Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Kenya
Log ind Log ind
ONLINE NU Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Kenya

ONLINE NU Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Kenya

Bemærk: denne rejse er betalt, dog uden redaktionel indflydelse, af: Africa Tours

I dette rejseprogram tager Anne-Vibeke dig med rundt i Kenya fra Nairobi ved Karen Blixens lodge til Samburu Nationalpark, forbi det 74 meter høje vandfald Thomson's Fall til Lake Nakuru Nationalpar for at slutte i Masai Mara. Få masser af tips til safarirejser.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Dette indhold kræver et aktivt
abonnement

Læs mere

Har du allerede et abonnment?

Dette rejseprogram med Anne-Vibeke tager udgangspunkt lige i hjertet af det sted, hvor Karen Blixen slog sig ned i Kenya sammen med sin mand Baron Bror von Blixen og boede hele 17 år i det, der blev hendes elskede Kenya. I dag ejes lodgen i Nairobi af Karsten Ree, der gør utrolig meget for lokalsamfundet både i Nairobi og I Masai Mara, hvor han også driver en øko-logde, som Anne-Vibeke besøger.

Anne-Vibeke besøger først hovedstaden Nairobi og herefter går rejsen mod nord for at besøge en af de mindre kendte nationalparker Samburu National Reserve og Buffalo Spring Reserve, som er kendetegnet af helt igennem unik natur med masser af vilde dyr.

Herfra går rejsen mod sydøst til den verdenskendte nationalpark Masai Mara og på køreturen dertil går rejsen bl.a. forbi det 74 meter høje vandfald Thomson´s Fall, der er opkaldt efter faren til den skotske geolog, der kom her som den første europæer i 1883. Vandfaldet er en del af Ewaso Ng´iro floden i Central Rift Vally, der er en 6000 km lang dal mellem Israel og Mozambique. Et udsigtspunkt ud over denne del af dalen ses ganske kort fra vandfaldet. Vi besøger også Lake Nakuru Nationalpark.

I udkanten af Masai Mara ligger den danskejet øko-lodge Karen Blixen Camp og det er netop den, der er udgangspunktet for at komme tæt på masaierne og det imponerende dyreliv i nationalparken Masai Mara, der sammen med Serengeti Nationalpark i Tanzania dækker et areal på størrelse med Danmark - et af verdens største økosystemer.

I programmet giver Anne-Vibeke masser af tips til dig, der skal på safari for første gang, men også dig, der har prøvet det før og gerne vil have gode råd til de prioriteringer, der følger med på en rundrejse i så stort et land som Kenya.

Programmet sendes første gang mandag d. 5.2. 2024 kl. 21.05 på dk4
PREMIERE i KLUB Anne-Vibeke Rejser d. 5.3. kl. 21 i KLUB Anne-Vibeke Rejser

Savannen og det vilde dyreliv er en af de store oplevelser, der venter, men de rene naturoplevelser er mindst lige så uforglemmelige.

Savannen og det vilde dyreliv er en af de store oplevelser, der venter, men de rene naturoplevelser er mindst lige så uforglemmelige.

Fakta om Kenya

Hovedstaden i Kenya er Nairobi og største havneby er Mombasa. 

Befolkningstal: Ca. 49 mio.

Areal: Ca. 582.650 km2 - ca. 14 gange større end Danmark 

Afstand fra Danmark: Ca. 6.715 km. til Nairobi

Største turistattraktion: Nationalparkerne med Afrikas vilde dyr samt den unikke badestrand Diani Beach syd for Mombasa. Også Karen Blixens Farm i Nairobi og Karen Blixen Eco-logde i Masai Mara er blandt attraktionerne.

Mere information:

Rejsebureau: Africa Tours

Turistinfo: Kenya

Få meget mere Anne-Vibeke Rejser

Adgang til ALT indhold på AnneVibekeRejser.dk
Streaming af Tv-programmer i fuld længde - altid over 100 stk.
Næste online Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Paris
De bedste rejsetips i et nyhedsbrev ca. to gange hver måned
Næste online foredrag: Guide til Azorerne
Se og gense over 50 foredrag fra hele verden
Ja tak, lad mig se noget mere!
Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Få de sidste nye rejsetips fra Anne-Vibeke

Vores nyhedsbrev er fyldt med gratis inspiration til din næste rejse, Anne-Vibekes bedste rejsetips, gode tilbud, men også nyt fra KLUB Anne Vibeke Rejser, hvor du kan se tv-programmer i fuld længde, deltage i foredrag mm.

klub

Bliv abonnent af Klub Anne-Vibeke Rejser

Tilmeld dig Klubben