Tilbage til rødderne - Transatlantisk krydstogt med Royal Caribbean

Læs flere artikler og se tv-klip om krydstogter på annevibekerejser.dk

Den klassiske rejse

Royal Caribbean International lancerer næste år det nye cruisekoncept Trans-Atlantic Ocean Voyage.

Hensigten med konceptet er, i følge Royal Caribbean, at skabe en oplevelse som minder om det, en atlanterhavs sejlads var i cruisetidens oprindelse. Altså den helt klassiske rejse, som mange af immigranterne gennemførte, for at komme til den nye verden.

- En sejlads over Atlanten er for mange forbundet med en vis luksuriøs aura. Med dette nye koncept håber vi at give folk følelsen af hvordan et cruise virkelig skal være, siger dansk Sales Manager for RCCL, Henrik Bergkvist.

Store skibe, store oplevelser

Sejladserne mellem Europa og USA, bliver gennemført af 11 af Royal Caribbeans krydstogtsskibe.

Blandt andet har du mulighed for at tage et 14 dages cruise fra Hamborg eller Oslo til New York, med skibet Legend of the Seas, med afgang fra Hamburg 8. september og fra Oslo dagen efter.

En enestående mulighed for at krydse Atlanten bliver på verdens største krydstogtsskib Oasis of the Seas, der sejler fra Rotterdam i Holland, via Southampton i England og Vigo i Spanien, til Ft. Lauderdale i Florida.

Sidst men ikke mindst, får du også mulighed for at krydse Atlanten på Royal Caribbeans nyeste investering, nemlig Quantum of the Seas klassen. Her vil der være afgang fra Southampton.

Opdaterede fra top til tå

I begyndelsen af 2014, vil alle Royal Caribbeans skibe have gennemgået et omfattende revitaliseringsprogram, der betyder at du vil kunne opleve alt det nyeste inden for underholdning, teknologisk innovation, moderniserede kahytter og luksuriøse restauranter. På nogle af skibene helt op til 10 restauranter!

Nogle af attraktionerne ombord på skibene, er f.eks. surfesimulatoren FlowRider, der findes ombord på Liberty of the Seas og Independence of the Seas, samt Oasis of the Seas og Allure of the Seas.

Der er også skøjtebanen ombord på Adventure of the Seas, og på Brilliance og Serenade of the Seas kan du spille billard på billardborde som automatisk holder sig i vater.

På hver sejlads vil der være en gæsteekspert ombord, og du får mulighed for at deltage på forskellige aktiviteter og kurser som for eksempel gourmetmad og vin, dans, film, billedkunst eller fotografi.

Bestiller du balkon kahyt eller suite i perioden mellem 11. september og 15. oktober 2013, modtager du også gratis drikkevarer på seks af afgangene på de transatlantiske krydstogter, i 2014.

Læs flere artikler og se tv-klip om krydstogter på annevibekerejser.dk

Læs også guiden om krydstogter for nybegyndere på annevibekerejser.dk

Bestil dit krydstogt på Royal Caribbeans hjemmeside