Børnenes eget værelse med på teltferie

Læs mere og få inspiration til teltferie på AnneVibekeRejser.dk

Masser af opbevaring

Det revolutionerende sortiment af Outwell Kids indertelte passer til alle familietelte, der har mere end ét soverum og henvender sig til både drenge og piger. Inderteltene rummer herlige detaljer som egen privat indgang, selvfølgelig i en højde, hvor børn selv kan lyne døren op og komme ind i rummet, opbevaringslomme til opbevaring af legetøj og om natten vil den mørke, stjernebestrøede himmel inspirere til og fremkalde de dejligste feriedrømme.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for et spil liggende basketball, hvor "kurvene", der er monteret i loftet i form af et net, benyttes. Tal herpå gør det let at tælle points, og der følger ligeledes tre bløde letvægtsbolde med til spillet til hvert Kids indertelt.

Dino og Flowies

I den nye Outwell Kids serie introduceres også noget helt særligt Dino Explorer udstyr til drengene og Flowies Rose til pigerne. Udstyret inkluderer bl.a. pop-up telte, foldestole, soveposer, selvoppustelige liggeunderlag, luftmadrasser og andet sjovt tilbehør, alt sammen med de søde, sjove og spændende Dino og Flowies designs. Ligeledes er alle produkter produceret af top kvalitets materialer og designet så det passer til børn, både hvad angår størrelse og vægt.

Priser på dette udstyr varierer fra 24,95,- for en cap og op til 569,- for et pop-up telt.

Læs mere og få inspiration til teltferie på AnneVibekeRejser.dk