Tyskland Sauerland 2022 Foto Anne Vibeke Rejser Foto Lasse Løndahl Henriksen (3)
Sendes igen d. 12.12.22 kl. 21.05 på dk4

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Sauerland

Google Map...
Tyskland - Sauerland

Sauerland er en af de mest tyndtbefolkede regioner i Tyskland. Der er ingen større byer ud over Iserlohn med 100.000 indbyggere, men til gengæld er der simpelthen så meget smukt og uberørt natur.

Afstand fra Danmark: Ca. 500 km fra Padborg 

Mest besøgte attraktioner: Cykel- og vandreruter, Wintersport Arena Sauerland, Hochheideturm Ettelsberg, Astenkick Megazipline, Henne See, Diemel See, Grotte Christiane mm

Overnatning: Camping - Landgsthof Seemer

Mere information:

Turistinfo: Sauerland

Turistinformation: Tyskland

Tv-teaser: Anne-Vibeke Rejser - Sauerland i Tyskland

Du skal acceptere marketing cookies, for at du kan se indhold fra YouTube.

Anne-Vibeke slår sig ned i den lille hyggelige by Wenholthausen på Landgasthof Seemer, der både er Gasthof – altså en lille kro og campingplads med plads til ca. 15 enheder. Det er udgangspunkt for oplevelser som vandreture og mountainbike, inden rejsen går videre til Winterberg, der trods sit navn også har meget at byde på om sommeren.

I programmet møder Anne-Vibeke også den passionerede kaffespecialist Christian, prøver en af Europas længste svævebaner, inden hun begiver sig under jorden og lagt ind i minen Gruber Christiane ved søen Diemelsee.

I byen Willingen tager Anne-Vibeke seerne med på det godt 800 meter høje Ettelsberg, hvor du får den måske bedste udsigt i hele Sauerland.

Sauerlands skønne natur består både af skove, søer og bjerge. Alt sammen noget du kan besøge og bruge der hvor du nu end har slået dig ned. I autocamper giver det ubegrænset frihed på rejsen, at du bare kan køre rundt og stoppe der, hvor du har lyst.

Anne-Vibeke giver som altid masser af gode råd til campingferien og det at køre med autocamper.

Programmet vises første gang mandag d. 14.11.22 kl. 22.40 på dk4.

Tyskland Sauerland 2022 Foto Anne Vibeke Rejser Foto Lasse Løndahl Henriksen (4)
Anne-Vibeke besøger mange attraktioner i Sauerland - her er det hos kaffespecialisten Christian.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser