Presse: Tv-serie på dk4 - ClubCamping - populære campingpladser i Europa

Sydfrankrig, St. Tropez sendes den 8.11. 2010 kl. 22.00

I denne del af Frankrig finder man stort alt, hvad man skal bruge i ferien: familievenlige sandstrande, middelalderborge og den franske rivieras fashionable byer.

I programmet får man et godt indtryk af de to børnevenlige campingpladser, der begge ligger utrolig smukt placeret i nogle af Europas mest spændende ferieområder.

Kroatien, Istrien, genudsendes den 15.11 2010 kl. 22.00

I dette afsnit af ClubCamping skal vi besøge campingpladsen Camping Park Soline, i det sydlige Kroatien.

Camping Park Soline ligger op ad en fyrretræsskov, og inde på selve pladsen er der træer og buske, der giver skygge, og som samtidig giver pladsen en hyggelig karakter. Stranden er omdrejningspunktet på campingpladsen. Langs strandpromenaden er der masser af liv, varme og klart blåt vand.

Den hyggelige by Biograd na Moru er lige ved siden af, og området omkring byder på spændende udflugtsmål og gode oplevelser for hele familien.

Spanien, Costa Brava, sendes den 22.11. 2010 kl. 22.00

I dette afsnit af ClubCaping går turen til Costa Brava kysten Katalonien i det nordlige Spanien. Her besøges to vidt forskellige campingpladser: camping Riu, der ligger ved byen Sant Pere Pescador på bredden af Fluviá-floden og Camping Tucan, der ligger ved byen Lloret de Mar.

Begge campingpladser ligger på den smukke Costa Brava kyst. Costa Brava betyder "Vilde kyst" og her finder man vindomsuste klippeskrænter, der omkranser strandene. Regionen byder både på små ugenerte klippebugter og brede sandstrande.

Kulturen, historien og naturen er tre spændende elementer, der gør hele området til et godt sted at holde ferie.

Østrig, Wien / Känten, sendes den 29.11. 2010 kl. 22.00

I dette afsnit af ClubCamping går turen til Østrig. I først halvdel af programmet besøges hovedstaden Wien, der er en ren kulturperle. Campingpladsen Donaupark Camping ligger kun 30 km syd for byen og dermed et perfekt udgangspunkt.

Østrig byder både på meget spændende historie og fantastisk natur. Landet ligger centralt i Europa og har mange muligheder uanset hvad ens formål med rejsen er. Hertil kommer at man vil føle sig utrolig velkommen af østrigerne. Det er et smilende og herligt folkefærd.

Fra Wien fortsætter rejsen til Camping am Waldbad, der ligger lige ned til den brusende flod Drau og med udsigten til de sydlige Alper, uanset i hvilken retning man vender blikket. Det er en smuk campingplads i dejlige omgivelser og med en rolig atmosfære, alt i alt det perfekte sted for alle som vil ud og mærke, dufte og røre ved den østrigske natur.

Belgien, Bruxelles, sendes den 6.12.2010 kl. 22.00

Slovenien, Lesce sendes den 13.12. 2010 kl. 22.00

I dette program besøger vi to forskellige campingpladser i Slovenien.

Den første hedder Camping Sobec og ligger i de Julianske Alper i den nordlige del af landet. Den anden hedder Camping Terme Catez og ligger i det sydlige Slovenien. Den er opkaldt efter trolden Catez, der i følge lokale historier var trolden, der for ca. 200 år siden, fandt de varme helbredende kilder.

Fællesnævneren for de to områder er, at man er tæt på naturen og der er meget grønt. Det slovenske folk værner om deres skove og søer. Hele 60 % af landet er dækket af skov. Det er blandt andet også derfor, at drikkevandet er utrolig rent.

Italien, Podeltaet sendes den 20.12. 2010 kl. 22.00

I dette program skal vi besøge to forskellige campingpladser, der ligger helt ud til Adriaterhavet i Podeltaet syd for Venedig. Ved at fortsætte ca. 1-2 timer længere mod syd fra Venedig findes der helt nye og anderledes oplevelser.

De to campingpladser Spiaggia e Mare ved byen Porto Girabaldi og Camping Barricata i nærheden af Bonelli di Porto Tolle ligger i hver sit område i Po Deltaet og byder på skønne ferieoplevelser. Hertil kommer skønne byer som Venedig, Commachio og Revenna inden for korte afstande i bil.

I programmet møder vi også andre danske familier, der holder af campingferie. De fortæller bl.a. om deres valg af campingplads og hvorfor de vælger at holde ferie i et mobilhome.

Ungarn, Balatonsøen sendes den 29.12. 2010 kl. 22.00

I dette program skal vi en tur til Ungarn. Ungarn er rig på spændende historie og smuk, idyllisk natur. Med sin centrale beliggenhed midt i Europa og landets venlige befolkning er Ungarn et ideelt turiststed. Og så er afstanden mellem Danmark og Ungarn væsentlig kortere end hvis man skal køre helt til Adriaterhavet.

Vi skal til området omkring den velkendte Balatonsø, hvor Ungarn byder på landlig charme og pragtfuldt natur. Overalt findes små landsbyer med storkereder på telefonpælene, solsikkemarker og billedskønne søer. Tiden er nærmest gået i stå.

Balaton og andre søer i området er berømte for deres helbredende egenskaber og man finder nogle af Ungarns bedste termiske bade. Vandet er også kendt for at være yderst børnevenligt, fordi det ikke er dybt og så er det lunt.

Udgangspunktet i dette program er Camping Europa.

Frankrig, Ardeche sendes den 3.1. 2011 kl. 22.00

I dette program skal vi besøge to børnevenlige campingpladser i Ardèche-regionen i det sydlige Frankrig.

De to campingpladser ligger tæt på hinanden og er begge gode udgangspunkter for udflugtsmål som Ardèche-kløften og nogle af Frankrigs smukkeste landsbyer. Tager man hertil, må man heller ikke snyde sig selv for smagsprøver på gode vine og den berømte, bløde franske nougat.

Den første campingplads er Domaine Le Pommier. Den ligger i udkanten af en lille landsby.
Pladsen strækker sig ned over en sydvendt bjergskråning. Hvor end man bevæger sig hen på pladsen, er der udsigt over dalen og de omkringliggende bakketoppe.

En lille halv times kørsel fra Domaine Le Pommier ligger campingpladsen Domaine de Chaussy.
Pladsen ligger i skovklædt terræn nær Ardèche-kløften og den farverige by Vallon Pont d’Arc.

Italien, Gardasøen, sendes den 24.1.2011 kl. 22.30

I dette afsnit af ClubCamping skal vi besøge Camping Family Park Altomincio, der ligger lige syd for Gardasøen i Italien.

Campingpladsen ligger i smukke omgivelser ved Mincio floden og kun få minutters kørsel fra Italiens største sø.
Ferieoplevelserne ligger som perler på en snor ved den 52 km lange Gardasø. Campingpladsens beliggenhed lige syd for søen er helt ideel for der er ingen afstande til de største attraktioner så som byen Garda, forlystelsesparken Gardaland, bjergene, vinområdet Bardolino eller den fantastiske by Verona.