908 IMG_6272.JPG
Kør-selv ferie

Golf i landlig idyl ved Schloss Teschow

Google Map...
Tyskland

Hovedstaden i Tyskland er Berlin. 

Befolkningstal: Ca. 83 mio.

Areal: Ca. 357.376 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 356 km til Berlin, ca. 842 km til München 

Tidsforskel: Ingen. Samme tidszone som i Danmark

Mest besøgte attraktion: Metropolerne Berlin og Hamborg men også mange andre byer - kejserbyerne og middelalderbyer med bindingsværk m.v. Tyskland byder på rigtigt meget inden for kultur - og husk de hyggelige julemarkeder.

Mere information:

Turistinformation: Tyskland

 

 

Golf i naturskønne omgivelser

Til hotellet hører et 100 hektar stort 4-stjernet golfanlæg med en 18-hullers mesterskabsbane (par 72) og en 9-hullers golfbane for begyndere (par 62), der ligger med udsigt over søen Teterower See. På golfområdet findes der træningsanlæg med 100 udslagspladser, pitching- og chippingbane samt puttinggreen. 
Hotellets gæster får rabat på greenfee og har mulighed for at deltage i golfkurser for begyndere og øvede. Der er naturligvis også mulighed for at leje golfudstyr. 
Schloss Teschows golffaciliteter blev i 2009 certificeret af det tyske golfforbund Bundesverband Golfanlagen og har modtaget et bronzecertifikat af det tyske golfforbund Deutscher Golf Verband for at deltage i miljøprojektet Golf und Natur. 

Spa & wellness

Hotellets store spa- og wellnessafdeling indeholder indendørs og udendørs pool, spa-lounge, finsk sauna, brusegrotte, klassisk romersk bad, aromatisk dampbad, koldtvandsbassin og orientalsk dampbad. Hotellet har også en body- og beauty-afdeling, hvor der i otte behandlingsrum tilbydes medical wellness. Konceptet går lige fra klassiske og terapeutiske massager til ansigtsbehandlinger, kosmetiske behandlinger som pedicure, manicure og makeup, ernæringsrådgivning samt renselseskure og healing. I 2009 blev hotellets spa- og wellnessafdeling certificeret af det tyske wellnessforbund Deutscher Wellness Verband. 

Økologiske råvarer i fokus

I slotsbygningen findes restauranten Conrad, der anvender regionale og økologiske råvarer af højeste kvalitet. På menukortet er der blandt andet kalvekød fra Mecklenburg-Vorpommerns gårde, friskfangede fisk fra områdets mange åer og søer samt det berømte lammekød Müritzlarnm, der er opdrættet på en biodynamisk gård tæt på slottet. På slotsterrassen med udsigt over parken og Teterower See kan man nyde en kop kaffe og et stykke kage fra husets eget bageri. I hotelbaren Landblick - Die Bar kan man afslutte dagen med en drink. Ved siden af slotsbygningen ligger den ombyggede lade Gutsschänke von Blücher, som serverer regionale specialiteter i rustikke og historiske omgivelser.

Aktiv ferie

Uden for hotellet findes gode muligheder for at ride på hest, vandre, løbe, cykle, sejle på søen Teterower See eller padle i kano på floden Peene, også kaldet Nordens Amazonas. 
På rideskolen Silberberg ved siden af slottet kan børnene få rideundervisning og leje heste. Hotellets gæster har også mulighed for at få passet deres børn under opholdet på Schloss Teschow.

Ko-safari, byrundture og slotsbesøg

Et stenkast fra slottet kan man besøge den økologiske bondegård Milchhof i Alt-Sührkow og få et indblik i økologisk mælkeproduktion. Bondegården tilbyder også ko-safari i jeep, hvor man kommer helt tæt på bondens bestand af omkring l.500 køer. For de små er husdyrparken Lelkendorf også et besøg værd. Her kan man se sjældne og truede husdyrracer. På øen Burgwallinsel på Teterower See findes en af Europas største og smukkeste speedwaybaner på græs, Bergring Teterow. Hotellet tilbyder guidede byrundture til de nærliggende byer Teterow og Güstrow. Teterow udgør Mecklenburg-Vorpommerns geografiske midtpunkt og ligger ved den sydlige ende af Teterower See. Til byens seværdigheder hører to velbevarede byporte fra det 14. århundrede og et rådhus i nybarokstil. 
I Güstrow kan man blandt andet besøge det smukke renæssanceslot Schloss Güstrow fra 1500-tallet og den dertilhørende slotspark samt den gotiske domkirke fra 1200-tallet og et klassicistiske rådhus s fra slutningen af 1700-tallet. Hotellet organiserer også ture i hestevogn, som kører gennem det naturfredede område Mecklenburgische Seenplatte, som er det største sammenhængende søområde i hele Europa. 
I den nærliggende Müritz Nationalpark kan man se sjældne dyr og planter samt mere end hundrede større og mindre søer. Nationalparkens største sø, Müritz See, er over 30 meter dyb og hører til en af de største søer i Tyskland.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser