Dethleffs, Isabella og Subaru - Den perfekte sammensætning til en vintercampingtur

Hvad er vigtig på vintercamping?

På en vintercampingtur er flere ting vigtige. Du skal kunne holde varmen, men du skal også kunne komme sikkert frem til destinationen og retur igen. Her var vi i de bedste hænder.

Dethleffs Nomad Snow 740 RFK er en vintercampingvogn med Alde centralvarme, så flere gange i løbet af ugen måtte vi skrue ned for varmen inde i campingvognen, selv om det var over 10 minus grader uden for.

Subaru Outback er den fødte campingtrækker, som nærmest kun bliver bedre af at få en tung dreng på krogen. Campingvognens tilladte totalvægt er 2.000 kg, hvilket ikke er noget problem for den stærke campingtrækker – end ikke på stejle norske vinterveje.

Indretningen skal passe

Denne Dethlefss Nomad er indrettet med god plads til den store familie, men den fås i over 40 forskellige indretninger, hvor 470 er den mindste – med andre ord er der noget for alle.

Det suveræne ved denne familievogn er, at der er plads til alle. Der er køjer til børnene, dobbeltseng til mor og far, stue, køkken og badeværelse. Et helt sommerhus på hjul, vel og mærket et sommerhus, der har alt.

Det familievenlige slogan – en ven af familien passer perfekt.

Alt udstyr er høj kvalitet

Dethleffs er tysk bygget, så der er tale om høj kvalitet i alle campingvognenes elementer.

Alt udstyr så som chassis (Al-Ko), køleskab (175 L Dometic) og varmesystem (Alde) kommer fra de bedste kvalitetsproducenter på markedet.

Designet ude som inde er lyst og smagfuldt, men kan også fås i flere varianter hvis man er til noget andet.

På en vintercampingtur er du meget mere inde i din campingvogn, men det er hyggeligt indetid i en campingvogn de fleste vil føler sig dejligt hjemme i.

Det perfekte fortelt – Isabella Winter

Ingen vintercampingtur uden fortelt og grunden til jeg siger det, er at du får meget ekstra plads udover en uundværlig varmesluse, når du skal åbne hoveddøren.

Hvis du lige som jeg godt kan li´ at stå på ski eller grille om vinteren er forteltet også perfekt til udstyr som dette.

På solrige dage, som der ofte er mange af om vinteren kan du til med sidde ude og læse eller spise en frokost.

Let at sætte op

Isabella Winter er et vinterfortelt, der er utrolig let at sætte op samtidigt med, at den opfylder alle behov.

Når stængerne er lagt ud og teltdugen er kørt i teltskinnen, skal det hele bare samles.

Hvis du ikke kan pløkket i den frosne jord så hæld sne på græskanten, så teltet stå fast. Hæld evt. kogende vand i de fire hjørner, så hjørnepløkkerne kan komme i. Herefter har du en perfekt entre til dit vinterhjem.

Subaru - perfekt campingtrækker

På denne tur testede vi Subaru Outback, der som sagt er en fænomenal campingtrækker.

Det er også en bil, hvor der er utrolig høj kørekomfort, selv om du ikke har noget på krogen. Stort bagagerum, god plads til alle passager og komfortable sæder.

Subaru er måske ikke så fancy indrettet omkring instrumentbordet, men alt det der ligger under kølehjelmen er tiptop i orden og din bil kører aldrig træt.

Det er en suveræn følelse, når man som jeg kører meget, kører langt og ofte trække noget tungt.

Det perfekte match er vigtigt

Det perfekte match er vigtigt på alle campingferier, for når du kører godt, bor godt og har det rigtige udstyr med så som fortelt, så kan du bruge dit overskud på at holde ferie i stedet for at stå og kæmpe med grej, der ikke dur.

Anne-Vibeke Rejser – Vintercamping Ål i Hallingdal

På denne rejse har vi produceret et afsnit af Anne-Vibeke Rejser – Vintercamping i Ål i Hallingdal. På denne rejse er der filmet et afsnit af Anne-Vibeke Rejser – se TV-klip af både campingvogn, forteltet og bilen på linkene nedenfor.