Feddet Camping: Aktiv familieferie i Danmark

Mange sportsaktiviteter

Aktive oplevelser, man kan være sammen om, optager i stigende grad danske familier.
Det er ikke altid muligt for den travle familie at prioritere den slags samvær i lige så høj grad som man ønsker til hverdag. Mange udnytter derfor deres ferier til at kombinere fysisk udfoldelse og kvalitetstid sammen.
Tidligere har man skullet kigge langt efter en mulighed i Danmark, der kombinerer ferie og fastlagte sportsaktiviteter for hele familien, men fra sommeren 2012 findes der et nyt alternativ.

SportsCamping er en aktiv sommerferie for hele familien, hvor man sammen kan prøve kræfter med sjove aktiviteter, som giver smil på læben, sved på panden og masser af gode timer sammen. Hver dag starter med en sund fælles morgenmad, inden dagens aktiviteter skydes i gang, og deltagerne kommer i løbet af de fire aktive dage til at prøve kræfter med GPS-løb, mountainbike, kajakpolo, snorkeldykning, bueskydning og meget mere.

Det nødvendige udstyr bliver stillet til rådighed

Outdoorsports stiller alt det nødvendige udstyr til rådighed og sørger derudover også for en lejr af opslåede telte lige til at flytte ind i. Professionelle instruktører står klar til at guide familierne igennem dagens aktiviteter og sørge for grundig introduktion, så alle kan være med.

- Det skal være let, attraktivt og med masser af tid til at være sammen, udtaler Søren Telling fra Outdoorsports, der i samarbejde med lejrchef Kasper Kristensen fra Feddet Camping ved Faxe har udviklet SportsCamping.
- Vi starter dagen med en lækker morgenmadsbuffet, så depoterne er tanket op til dagens aktiviteter, og hvor de deltagende familier får mulighed for at lære hinanden at kende, forsætter han og understreger, at der samtidig er masser af tid i programmet uden planlagte aktiviteter, hvor man kan nyde hinanden og benytte nogle af pladsens mange faciliteter.

Mangfoldig natur

Feddet, der ligger placeret midt i den Sydsjællandske natur, ved skov, åbne marker og kilometervis af lækker sandstrand, er ifølge Søren Telling en perfekt ramme om en aktiv ferie for dem, der gerne vil prøve kræfter med familievenlige aktiviteter i det fri.

- For at vise områdets helt unikke muligheder har vi som en del af programmet indlagt et Adventure Race, hvor familierne kommer til at dyste mod hinanden og selv skal finde vej mellem de forskellige opgaver, der befinder sig på det mere end 1000 hektar store område, fortæller han videre. Alle deltagere på SportsCamping har desuden fri adgang til at slappe af i det nye, overdækkede pool-område, hvor vandet altid er 28 grader varmt.
SportsCamping er tiltænkt familier med børn mellem 12 og 18 år og afvikles over fire dage med masser af aktiviteter.