Let skræddersyet ferie til Mallorca

Læs mere og få inspiration til ferie i Spanien på annevibekerejser.dk

Ideel ferie for hele familien

Det er ikke kun de billige flybilletter, der gør det attraktivt at rejse på egen hånd. Også muligheden for at skære ferien til, så den passer til helt individuelle behov, gør det attraktivt at arrangere sin egen rejse – med alt fra flybillet, feriebolig, leje af bil – og aktiviteter.

Skal du f.eks. ned og fejre en rund fødselsdag – flere generationer sammen – er det ideelt at leje et hus, hvor der er plads nok til alle, men også med udenomsplads til at boltre sig, hoppe i poolen eller læse i et hjørne af haven, mens andre hænger længere over det fælles frokostbord.

Det giver mulighed for at være sammen på kryds og tværs, og det kan være ferie for alle, også for familiens ældste, der kan få alt det at se, de ellers aldrig ville få at se, fordi der er yngre folk til at hjælpe til.

Gode venner på rejse

Er det en gruppe på to-tre vennepar – med eller uden børn – der rejser sammen, så passer det perfekt at leje en lejlighed, hvor man kan være sammen eller hver for sig, tage på udflugt, vandre, cykle, shoppe eller slappe af, som det passer jer.

Over en langtrukken sundowner på terrassen kan man derefter dele dagens indtryk og oplevelser, og lade fortsættelse følge omkring spisebordet – dækket op med mad af lokale grøntsager, gode spanske oste, appelsiner fra dalen omkring Sóller, vin og vand.

Lev som en indfødt

En af de helt store sidegevinster er, at man får mulighed for at bo på en adresse uden for de traditionelle turistområder, så man let føler sig som en af de lokale, når man er sin egen rejsearrangør.

Man finder smutveje i ens eget kvarter, møder de samme kvinder hos bageren, opsnuser sin egen yndlingscafe og hilser på ejeren af det lille supermarked, når de daglige indkøb skal hentes hjem.

Og man kommer til at føle, at det er »eget« hus – og hurtigt griber man sig selv i at skæve forundret til de "turister", der forvilder sig ind i ens revir– måske oveni købet i lidt for korte shorts og med kameraet på spring for at forevige "vores" vildtblomstrende bourgainvilla.

Book på dansk

Bella Mallorca er et rent dansk udlejnings bureau, som har specialiseret sig i at leje huse og lejligheder ud på Mallorca. I alt udbydes godt 125 vidt forskellige lejligheder og huse med plads til alt fra to til 24 personer.

Prisen afhænger af, hvornår man vil rejse, men også størrelsen på hus eller lejlighed og antal værelser bestemmer prisen - og så naturligvis kravene til, hvor luksuriøst huset skal være indrettet.

Bella Mallorcas boliger kan bestilles online men kan også kontaktes over telefonen, eller ved eprsonlig henvendelse i Frederikssund.

Mere for pengene

Prisen for ferien bliver stort set den samme, som hvis man køber en stak gode charterbilletter. Men med den forskel, at der også er plads i budgettet til en lejebil som står klar allerede i lufthavnen – hvor den også afleveres igen ved afrejse. Bilerne giver mulighed for at tage på ture sammen eller i mindre grupper efter lyst, interesse og temperament. Men bestil i god tid for der er pres på i højsæsonen.

Det kræver lidt ekstra arbejde på internettet, for man må gøre alt det, som andre sørger for, når man vælger en charterrejse; til gengæld kan man få det, lige som man ønsker det.

Læs mere og få inspiration til ferie i Spanien på annevibekerejser.dk