

Rejsemagasinet (21/10) – Busferie, sendes den 13.12. 2010 kl. 21.00

Hygge, socialt samvær og masser af oplevelser uden man selv skal forberede noget er bare nogle af nøgleordene for busrejser, der bliver mere og mere populære. Rejsemagasinet sætter fokus på en af de mest voksende ferieformer.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Søren Riis fra Riis Rejser, der bl.a. er kendt for at arrangere masser af musikrejser til Tyskland. Her kan danskerne tage med på koncertrejser og få en super oplevelse på en enkelt weekend.

Heidi Maak fra 65-Ferie fortæller om kombinationen af busrejser og krydstogter. 65-Ferie har bl.a. specialiseret sig i at kombinere de to ferieformer så rejsen på vandet krydres med oplevelser på land.

Kirsten og Erling Sørensen fra Herning er netop begyndt at tage på busrejser og fortæller nu om deres oplevelser af rejseformen.

Rejsemagasinet (20/10) - Skiferie i Alperne, sendes den 22.11 kl. 21.00

Alperne har utrolig meget at byde på, når det handler om vinterferie og skiferie. Netop nu er utrolig mange dansker ved at finde den helt rigtige ferie og skal den gå syd på til Alperne, kan dette program hjælpe dig på vej.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Anders Højlund fra Danski, der fortæller om et helt unik skikoncept, hvor danskerne tilbydes en hel anderledes form for skiferie.

Christian Matschofsky er en af Danmarks unge talenter blandt konkurrenceskiløber. Han har besøgt franske Valloire med familien og give gode råd til både nybegyndere og erfarne.

Mikkel Svarre fra Frankrigs Turistråd giver også en masse gode råd til vinterferien i Frankrig, der kan handle om meget andet end at stå på ski.

Rejsemagasinet (19/10) – Autocamperferie i Danmark, sendes 1.11.2010 kl. 21.00

En ferie i autocamper er forbundet med ultimativ frihed. Med et mobilt hjem på hjul har man hele Europa liggende for sine fødder. Autocamperne er i dag spækket med luksus. På en måde hvor man i bund og grund ikke er afhængig af f.eks. campingpladsernes mange faciliteter. Rejsemagasinet handler om, hvor autocamperne kan og skal have lov til at stå, når der skal overnattes.

Programmet er primært en samtale om holdningen til autocampernes muligheder i Danmark – set fra tre forskellige sider.
I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af følgende gæster*:
Orla Hav, erhvervspolitisk ordfører for Socialdemokratiet.
Christina Egelund fra TopCamp Jambo Feriepark repræsenterer campingpladserne.
Egon Willemoes fra Dansk Autocamper Forening.

I Programmet vendes bl.a. disse spørgsmål:
Hvor skal autocamperne have lov til at holde om natten?
I udlandet opererer man med flere forskellige løsninger, kan disse indføres i Danmark?
Kommunerne står for skiltningen – er det hensigtsmæssigt, at denne ikke er ens i hele landet?
Skal campingvogne have samme rettigheder som autocampere?
Hvor går grænsen?
Er campingpladserne dygtige nok til at imødekomme autocampernes behov?

* Camping Rådet og DCU, der tidligere havde sagt ok til at gæste Rejsemagasinet, trak sig da Dansk Autocamper Forening meldte sig ud af Camping Rådet.

Rejsemagasinet (18/10) – Jul i Sverige, sendes 18.10. 2010 kl. 21.00

Vores svenske naboer er utrolige, når det gælder julemarkeder og julehygge. I dette afsnit af Rejsemagasinet skal vi høre om tre forskellige destinationer, der gør noget ekstra ud af julemarkederne.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Katarina Gustafsson fra Liseberg i Julebyen Göteborg, fortæller om den kendte forlystelsespark, som forvandles til et stort lyshav, når Lisebergs store julemarked åbner. Hele Göteborg er også i julestemning, med tre kilometer flotte lysstrøg.

Mogens Andersen fra Gislev Rejser fortæller om mulighederne for busrejser til Malmö. Her viser Anne-Vibeke også et indslag fra Skånes Djurpark, der også er helt speciel op til jul.

Niels Mouritzen fra VisitSweden fortæller om de juleaktiviteter, der er i resten Sverige.

Rejsemagasinet (17/10) – Vinterferie i Hafjell, Norge - sendes 4.10. 2010 kl. 21.00

Mange danske familier sidder i disse dage og beslutter sig for, hvor skiferie skal gå hen. Derfor sætter Rejsemagasinet i dette efterår fokus på en række skidestinationer. Vi starter med OL Byen Hafjell i Norge, der er Norges 3. største skisportsted, men som også byder på et væld af andre aktiviteter end ski.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Anita Stenumgaard fra Hafjell, der fortæller om alle de muligheder, som destinationen byder på og hvorfor det er det ideele sted for familier.

Hans Christian Andersen og Niels Andersen – far og søn – besøger studiet og fortæller om deres personlige erfaringer med Hafjell.

Thomas Uhrskov – hele Danmarks skieksperst har flere gange besøgt Hafjell og giver flere gode råd til, hvordan man får den bedste ferie på stedet og hvad man kan gøre, hvis man ikke vil stå på ski hver dag.

Rejsemagasinet (16/10) – Campingtips - sendes 20.9.2010 kl. 21.00

Højsæsonen for camping er slut, men det betyder bestemt ikke, at man behøver pakke campingvognen væk. Camping i vinterhalvåret er en anderledes og speciel oplevelse. Næsten 100 campingpladser har åbent hele året i Danmark og Rejsemagasinet handler denne gang både om disse campingpladser og så får du også en masse campingtips til årstiden.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Thomas Kristensen fra FDM, der fortæller om FDMs vinteråbne pladser og de mange fordele man får ved at være medlem. Rejsemagasinet kigger nærmere på det køretekniske kursus, som FDM bl.a. tilbyder.

Bjørn Tidmand er måske mest kendt for at have sunget sig ind i de danske hjerter, men han camperer også hele året. Hør hans historie og om hvorfor han har valgt en hel speciel løsning som fortelt, der hedder Stand By.

Thomas Tøstesen er lejrchef på FDM Holbæk Fjord Camping og Wellness og er en af Danmarks vinteråbne campingpladser. Denne campingplads byder både på bynære oplevelser sammen med natur, golf og wellness. I programmet skal vi også se billeder fra sidste vinter, hvor der var masser af sne på pladsen.

Rejsemagasinet (15/10) – Jagtferie sendes 6.9 2010 kl.21.00

Antallet af ferierejser med jagt som hovedtema, stiger år for år. Samtidigt er det også blevet lettere som familie at kombinere jagt med almindelig ferierejser. Det handler Rejsemagasinet om denne gang.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Jan Krossteig fra Limpopo Travel / Diana Jagtrejser, der har været med fra starten og har i dag gjort jagtrejser tilgængelige for alle.

Søren F. Christensen fra Store Verden fortæller om Matswani Safari Logde, der er et af de steder, hvor man kan kombinere jagtoplevelsen med afrikansk luksusferie.

Den sidste gæst i studiet er dk4s egen jagtekspert Steen Andersen, der giver gode råd til seerne, hvis man gerne vil kombinere sin interesse for jagt med en rejse til udlandet og dermed få muligheden for at få et stort trofæ med hjem.

Rejsemagasinet (14/10) – Handicapferie sendes 16.8 2010 kl. 21.00

Indsatsen for at hjælpe handicappede med at få adgang til feriesteder i både Danmark og udlandet er stigende og i mange tilfælde kræves der ikke mange ændringer og i andre tilfælde kræves en stor indsats før handicappede kan besøge det pågældende sted.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Ulla Kramer fra Tilgængelighed for Alle og GodAdgang.dk, der arbejder med at godkende bl.a. danske turistattraktion og overnatningssteder, så de er tilgængelige for handicappede.

Aase Viberg Hansen fra Handicap-Camping.dk er selv handicappet og 24 timers kørestolsbruger. Hun fortæller bl.a. om sine personlige erfaringer med at tage på camping. En ferieform, der har bragt hende til alle europæiske lande og på alle årstider.

Christel Clausen fra Handi Tours fortæller om Danmarks eneste specialrejsebureau med handicapferie. Rejsebureauet tager bl.a. gæsterne med til Afrika.

Rejsemagasinet (13/10) – Grønland sendes den 29.11 2010 kl. 21.00

Rejsemagasinet handler denne gang om et af verdens mest fascinerende land – Grønland. Programmet sætter specielt fokus på aktiv ferie, Diskobugten og Illilussat.


I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Lykke Geisler Yakaboylu fra Grønlands Turistråd. Hun fortæller om Grønland som feriemål og om danskerne stigende interesse for at holde ferie i det smukke land.

Søren Rasmussen fra Albatros Travel fortæller om nye måder at opleve Grønland på. Krydstogter kombinerer store og uforglemmelige naturoplevelser med krydstogtsferie.

Peter Bastrup, Grønlands Rejsebureau besøger også studiet og fortæller om aktiv ferie på Grønland. Specielt vandreture er populære og findes i alle sværhedsgrader. Mest fascinerende er måske, at man kan vandre helt ind til indlandsisen.

Herunder kan du se videoklip fra Anne-Vibekes rejse til Illilussat og Diskobugten med familien.

Rejsemagasinet (12/10) - Ferie i Danmark sendes 21.6 2010 kl. 21.00

I Danmark er der til denne sæson kommet et helt ny feriekoncept med navnet WellCome. Rejsemagasinet har set nærmere på de mange tiltag i projektet, der foregår i Region Syd. Med andre ord Sønderjylland, dele af Vestjylland og Fyn. Det nye er bl.a. at man kan bruge ferien på at få nye tips og råd til en bedre livsstil med forhøjet livskvalitet.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Morten Damgaard fra VisitVejle, der er primus motor bag projekt WellCome og har været med til at samle de ca. 70 aktører, der er med.

Hanne Nissen fra SeaWest og Karina Hjort fra Designermudder fortæller om koncept "Et liv i Balance", der handler om behandlinger af stress og hvordan man ved hjælp af både kropslig pleje indvendig som udvendig, kan vende stress til noget positivt i sit liv. Behandlingerne tager udgangspunkt i den vestjyske natur og ingredienserne i både behandlingsprodukter og mad er også fra naturen.

Gita Grauslund fra Comwell Kellers Park, der er Danmarks eneste femstjernede hotel, fortæller om konceptet Spa Supreme, hvor ferie udelukkende handler om ekstrem forkælelse i form af bevægelse, behandlinger og gastronomi. Under hele ferien har man sin egen spadesigner, der tilpasser alle aktiviteter efter ens egne personlige ønsker.

Rejsemagasinet taler også med Line Baun Danielsen, der selv har haft stress inden på livet.

Rejsemagasinet (11/10) – Campingklar 3 - sendes 7.6. 2010 kl. 21.00

Sommerferien står for døren og tusindvis af dansker er klar til at tage på camping. Det er og bliver danskernes foretrukne ferieform. Rejsemagasinet handler denne gang om camping og giver en masse gode råd til både nye som erfarne. Hvordan pakker man campingvognen bedst til ferien? Hvilket fortelt skal man tage med og hvordan sættes det op?

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af
Jesper Behrensdorff fra Camping Branchen, der fortæller om meget af det man skal tænke på inden den store sommerferie tur med campingvogn på krogen. Rejsemagasinet pakker også en campingvogn, så man kan se, hvordan det gøres mest hensigtsmæssigt.

Tommy Boisen fra Isabella giver gode råd til, hvilket telt man skal vælge til den campingtur man gerne vil på. Der kan være stor forskel på at rejse med et lille let fortelt og et stort fortelt, der også tager længere tid at sætte op. Rejsemagasinet giver et eksempel på, hvordan man sætter et fortelt op og lægger et gulv inde i teltet.

Familien Bengtson fra Greve er helt nye indenfor campinglivet og har netop anskaffet deres første campingvogn. Hele familien bestående af forældrene René og Ulla samt brødrene Jonas på 8 år og Tobias på 6 år besøger Anne-Vibeke i studiet og giver deres gode råd til at komme i gang med camping på bedste vis.

Rejsemagasinet (10/10) – Byferie - sendes 17.5. 2010 kl. 21.00

Rejsemagasinet handler denne gang om den mest voksende ferieform – byferie. Både når det gælder hovedstæder og mindre byer er danskerne vilde med den korte og uforpligtende ferieform, der gør,at man lige kommer væk et par dage fra dagligdagens stress og jag.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af:
Klaus Urbschat fra Danske Special Rejser, der fortæller om Berlin og alt det byen har at byde på. Det er virkelig blevet et interessant feriemål for danskerne. I det hele taget har hele Nordtyskland utrolig meget at byde på og nærheden til Danmark er af afgørende betydning i forhold til rejsetiden.

Jette Ward fra Visit Britain fortæller om de britiske byer, som danskerne har fået øjnene op for, fordi direkte flyforbindelser har gjort det væsentligt lettere at komme dertil. Rejsemagasinet har også besøgt byen York.

Til sidst i programmet giver Rejsemagasinet gode råd til, hvordan du hjemmefra kan booke din egen ferie. Lars Eskildsen fra Travelmarket.dk fortæller også om de faldgruber man skal være opmærksom på og giver i det hele taget masser af gode råd til byferien.

Rejsemagasinet (9/10) – Campingklar 2 - sendes 3.5. 2010 kl. 21.00

Endnu engang sætter Rejsemagasinet fokus på camping. Denne gang handler det om brugte og nye vogne, men også om, hvordan du kan modernisere din egen campingvogn.

I programmet får vært Anne-Vibeke Isaksen besøg af
Torben Hansen, der er formand for Camping Branchen, fortæller om alle de ting man skal være opmærksom på, når man vælger at købe brugt campingvogn. Man kan handle privat og hos en autoriseret forhandler, men hvilken skal man vælge? Hvilke ting skal man holde øje med? Og hvordan sikrer man sig, at man finder den helt rigtige model? Rejsemagasinet har besøgt en campingforhandler og viser tre meget forskellige brugte vogne.

Peter Outzen fra Camping Agenten, der importere Caravelair i Danmark, besøger studiet og fortæller om nogle af de muligheder, der er ved at vælge en hel ny campingvogn. Der sættes fokus på netop Caravelair, fordi det er et af de mærker, der netop kan konkurrere med de brugte vogne.

Poul Erik Langgard fra Dometic fortæller om projektet "Make Over 2010", hvor en gammel campingvogn har gennemgået en 100 % forvandling fra en udtjent vogn til en topmodel med alt det moderne udstyr man kan forstille sig. Rejsemagasinet har været med fra start til slut i denne store forvandling.

Rejsemagasinet (8/10) - Campingklar 1 - sendes 19.4.2010 kl. 21.00

Campingsæsonen er netop gået i gang, så i dette afsnit af Rejsemagasinet sætter Anne-Vibeke Isaksen fokus på camping og sæsonstart.

Anne-Vibeke får også besøg af

Lisbeth Rasmussen fra Camping Branchen fortæller om forberedelserne til sæsonen. Hvilke ting er det man skal være opmærksom på, inden man triller af sted på sin første tur. Rejsemagasinet har også besøgt et værksted, så man bl.a. kan se, hvordan en forårsklargøring foretages.

Sanne Stamose og Finn Tonnesen fra Ribe Camping er allerede i fuld gang med sæsonen og fik en suveræn campingstart i påsken. De fortæller om deres nyheder og om 1300 års jubilæet i Ribe denne sommer. Sidst men ikke mindst om campingpladsen og de muligheder den giver for ferieoplevelser i det Sønder- og Vestjyske. Rejsemagasinet har besøgt Ribe Camping og viser bl.a. billeder fra den populære Cirkusskole.

Kim Jacobsson fra PJ Caravan er sidste gæst i studiet og her handler det om forberedelserne til teltferie, der er en af de mest voksende ferietendenser. Teltferie er de senere år blevet enormt populært. Det har fået PJ Caravan til at afholde teltfestival med en hel weekend, hvor der fokus på telte og den form for ferie.

Rejsemagasinet (7/10) – Antibes, Sydfrankrig - premiere den 5.4.10 kl. 21.00

Anne-Vibeke Isaksen sætter i dette afsnit af Rejsemagasinet fokus på Antibes og den sydfranske Riviera. Hele området er utrolig let at komme til, eftersom der er direkte flyforbindelse til Nice og ofte med lavprisselskaberne.

Mikkel Svarre fra det franske Turistkontor fortæller om muligheder i området, mens Cimm Barslev fra Transavia fortæller fordelene med de mange afgange og de oplevelser som lavprisselskaberne giver adgang til.

Michael Jensen fra Spies fortæller om Antibes og den sydfranske Riviera, som Spies tilbyder. Noget der måske overrasker en del fordi Spies er mest kendt for traditionelle charterrejser.

Gina Banke fra Giba Travel tilbyder også danskerne oplevelser i området, men af en hel anden karakter. Her lægges der vægt på wellness, velvære og gastronomi. Rejsemagasinet har bl.a. besøgt Hotel Thalazur som Giba Travel har i sit program.

Rejsemagasinet (6/10) – USA – premiere 15.3.10 kl. 21.00

Anne-Vibeke Isaksen har rejst i mere en 20 forskellige amerikanske stater. Dette afsnit af "Rejsemagasinet" handler om Los Angeles og nogle af de seværdigheder, som kan besøges med LA som udgangspunkt. Anne-Vibeke sætter bl.a. fokus på Los Angeles, Grand Canyon og Route 66.

I programmet gives der også tips til kør-selv-ferie, autocamperferie og sågar motorcykelferie.
Jesper Ewald fra FDM Travel, der er blandt de førende på USA rejser, fortæller om det imponerende rejseland, der tilbyder et væld af muligheder og i sær når man rejse i noget med hjul på.

Hans Jacob Sternkopf fra MC Rejser har gjort drømmen til virkelighed og kørt hele Route 66 på motorcykel. Nu tager han danskerne i hånden og viser dem USA på den helt optimale måde – nemlig med en Harley mellem benene.

Journalist Henrik Lange fra Highways-USA.dk er også blandt specialisterne på USA rejser. Han fortæller om fordelene ved at rejse på egen hånd og ikke planlægge for meget hjemmefra. En fejl mange begår, er netop, at alt for meget skal ses på en rejse.

Rejsemagasinet (5/10) – Live fra Ferie for Alle - premiere den. 1/3-10 kl. 21.00

Danmarks største feriemesse åbnede dørene for mere end 60.000 mennesker på Ferie for Alle 2010.

"Rejsemagasinet" er på pletten og bringer i denne udvidede udgave (55 minutter) masser af rejsenyheder fra både Danmark og udlandet ligesom vært Anne-Vibeke Isaksen også taler med flere udstiller fra "Camping" og "Udeliv", der er to store aktører på messen.
- Selvfølgelig er vi med på messen. Rejsemagasinet er konstant tæt på alt det, der sker i hele rejsebranchen og så glæder det os også, at vi kan flytte optagelserne ud, hvor dk4s seer også er, fortæller dk4s rejseredaktør Anne-Vibeke Isaksen.

Blandt gæsterne kan du bl.a. møde:
Peder Hornshøj fra Bravo Tours
Christian Jørgensen fra CampingNordic
Christina Egelund fra TopCamp Jambo Feriepark
Henrik Tachau Krisensen, Restaurant De to have
Anette Hauge fra Skagen Turistburea
Jan Møller Jørgensen fra Havkajakken
Dorte Tegllund fra Oase Outdoors
Peder Mortensen fra Elite Camp
Christina Kruse fra Dansk Bilferie
Henrik Neelmeyer fra Smyril Line
Preben Hedegaard, LMC Forhandlerforening
Carsten Johansen, Tysk Turistinformation
Sabrina Gunvald, Tiffany Tours
m.fl.

Rejsemagasinet (4/10) – Optakt Ferie for alle 2010, premiere den 15/2-10 kl. 21.00

Anders Lagefogde Mortensen fra Messecenter Herning fortæller om, hvad de besøgende kan forvente at se og opleve på messen, der er delt op i flere temaområder så som Golf, Udeliv, Camping, Danmark og Udlandet.

Morten Kjeldsen fra Camping Branchen fortæller om den enorme udvikling camping har været igennem og hvorfor det er muligt at fylde hele ni haller med telte, teltvogne, campingvogne, autocampere, fortelte, udstyr og campingpladser fra både Danmark og udlandet.

Michael Andersen fra Silkeborg Turistbureau besøger også "Rejsemagasinet" og fortæller om Danmarksområdet. Stort set alle hjørner af Danmark er repræsenteret på messen. Udeliv er også et stort område på messen – aktiv ferie vinder mere og mere frem.

Rejsemagasinet (3/10) – Live fra Ferie 2010 i Bella Center , sendes den 1.2.10 kl. 21.00

I forbindelse med den store feriemesse i Bella Center i weekenden får messen besøg af Danmarks førende tv-station indenfor ferie- og rejseprogrammer.

Dk4 er nemlig den eneste tv-station i landet, der har programmer om ferie og rejser som en fast del af sendefladen.

"Rejsemagasinet" optages lørdag d. 30.1. kl. 13 til 13.30 på dk4s stand. Publikum er velkommen til at komme og kigge på. Anne-Vibeke Isaksen, der er vært på programmet, får besøg af masser af messedeltagere fra standene fra både Danmark, Udlandet og Camping.

- Det er helt naturligt for os at være til stede på messen både i form af vores stand, som man finder på C4-02 (lige over for Legoland), og at vi producerer et afsnit af "Rejsemagasinet" på selve messen. Vi vil gerne møde vores seere, der hvor de også selv kommer, fortæller dk4s rejseredaktør Anne-Vibeke Isaksen.

Rejsemagasinet (2/10)

Rejsemagasinet (1/10) – Feriemesser 2010

De store feriemesser står for døren og det er i den grad blevet tid til at lade sig inspirere til årets ferie.

I januar er det Ferie i Bella, der åbner dørene. Denne gang er det hele koncentreret om en weekend, hvor der både er camping, golf, eventyr, charter og masser af lande, der viser hvad ferien kan bestå af. Margit Geil fra Bella Center besøger Rejsemagasinet og fortæller om messen.

Danny Skov har tidligere besøgt messen og fortæller, hvad man kan få ud af at besøge messen, hvordan man kan forberede sig og hvad man i det hele taget får ud af en dag på Ferie i Bella.

I februar måned går det løs i Aalborg Kongres og Kultur Center. John Nørgaard besøger studiet og fortæller om denne messe, der udelukkende handler om camping.

I februar er der også Feriemesse i Messecenter Herning – denne messe kommer der et særskilt program om i februar.

Rejsemagasinet (8/09) Dansk Vestindien - premiere 21/12-09 kl. 21.00

Dansk Vestindien også kaldes Virgin Islands besøges hvert år af mange rejseglade danskere, der søger historiens vingesus.

Skønne strande og spændende historie
Øerne St. Croix, St. John og St. Thomas klinger godt. Spørgsmålet er om Dansk Vestindien har andet at byde på end spændende historie. Det kan du se meget mere om i dette afsnit af Rejsemagasinet.

Anne-Vibeke Isaksen får besøg af tre meget forskellige gæster:
Karin Gert Nielsen, der er turistchef for øerne i Danmark
Charlotte Boisen fra Profil Rejser, der har noget helt nyt Dansk Vestindien på programmet
Waage Sandø fra Folketeateret kommer og fortæller om den nye opsætning af Von Scholten, der tager et anderledes udgangspunkt i Dansk Vestindien.

Rejsemagasinet (7) Kør-selv-camping - premiere 7.12.09 kl. 21.30

Kør-selv-camping er en voksende ferieform, fordi camping er så populært blandt børnefamilier, og man behøver ikke eje for at komme af sted. Moderne mobilhomes, luksustelte og bungalows er også en mulighed, når man vælger campingferie.

Frank Heimann fra Eurocamp er i studiet for at fortælle om de mange forskellige destinationer, som man kan vælge rundt omkring i Europa. Der fortælles også om helt nye og spændende destinationer som f.eks. Grækenland.

Mick Østergaard har mange gange været på campingferie med familien, der består af kone og tre piger. Han fortæller om fordele og ulemper ved denne ferieform, og hvad det er den gør for dem som familie.

Det sidste indslag handler om Vacansoleil – en anden stor udbyder af kør-selv-camping på det danske marked. Michael Klinteby er i studiet og fortæller også om den hollandske tv-serie Campinglife, der kommer til Danmark til januar. Hele serien handler om camping.

Rejsemagasinet (6) Vinterferie i solen - premiere 16/11-09 kl. 21.30

Hotels.com har netop lanceret en undersøgelse, der viser, at 20 % vælger skiferie, ca. 25 % vælger storbyferie, men hele 45 % vælger sol og badeferie, når man skal på ferie om vinteren. Rejsemagasinet har denne gang tre gæster i studiet, som måske har svaret på hvorfor, danskerne vælger således.

Bravo Tours sælger rejser til hele verden – også om vinteren. Det tykke katalog bugner med gode vintertilbud. Peder Hornshøj fortæller om sikre valg som Azorerne, Thailand og Egypten. Der gives også gode råd til nye feriemål som f.eks. Dubai.

Thai Airways startede før sommerferien med at flyve direkte til Thailand fra Oslo. Det har frigivet en masse kapacitet fra København. Hør mere om hvorfor Thailand er så populære bland danskerne – også danske børnefamilier. Flemming Sonne besøger studiet.

Spies Rejser er et af Danmarks ældste rejsebureauer og et af de selskaber, der sender flest dansker til de kanariske øer, hver vinter. Torben Andersen fortæller om de populære kanariske øer og Thailand, der bl.a. er kendt for et fantastisk klima, når det er vinter i Danmark.

Rejsemagasinet (5): Danmark uden for sæsonen - premiere 2.11.09 kl. 22.30

Danmark er et helt anderledes ferieland, når sommeren er slut. I dette afsnit af Rejsemagasinet har Anne-Vibeke Isaksen besøg af tre forskellige gæster, der hver i sær har med ferie i Danmark at gøre.

Billund Camping satser nu på vintercamping, der vinder mere og mere frem i takt med de moderne campingvogne og autocampere uden problemer kan anvendes hele året. Campingpladsen, der ellers er en udpræget sommerplads, fordi den ligger nabo til Legoland, tilbyder nu også muligheden for anderledes camping om vinteren. Det nye Lalandia ligger lige ved siden af campingpladsen. Sussie Lund-Jensen fortæller om denne ferieform.

Kroferie er efterhånden en tradition hos danskerne. Jørgen Christensen fra Danske Kroer og Hoteller besøger Rejsemagasinet og fortæller, hvorfor denne ferieform bliver mere og mere populær. De danske kroer og hoteller har meget forskelligt at byde på. Aktiv ferie sammen med kro ophold vinder mere og mere frem.

Blåvand Kurbad og Wellness åbnede sommeren 2009. Det er Hvidbjerg Strand Feriepark – en af Danmarks få fem stjernede campingpladser, der står bag. Det imponerende center kan besøges af alle uanset hvordan man bor i Blåvand – camping, hytte, på kroen eller i sommerhus. Lene Slaikjær fortæller om det imponerende center.

Rejsemagasinet (4): Flyferie - premiere 19/10-09 kl. 22.30

I dette afsnit af Rejsemagasinet har Anne-Vibeke Isaksen besøg af tre forskellige gæster fra flybranchen.

Den først gæst er Stig Elling fra Star Tours, der fortæller om rejsebureauets nye fly, der betyder langt mindre ventetid for børn og voksne på langdistanceflyvninger. Det nye entertainment system er allerede i brug og i programmet hører vi om de første gæsters reaktion. Star Tour har meldt ud at de ønsker at være Danmarks mest grønne rejsebureau. Stig Elling fortæller om de forskellige tiltag, der gøres indenfor fly-, destinations og administrationsdelen.

EU har netop lanceret en ny lov, der tillader piloter og kabinepersonale en arbejdsuge på op til 60 timer, hvilket i mange tilfælde betyder, at fejlprocenten stiger med op til 500 %. Mogens Holgaard, formand for Sammenslutningen af Danske Erhvervspiloter (DALPA), besøger Rejsemagasinet.

Det sidste indslag handler om tunge kuferter. 3F har lanceret en såkaldt kuffertkampagne, der skal lære rejsende at pakke mindre i deres kufferter, så bagagepersonalet bliver skånet for ryg- og slidskader. Med flere og flere rejsende er det et stigende problem.

Rejsemagasinet (3): Skiferie i Østrig – premiere 5.10.09 kl. 22.30

I dette program er der tema på skiferie i Østrig og med speciel fokus på Ski Amadé. Et yndet feriemål for mange dansker uanset om det er på hotel, gasthof eller camping. Anne-Vibeke har besøg af forskellige gæster, der har masser af gode tips til denne destination.

Det første indslag er fra Hochkönig og Maria Alm, der er blevet mere og mere populære bland danskerne de senere år, fordi det er enormt børnevenligt. Derfra går turen til Wagrain, der absolut er danskernes fortrukne skisportssted i Østrig. Og med god grund. Her går hyggen og den aktive ferieform op i en højere enhed.
Det sidste område i programmet er Gastein, der ud over at være et populært skisportssted også er kendt for wellness og kurbade.

Gæsterne i studiet er Bo Lauridsen fra Østrigs Turistbureau, Christian Daather fra Højmark Rejser og far/datter Anders og Caroline Møller, der har besøgt Østrig mange gange på ski.

Rejsemagasinet (2): Skiferie - premiere 21.9.09 kl. 22.30

I dette program er der tema på skiferie, hvor Anne-Vibeke har besøg af forskellige gæster, der har masser af gode tips til denne form for ferie.

Det første indslag er fra Idre i Sverige, der er et populært familiested, fordi området byder på alle former for vinteraktiviteter for hele familien. Anne-Vibeke får bl.a. besøg af Niels Mouritzen fra VisitSweden samt mor/søn Rikke og Emil Degn, der sidste vinter besøgte stedet med resten af familien, der i alt tæller fire personer.

I anden halvdel af programmet er der også tema på skiferie, men denne gang med Italien som udgangspunkt. Courmayeur er endnu ikke så kendt for danskerne, men hvis man synes at luksus, hygge, wellness, skiløb krydret med italiensk gastronomi og enestående natur, så er dette område værd at undersøge. Det ligger for foden af Mont Blanc – mere behøver man vel ikke at sige. Mette Juul-Andersen besøgte stedet sidste vinter og fortæller her om sine oplevelser.