Oland_Ankomst_Raukar_2018_fullfoto_Lasse_Loendahl_Henriksen-88 www.jpg

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Øland

Anne-Vibeke har denne gang pakket en Carado autocamper og med det lille rullende hus på hjul kører hun fra nord til syd eller fra Lange Erik til Lange Jan, som er de to fyrtårne, der markere syd- og nordspidsen. Anne-Vibeke besøger også det kongelige sommerresidens Solliden og Borgholm Slot, der er Sverige største borgruin. En 1/3 af alt alvar i verden ligger på Øland og det helt særlige naturfænomen af kalkstensletter, er oplagt til vandreture. De samme er en tur til de såkaldte rauker. Sidst men ikke mindst besøger Anne-Vibeke flere af Ølands yderst charmerende stubmøller. Autocamperferie vinder mere og mere frem og Anne-Vibeke besøger de særlige autocamperholderplads, som er specielle overnatningspladser kun for autocamper.

Programmet blev sendt første gang mandag d. 1.10.2018 kl. 21.00 på dk4.

Tv-teaser: Anne-Vibeke Rejser - Øland

Du skal acceptere marketing cookies, for at du kan se indhold fra YouTube.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser