IMG_0187 www.jpg
Tv-program

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Kvarner, Kroatien

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Kvarner

Kroatien - spændende ferieland

Det kroatiske område Kvarner er på ingen måde det mest kendte i landet, men det har alligevel utrolig meget at byde på, fordi det både har nationalparker, bjerge, kystlandskaber og et ørige. Alt sammen noget der bliver set nærmere på i dette program. Fra Zagreb går rejsen til Kroatiens og dermed også Kvarners mest kendte nationalpark Plitvice, der består af 16 søer, der fordeler sig over 300 km2. 
Parken kan ikke beskrives – den skal simpelthen opleves og du skal sætte god tid af til det, fordi det dækker et stort område og det tager tid at komme rundt både til fods, med tog og små både. 
Plitvice søerne kom på UNESCOS Verdensarvsliste allerede tilbage i 1979.
Herfra går rejsen ud til kysten og øerne Rab og Krk, hvor Anne-Vibeke besøger to meget spændende campingpladser. En ny side af et spændende og populært ferieland – Kroatien.

Programmet blev sendt første gang den 28.7. 2014 kl. 20.30.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser