Lad ikke sygdom ødelægge din ferie

Bliv inspireret til forskellige ferieformer på annevibekerejser.dk

Sygdom kan ødelægge din planlagte hjemrejse

Sygdom kommer sjældent belejligt. Men det er endnu mindre velkomment, når man netop er steget ud af flyet eller har sat sig i strandstolen. Næsten hver tiende dansker har oplevet at få afbrudt deres ferie inden for de seneste tre år, fordi de enten selv eller et familiemedlem blev ramt af sygdom. Men hver tiende rejser alligevel uden rejseforsikring. Det viser den seneste undersøgelse fra TNS Gallup for Gjensidige Forsikring.

Selvom den offentlige rejsesygesikring dækker mange behandlinger i EU, kan det blive dyrt, hvis man rammes af sygdom i udlandet og ikke har privat rejseforsikring. Nogle rammes af små sygdomsforløb, der ødelægger ferien og forhindrer planlagt hjemrejse, mens andre ender i langt større problemer.

- Det er rigtig ærgerligt at måtte afbryde sin ferie på grund af sygdom. Endnu mere ærgerligt er det, hvis man ikke kan få hjælp til at komme hjem eller få erstattet de spildte feriedage. Det kan en rejseforsikring hjælpe med, siger Kim Rud-Petersen, koncerndirektør Nordic i Gjensidige Forsikring

- Det er ærgerligt at spilde sine feriedage i sengen eller i værste fald at blive indlagt på et hospital. Men med en privat rejseforsikring kan man få både hjælp og hjemtransport, og i nogle tilfælde også erstatning for tabte rejsedage og i andre tilfælde en hel erstatningsrejse, slutter Kim Rud-Petersen.

Find din næste rejse på annevibekerejser.dk

Bliv inspireret til forskellige ferieformer på annevibekerejser.dk