IMG_7496.JPG
Tv-programmer

Se to fulde Tv-programmer: Anne-Vibeke Rejser - Astrid Lindgrens Verden

Google Map...
Sverige - Astrid Lindgrens Värld

Astrid Lindgrens Verdens i Vimmerby er bygget op omkring alle forfatternes herlige figurer.

Areal: 130.000 m2

Afstand fra Danmark: Ca. 400 km (fra København)

Oplev: Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg, Ronja Røverdatter, Brødrene Løvehjerte, Karlsson på taget og mange flere.

Besøg også Astrid Lindgrens fødehjem:
Näs 

Mere information:
Astrid Lindgren Verden

Turistinformation: 
Visit Sverige

Astrid Lindgrens Verden

I deet ene program besøger Anne-Vibeke Astrid Lindgrens Verden, der ligger i det smukke Småland. Parken er en hel usædvanlig temapark med alle Astrid Lindgrens herlige figurer og fortællinger, men hvor alt er holdt helt nede på jorden. I Astrid Lindgrens verden er der masser af gode oplevelser for hele familien. Børnene kan møde Pippi, Emil og Ronja Røverdatter, men du kan som voksen også få meget ud af det nye museum, der fortæller om Astrid Lingrens imponerende liv, du kan besøge hendes fødehjem Näs og Gibberyd, hvor filmen Emil fra Lønneberg blev indspillet.
Anne-Vibeke bor på campingpladsen, der ligger nabo til Astrid Lindgrens Verden. Her kan du bo i egen vogn, men også i hytter med plads til hele familien.

Programmet blev sendt første gang i 2014 kl. 20.00 på dk4.

Se Tv-program i fuld længde (classic): Anne-Vibeke Rejser - Astrid Lindgrens Verden (2014)

Mere Astrid Lingrens Verden

I 2017 besøger Anne-Vibeke igen Astrid Lindgrens Verden i hyggelige Vimmerby i Småland, hvor Astrid Lindgren blev født 14. november 1907. Det var også her hun voksede op og alle hendes barndoms oplevelser findes i de mange forskellige fortællinger.
Anne-Vibeke tager dig med til Astrid Lindgrens Näs, som er det sted hvor den populære børnebogsforfatter blev født, samt en tur ind i parken Astrid Lindgrens Värld, hvor alle karakter får liv gennem leg og korte show.
Sidst men ikke mindst besøger Anne-Vibeke det sted, hvor filmene Emil fra Lønneberg blev optaget. Undervejs taler Anne-Vibeke også med andre danskere, der er på besøg i Vimmerby og giver gode råd til, hvor og hvordan du skal bo.

Programmet blev sendt første gang i 2017 kl. 20.00 på dk4.

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Astrid Lindgrens Verden i Vimmerby

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser