;
;

Isaberg - godt begyndersted for vintercampister

Læs mere om campingferier på AnneVibekeRejser.dk

Nem start til vinterkørsel

Ca. 2½ times kørsel fra Helsingborg og 1½ times fra Gøteborg ligger Isaberg, der en af Sveriges sydligst beliggende fjeldverdener.

Skisportsområdet er ikke så stort men har alt, hvilket gør det til et ideelt begyndersted for danske vintercampister.

Alene afstanden gør rejsen overskuelig for en nybegynder, og de sydsvenske veje minder om de danske, der som oftest er ryddet for den sne, der måtte være.

Campingpladsen ligger for foden af selve Isaberg, så når først campingvognen er stillet på plads behøver man ikke køre mere før hjemrejsen. Pisterne og andre aktiviteter i sneen ligger tæt på campingpladsen eller er tilgængelige via liftesystemet.

Lejrchefen hjælper

Uanset om man er nybegynder eller erfaren kan man altid få brug for hjælp.

Lejrchefen på Isaberg gør meget ud af at hjælpe én på plads og skulle han ikke være i nærheden, er der som regel altid en venlig svensker, som gerne springer til. Så spørg bare om hjælp.

Ikke bare ski

Man behøver ikke at være bidt af en gal skistav for at vintercampere. Der er langt flere goder ved at campere om vinteren.

For det første får man optimal udnyttelse af sin campingvogn, så hvorfor ikke anvende den hele året, når nu den er købt?

Selvom pisterne og skiløbet er en stor del af Isaberg, kan det absolut anbefales at gå ture i området, løbe på skøjter, isfiske og kælke.

For nybegyndere på ski og børnefamilier er der også hjælp at hente. Udstyr kan lejes på stedet og der er skiskole for både børn og voksne i alle former for skiløb.

Læs mere om ferie i Sverige på AnneVibekeRejser.dk