Drøm stort – rejs billigt

Konceptet Last Minute har eksisteret i mange år

Alle taler om det, men er det virkelig en god måde at rejse på? Konceptet har eksisteret i mange år og det er uden tvivldet spontane element koblet med en tilsyneladende lavere pris, der trækker.

En eventyrlig rejse til ingen penge, er præcis det drømme scenarie som man bliver præsenteret for, når konceptet kommer op i daglig samtale. Men er det virkelig billigere, og hvad skal man holde øje med, som man for første gang vinker farvel til ens fastgroede hæmninger og giver efter for spontanitetens mangfoldigheder.

Det første du skal have i tankerne er, at det bestemt ikke er som i Hollywood filmene, hvor et kærestepar møder op i lufthavnen, med forventning om at stjæle en rejse til gyldne himmelstrøg, til en pris selv Lars Larsen ikke kan byde op med. Realiteten er, at denne rejseform faktisk koster mere. Der er selvfølgelig undtagelser til enhver historie.

Ordet Last-Minute rejser er faktisk lidt misvisende. Ord som afbudsrejser og tilbudsrejser er klart mere dækkende ord, til at beskrive den gængse fortolkning om rejser, der er købt 14 dage inden afrejsetidspunktet. Livet er bare ikke sjov, når rutinerne overtager hverdagen. Der skal spontanitet til at vække en fra søvnen, og der er intet bedre end at rejse ud i den store verden og besøge nye og interessante steder.

Men er du på udkig efter en billig rejse, så følg disse råd.

Det er ikke sikker du kan få alle dine ønsker opfyldt, når du er på udkig efter en rejse på et stramt budget.

Chancen for at netop din drømmerejse bliver præsenteret for dig, er ganske lille. Du skal i stedet gå efter mere overordnede behovsopfyldelse, som masser af sol, gode sightseeing muligheder, kultur osv. Med den rette sindsstilling kan du få fantastiske oplevelser, uden at pengepungen ender med at veje mindre end et fjer.

Du skal være klar over, at spontanitet og afbudsrejser går hånd i hånd med, at man ikke er alt for kræsen.

Er du på udkig efter en billig rejse, skal du ikke nødvendigvis gå efter specifikke destinationer.

Der er selvfølgelig hjemmesider, som kan hjælpe dig på vej til at finde den perfekte rejse. Men hvis du virkelig vil have det gode tilbud, så er et godt råd, at du får tilmeldt dig nyhedsbrevene fra de forskellige rejseselskaber.

Igennem disse nyhedsbreve bliver fantastiske tilbud ofte skubbet ud til forbrugerne, som får første forsøg på at takke ja til det gode tilbud.