Anne Vibeke Rejser Douro Floden 2022 Foto Rasmus Schoenning (3)

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Douro-floden i Portugal

Google Map...
Portugal

Lissabon er hovedstad i Portugal. Ø-grupperne Madeira og Azorerne hører til Portugal.

Befolkningstal: Ca. 10,5 mio.

Areal: Ca 92.391 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 2.374 km

Mest besøgte attraktion: Byerne Lissabon og Porto samt strandene ved Algarve. Også øgrupperne Madeira samt Azorerne er populære - både for at slappe af ved strandene, men også for at vandre i bjergene.

Mere information:

Rejsebureau: Riis Rejser

Turistinformation: Portugal

Tv-teaser: Anne Vibeke Rejser - Douro-floden i Portugal

Du skal acceptere marketing cookies, for at du kan se indhold fra YouTube.

Douro-floden er på UNESCOs verdensarvsliste

I 2001 kom hele Dourodalen og Douro-floden med god grund på UNESCOs verdensarvsliste og kælenavnet ”Den Gyldne Flod” passer så godt til den 900 km lange flod, der udspringer i Spanien og udmunder i Atlanterhavet ved Porto.

Anne-Vibeke, der er vært på programmet, går ombord på flodkrydstogtsskibet Infante dom Henriques fra det franske rederi Croisi Europa i Porto, der er Portugals næststørste by. Herfra sejler skibet 200 km op ad floden til den spanske grænse. Hver eneste dag er der oplevelser og du kan glæde dig til Anne-Vibekes rejsetips fra bl.a. Porto, spanske Salamanca og et væld af portugisiske byer, der ligger langs floden. Programmet handler også om portvin, for Porto er portvinens hovedstad, og den populære driks druer dyrkes på begge sider af Dourofloden.

Sidst men ikke mindst så skal skibet passere fem sluser, bl.a. den imponerende Carrapatelo-sluse, der med sine 36 meter er Europas højeste sluse. Skibet i sig selv er også en oplevelse, fordi man forkæles og underholdes på hele rejsen.

Programmet  blev sendt første gang på mandag d. 13.6. 2022 kl. 21.05 på dk4.

Portugal Porto Douro Dourofloden Portvin Anne Vibeke Rejser 2021
Portvin er med hele rejsen på Douro-floden.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser