PRESSE: Campingpatruljen 2014: Fire tv-programmer og super hyggelig familieundholdning

Tv-optagelser og campingsjov

Martin, Ketil og Anne-Vibeke filmer under besøget også et Tv-program, der senere på året sendes på dk4.

Denne gang har de tre værter været på hesteryg, i wellness og i det hele taget rundt på den store campingplads og "patruljere" blandt de ferieglade danskere.

- Det er bare suverænt og se, hvordan børn og voksne sidder og gynger med til musikken og er med på alle vores historier. Det er virkelig danske sommer, når den er bedst, siger en glad Anne-Vibeke, der er med i Campingpatruljen sammen med Martin og Ketil.

Suverænt show for campingpladsens gæster

De tre oplagte TV-værter tog en pause fra optagelseren for at underholden campingpladsens gæster og det faldt i god jord.

En komplet fyldt Westernby på Hvidbjerg Strand Feriepark, høj sol og masser af musik og grin dannede rammen om en herlig sommeraften bland campinggæsterne.

Perfekte omgivelser

Campingpatruljen slog lejr i et helt nyt og skønt campingområde på Hvidbjerg Strand Feriepark, hvor værternes tre vogntog, autocamper, campingvogn og telt, lå med udsigt til en lille fiskesø.

Anne-Vibeke boede denne gang i en Caravelair campingvogn, Martin i Frankia autocamper og Ketil i et Outwell telt. I hvert program viser de tre værter tre forskellige måder at campere på.

- Vi bor meget forskelligt i de udsendelser vi producerer netop for at vise de mange muligheder, der er med ferieformen camping. Jeg kender ingen anden ferieform, hvor man kan bo på så mange forskellige måder og det er suverænt for det gør også at det er en ferieform alle kan være med på uanset hvad man bor i, siger Anne-Vibeke Isaksen, der selv camperer på mange forskellige måder og hele året rundt.

Campingpatruljen åbner på Jambo Feriepark med kæmpe fest

Danmarks største legeplads på en campingplads var spækket med feriestemte campinggæster, da Campingpatruljen med Anne-Vibeke, Martin og Ketil gav et brag af et show.

Ekstra stor tak til Jesper Sørensen

Danmarks mindste autocamper, telt og campingvogn

Anne-Vibeke, Martin og Ketil bor i hvert Tv-programmer på forskellige campingmåder for at vise campinglivets lyksaligheder.

Ketil bor denne gang i Caravelair campingvogn, Martin i Outwelltelt, men s Anne-Vibeke bor i Danmarks mindste autocamper - bygget af Vendelbo Vans.

Fire tv-programmer i serien Campingpatruljen 2014

Campingpatruljen (1/4) - Jambo Feriepark, sendes den 7.5. 2014

Campingpatruljen (2/4) - Hvidbjerg Strand Feriepark, sendes den 12.5. 2014

Campingpatruljen 2014 (3/4) – Løgismosestrand Camping, sendes den 19.5. 2014

Campingpatruljen 2014 (4/4) – Bogense Strand Camping, sendes den 26.5. 2014