En skattekiste fuld af østrigske overraskelser

Læs flere artikler og se Tv-klip om ferie i Østrig her

Adlerweg

Bjerge er energi-tankstationer for mennesker. Man tanker kræfter i bjergene, indånder frisk luft, vandrer over frodige sæterenge og betragter naturen og lader sjælen få fred. Det hele er godt for helbredet.

Bjerge, enge, skove og vand og oven i købet sund, frisk luft. Det er de medikamenter, Mor Natur har givet Tyrol i overflod.

Motion i naturen - på hyggeniveau eller for fuld udblæsning - så tager alle sanser vare på kroppen. Dyk ned i en ny form for langsommelighed. Mærke sig selv. Nydelse uden anger!

- I bjergene er der utallige vandreruter for enhver smag. Ad stejle bjergskråninger eller over stok og sten over markerne. Tyrol i hjertet af Alperne tilgodeser alle typer vandrere.

På Adlerweg (Ørnevejen) kan man stifte bekendtskab med hele Tyrol. Etaperne går fra St. Anton til St. Johann i Tyrol, gennem Kitzbüheler Alpen, gennem Zillertal og ind i Hohen Tauern i Osttirol. Det er bare at gå derudad og opleve alle facetter af Tyrol.

Slap af!

Ferietid er afslapningstid. Tid til at rekreere og samle kræfter. Ferien tærer man på hele året. Derfor skal ferien være perfekt.

I hjertet af Alperne husker man gamle, traditionelle helbredelsesmetoder, som suppleres af kendskabet til moderne medicin og sundhedsforskning.

Lokale naturskatte tages i anvendelse. Tørrede sæterblomsters velgørende virkning er lige så kendt som æteriske oliers - som fx det sorte guld, Tirols stenolie. Også det termiske vands kraft hører til de faste bestanddele i Tyrols wellness-oase.

Souveniren som Tyrol giver sine feriegæster med hjem hedder - rekreation.


Mountainbike eller cykel

En cykels tilstand viser vej. Hvis man vil køre i højderne, hopper man i sadlen på en mountainbike, og hvis man vil køre langt, svinger man sig op på en gadecykel. Hovedsagen er at træde i pedalerne.

Turister i god form kan på sætercykelture se Tirols skønhed. Pedalkadencen bliver til hjertefrekvens. At cykle i Tyrol er en spændende sag. Vil man bruge sanserne, bør man cykle.

På Bike Trail Tirol er der meget at udforske. Hele Tyrol er tilgængeligt ad bjergveje og kommer derved en smule nærmere. Bike Trail Tirol er en 800 km lang rundtur og yderligere 500 km forbindelsesveje gør det til et tæt net af cykelruter, hvor alle kan finde en favoritstrækning.

Desuden varierer etaperne i længde og sværhedsgrad, så både hygge-cyklister og cykelryttere kan sammensætte passende ruter.

Vær aktiv og mærk naturen

Hvad enten man hænger på de iskolde bjergbakker eller på de stejle klipper, så viser Tyrol sin sjæl, når man dyrker udendørs aktiviteter. Når man vover sig ud på eventyr, finder man klipper, slugte, vandfald og huler. Man fascineres af den rå natur, når man opsøger afsidesliggende og usædvanlige steder.

I Tyrol er man indstillet på oplevelsesrige sommerdage. Rafting, canyoning, cykling og klatring. Tandemparagliding, bungeejumping og aktiviteter på søerne. Det hele findes. I alle sværhedsgrader.

I Tyrol gælder det først og fremmest om at have det sjovt i naturen.

Camping i Tyrol

Den største frihed - fleksibilitet og uafhængighed - finder man på campingferie. For mange mennesker er camping noget helt fortryllende. Camping er forbundet med kærlighed til naturen af den ukomplicerede slags. At få nye venner. Sportslige aktiviteter. Og en masse spontane eventyr for de mindste campister.

Som campist kommer man helt tæt på Tyrol! Og ingen behøver at give afkald på komfort. For flere end 100 campingpladser på romantiske steder over hele Tyrol præsenterer et broget servicetilbud med omfattende sportsmuligheder.

Læs flere artikler og se Tv-klip om ferie i Østrig her