Anne Vibeke Rejser Ål I Hallingdal Sommer Foto Rasmus Schønning Web

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Sommer i Ål i Hallingdal (Tv-program ikke udgivet)

Google Map...
Norge - Hallingdal - Ål

I hele Hallingdal bor der ca. 20.000 mennesker, og mange turister besøger kendte destinationer som Gol, Geilo, Sundre, Nesbyen og Ål.

Afstand fra Danmark: Ca. 200 km fra Oslo. Der er 600 km fra København til Oslo, men du kan også sejle fra København, Frederikshavn og Hirtshal til Norge. Perfekt til nybegyndere inden for vintercamping eller andre, der ikke ønsker at køre langt i vintervejr.

Aktiviteter i Ål om vinteren: Alpint skiløb, langrend,  hundeslæde mm
Aktiviteter i Ål om sommern: klatreparken Høy og lav, rideture, vandretur og sejllads på Hallingdal elven mm

Her boede vi:
Hallingdal Feriepark

Mere information: 

Turistinformation: Ål

Turistinformation: Norge

 

 

Aktiv campingferie i Norge

Der er masser af muligheder for aktiv ferie i naturen, så Anne-Vibeke cykler, vandrer, padler kajak, rider og prøver lykken med orm på fiskekrogen.

Langt ude på fjeldet besøger Anne-Vibeke en såkaldt sætergård, hvor alt mad tilberedes på stedet. Såkaldt "urejst" mad er konceptet, mens maden i dalen er en blanding af det moderne køkken og husmandskost. Anne-Vibeke ser f.eks. nærmere på den gamle ret "småmåt med lefse", der er en lokal specialitet.

Hallingdal Feriepark er en suveræn campingplads, med alt hvad hjertet begærer lige fra moderne faciliteter, aktiviteter for børn og voksne samt bondegård med egne dyr. Til større børn er der et kæmpe klatreområde. 

Campingpladsen har plads til alle der kommer i egen vogn eller eget telt, men har også suveræne hytter, der ligger helt ned til elven.

Programmet blev sendt første gang i 2015 på dk4.

Vi har også produceret et program fra Hallingdal om vinteren - se det nedenfor.

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Vintercamping i Ål i Hallingdal

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser