Forkælelse for krop og sjæl i Saalbach Hinterglemm

Læs mere og få inspiration til ferie i Østrig på annevibekerejser.dk

Afslapning for hele familien

På Hotel Alpin Juwel er alle er velkomne – både familier med behov for afslapning, par med ønske om romantisk forkælelse samt forretningsfolk, der vil holde møde i de specielle omgivelser. Som noget særligt råder Hotel Alpin Juwel over forskellige suiter med hvert deres tema, og mens man kan bo trendy i Luis Trenker Suiten, råder man over sit eget ølanlæg i Stiegl Suiten, og i Romantik Suiten har man egen sauna.

Alpin Juwel står hver dag for et varieret aktivitetsprogram for hele familien, og når programmet er overstået, kan hotellets gæster slappe af i wellness-området med spa, sauna og indendørs samt udendørs pool.

Som afslutning på eftermiddagen kan der bestilles kolde forfriskninger på den mere end 1.000 kvadratmeter store sol- og panoramaterrasse, og har børnene andre ønsker, er der indrettet et særligt rum til de yngste. Alpin Juwels køkken står for gastronomi fra nærområdet, så der lægges vægt på, at råvarerne kommer fra de lokale producenter.

Sundhed og forkælelse

I hotellets spa- og wellness-afdeling lægger man vægt på nærheden til naturen – den friske bjergluft, det rene kildevand og de helbredende urter. Alpin Juwel har et rigt udvalg af produkter til gæsterne, og massage afdelingen tilbyder individuelle behandlinger.

Der er således wellness- og skønheds behandlinger specielt for mænd, særlige massagebehandlinger for gravide og for de par, som er i det romantiske hjørne, tilbydes candle light-dinner efterfulgt af ophold i privat spa, hvor der serveres champagne.

Læs mere om Østrig på turistbureauets hjemmeside

Læs mere og få inspiration til ferie i Østrig på annevibekerejser.dk