Sportcamp Woferlgut i Zell Am See – en af Østrigs bedste vintercampingpladser

Læs flere artikler og se Tv-klip om ferie i Østrig her

Campingplads med det hele

Campingpladsen Sportcamp Woferlgut ligger i Zell am See-Kaprun og Hohe Tauern National Park. Det er en yderst moderne campingplads med en stor hovedbygning med hotelværelser og familierestaurant. Campingpladsen har også eget supermarked, wellness, babypool og internet. Faciliteterne er topmoderne, opvarmede og fantastisk rengjorte. Selvom det er en stor campingplads, bor man aldrig langt fra de tre store facilitetsbygninger der er.

Bo som du vil

På campingpladsen bliver der hygget både inde og ude i campingvognen. Man kan få både strøm og gas, så varme mangler man ikke. Alle bor meget forskelligt lige fra egne campingvogne og autocampere til lejede campingvogne, der står på selve pladsen.

Har man venner eller familie med, som ikke har mulighed for at bo i campingvogn, er der hotelværelser i hovedbygningen.

Ski og vintersjov

Langt de fleste kommer for at stå på ski, men man kan heldigvis også meget andet. Skibussen til alpinområdet går lige uden for døren og bringer en direkte til lifterne. Eneste minus på denne plads er måske, at den ligger små fem km fra skiområdet, så man skal starte egen bil eller bruge skibussen hver dag. Der er skiopbevaring, som kan lejes ved pisterne, så man ikke behøver at tage ski og støvler med hjem hver dag.
Langrend er også muligt og her starter løjperne lige uden for campingpladserne.

Campinghygge på selve pladsen

Campingpladsen har både legerum og opholdsstuer, så der er rig mulighed for at lege og hygge på selve campingpladsen. Restauranten er også meget børnevenlig. Vintercamping handler også om at slappe af og nyde naturen omkring en. Børnene boltrer sig i den store mængde sne, som de ofte savner hjemme. De kan lege i timer og er dejligt trætte om aftenen.

Jule og nytårsferie på Sportcamp Woferlgut

Mange tror, vintercamping er koldt, men det er kun uden for. Campingpladsen Sportcamp Woferlgut er også let at køre til, for der er motorvej fra Danmark og stort set hele vejen. Til højtiderne som f.eks. jul og nytår er campingpladsen propfyldt, og det kan anbefales at bestille plads hjemmefra.

Kontakt campingpladsen for at høre nærmere om mulighederne for at have din campingvogn stående på campingpladsen en hel sæson. Det er der en del danskere, der gør.

Læs flere artikler og se Tv-klip om ferie i Østrig her