De mest populære skidestinationer i de østrigske Alper er...

Læs mere om rejser til Østrig på AnneVibekeRejser.dk

Skøn natur lokker

Omfattende statistisk materiale om danskernes rejsevaner fortæller også grundene til det store rykind på destinationerne i SalzburgerLand, der blandt andet tæller de populære rejsemål Wagrain-Kleinarl, Zell am See-Kaprun, Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang, Gastein og Obertauern.

Øverst på listen over grunde til at placere vinterferien i SalzburgerLand ligger den storslåede natur i form af det overdådige bjerglandskab, der definerer regionen.

Eksempelvis indeholder Zell am See-Kaprun den over tre kilometer høje gletsjer Kitzsteinshorn, hvor det er muligt at stå på ski og snowboard i omkring 10 måneder om året. Derudover er området et overflødighedshorn af vandfald, floder og bjergtinder.

Masser af sne

Snesikkerhed er en anden faktor, der gør at SalzburgerLand er så populær.

SalzburgerLand rummer godt og vel 2.000 km. pister i alle sværhedsgrader, hvoraf de cirka 80 procent råder over moderne snekanoner og således har optimal snesikkerhed.

Endeligt er danskerne begejstrede for de mange tilbud, som SalzburgerLand tilbyder sine gæster. Regionen henvender sig således til alt fra nybegyndere til eksperter samt familier og festglade unge.

Alsidigheden bliver understreget af, at SalzburgerLand i samarbejde med sine nærmeste naboer har etableret verden største skiområde, der indeholder i alt 2.552 km. pister, 138 kabinelifte og 260 stolelifte. Hele herligheden er tilgængelig via ét liftkort: Salzburg Super Ski Card.

Læs mere om skiferier på AnneVibekeRejser.dk