Paradis og velvære i Gasteinerdalen

Læs mere om Wellness på ferien her på annevibekerejser.dk

Udover aktiv ferie såsom cykling og vandring, tiltrækker Gasteinerdalen i Østrig og mange med sine verdensberømte og traditionsrige verden af termiske kilder.

Ydermere har man i Alpentherme i Bad Hofgastein og Felsentherme i Bad Gastein også valgt at fokusere på hele familien.

Her er alt, hvad hjertet kan begære, bl.a. massage-geishere, radonterapi, bubblejetliggestole og pools med det reneste, 36 grader varme mineral-kildevand – også udendørs.

Her er vandgymnastik og massage, solterrasse og tebar, sauna og manicure. Sauna-området er en østrigsk specialitet, "Sauna World" som er for begge køn. Alpentherme kan dog også byde på "Ladies Wold", som det lyder er et saunaområde er kun for kvinder.

46 grader varmt kildevand

Gastein har i mange hundrede år været velbesøgt på grund af sine varme kilder og kurbade. Det 46 grader varme kildevand fra bjerget indeholder nemlig grundstoffet radon, der egentlig er et radioaktivt stof, men i stærkt reducerede doser har det en gavnlig, ja endda helbredende nvirkning.

Radonterapi er godt ved kroniske gigtsygdomme, besvær med luftvejene og forskellige hudlidelser, terapien stimulerer regenerationen af celler og er muskelafslappende.

Er man udelukkende interesseret i radonterapi, så findes der i Gasteinerdalen også den helt specielle "Heilstollen", hvor man i minegangene udsættes for de rette doser radon og op mod 90 % af gæsterne oplever, at deres lidelse lindres og at deres livskvalitet øges.

Læs mere om ferie i Østrig her på annevibekerejser.dk