Skyline__Large_

10 steder du skal opleve i Toronto

CN Tower

CN Tower er nok den mest berømte og let genkendelige bygning i Toronto. Som det 3. højeste bygningsværk i verden, er tårnet synligt fra det meste af byen. Fra tårnets 553,3 meters højde, har man en fantastisk udsigt over både byen og Lake Ontario. I restauranten der er beliggende i 351 meters højde, kan man nyde sit måltid, mens restauranten langsomt roterer 360 grader.Toronto skyline

Royal Ontario Museum

Royal Ontario Museum ved Bloor St. er et museum der spænder vidt. Det dækker både det naturhistoriske, det verdenskulturelle og en fascinerende arkitektur. Museet har over seks millioner forskellige udstillingsgenstande i deres samling, fordelt på 40 forskellige gallerier. Museet har blandt andet verdens største samling af fossiler, samt adskillige dinosaurus skeletter.

Kensington Market

Kensington Market er en multikulturel bydel. Her finder man mange sjove butikker, med tøj og mad i alle afskygninger, og stedet er specielt kendt for sine udendørs markeder. Kensington Market er også et godt sted hvis man vil finde en hyggelig cafe.

Chinatown

Chinatown ved Spadina og Dundas st. er en af de største chinatowns i verden. Det er et sted der summer af liv, og der er mange spændende kinesiske forretninger, med alt fra grøntsager og krydderier til billige souvenirs.                                                                                                                                            

Hockey Hall of Fame

Hockey Hall of Fame er et museum dedikeret til canadiernes nationalsport ishockey. Her finder man hockey memorabilia, udstyr og trofæer i hobetal, heriblandt Stanley Cup pokalen, plus at man kan få information om alle tidens største hockey spillere.

Rogers Centre stadion

Rogers Centre stadion er placeret lige ved siden af CN Tower og det første stadion i verden, med et mobilt tag, der kan skubbes hen over banen i tilfælde af regn. Rogers Centre er hjemsted for Toronto BlueJays, som er det lokale Major League Baseball hold. Hvis du er meget stor baseball fan, kan du booke dig ind på Rogers Centre's hotel, hvor værelserne har udsigt direkte ud over banen.                                                                                                                                                                              

St. Lawrence Market

St. Lawrence Market har været markedsplads, siden midten af 1800 tallet. Den gamle sydbygning har åbent tirsdag til søndag, og i nordbygningen er der om lørdagen Farmers Market, og om søndagen antik marked. Her forhandles kun varer fremstillet af Ontario's landmænd. Varerne er friske og lækre og absolut et besøg værd. Det kan anbefales at prøve en Peameal Backbacon sandwich.                                                                                                                                                                                    

Distillery Historic District

Distillery Historic District er et tidligere bryggeri fra 1800 tallet, der er bygget i traditionel Viktoriansk stil og er i dag nogen af de bedst bevarede bygninger i stilarten. Området, der har været brugt som filmkulisse til adskillige spillefilm, anvendes i dag som cafe og kunst område.

Toronto Islands

Toronto Islands er en gruppe af små-øer der ligger ud for Toronto's havne område. På øerne er der afslappende grønne områder, samt en forlystelsespark, der har åbent hele sommeren. 
Derudover har man en god udsigt over både Toronto's skyline og Lake Ontario. Øerne er bortset fra nogle få servicekøretøjer og en buslinie, bilfri og man kan komme derover med en lille færge.                                                                                                                                                                                               

Dundas Square

Dundas Square ligger på hjørnet mellem Dundas St. og Yonge St. og betegnes som Toronto's svar på Times Square. Der findes flere biografer og teatre ved pladsen, udover de mange butikker og shopping centre. Heriblandt finder man det store Eaton Centre, der er en af Toronto's mest besøgte turistmål, med over én million handlende om ugen.