camping_orsera-1.jpg

Campingpladser ved Istrien – som perler på snor

Google Map...
Kroatien - Istrien

Istrien er den halvø, der ligger helt oppe i bunden af Adriaterhavet, og uden tvivl det mest besøgte turistområde i hele Kroatien.

Areal: 2820 km²

Kystlængde: 445 km

Afstand fra Danmark: Ca. 1.400 (fra Padborg til Rovinj) 

Største attraktioner:
Byerne lige fra Pula med det imponerende amfiteater til Rovinj og Porec. Besøg også verdens mindste by Hum i bjergene eller en af de mange hyggelige vingårde.

Mere information:
Turistinformation: Kroatien

Campingpladser på Istrien

Campingpladser med rabat for DCU medlemmer

 Camping Lanterna - en af de bedste pladser

Denne campingplads er lettilgængelig og ligger smukt lige ved kysten; det helt rigtige familiested. Camping Lanterna er Istriens eneste medlem af "Leading Campsites in Europe“.
Der er en overflod af rummelige mobilhomes og parceller større end gennemsnittet, spredt under de skyggefulde egetræer. Med sit brede udvalg af tilrettelagte aktiviteter, sjov og ballade, poolen med havvand og børnepoolen er stedet meget velegnet til alle aldersgrupper.
Camping Lanterna ligger på halvøen Istriens skønne vestkyst, tæt på både byen Novigrad med en stor historisk arv og den ældgamle by Porec - Istriens store turistmagnet med mange spændende barer og restauranter. På denne dejlige plads ligger opholdsområderne i klynger langs den tre km lange kyststrækning. Rummelige, fuldt udstyrede mobilhomes fremstår med store, overdækkede terrasser med fantastisk udsigt - mange af dem er placeret i istrisk landsbyagtige miljøer. 

Udover pool, børnepool og legeplads, er der en serie af tilrettelagte aktiviteter for børn in Maro Club. Ældre børn og unge kan boltre sig i Teens Clubs sportstilbud og vandsportcenter. Der er faktisk tale om et udendørs område med alt man kan ønske sig på sin ferie. 
Alt dette og den smukke natur gør Camping Lanterna til en af Istriens og Kroatiens bedste campingpladser. 

Camping Orsea

Camping Orsera ligger i gåafstand af Vrsar, den brømte "Kunstens By". Den ligger smukt ved stranden, med terrasserede parceller og mobilhomes, der byder på en overvældende udsigt til de 18 omkringliggende øer. Der er 900 m. lang Blå Flag strand, der er perfekt at dase på, mens børnene har det sjovt i Maro Club.
Campingpladsen er lettilgængelig og har en afslappet atmosfære. Den ligger tæt på alle seværdighederne og tilbuddene i Porec og Rovinj, der er Istriens to flagskibe, hvad turisme angår. Camping Orsera råder over et væld af faciliteter bl. a. gratis WiFi, Restaurant Vala med en betagende havudsigt, samt et supermarked. 
De smukke omgivelser indbyder til vandre- og løbeture, og campingpladsens dykker- og vandsportcenter har alt til leg og eventyr i vandet. Når man trænger til lidt forandring, er byerne Vrsar, Porec og Rovinj lette at komme til, og de er alle en dagsudflugt værd.

Camping Škrila

Camping Škrila ligger på øen Krk, som er Kroatiens største og mest tilgængelige ø. Campingpladsen råder over flere end 700 m pragtfuld kyststrækning med aromatisk mediterran bevoksning, der giver en velsignet skygge i de lange sommermåneder. Det er det naturlige feriemål for campister, der ønsker rigtig ø-stemning.
Camping Škrila har både rummelige parceller og camperingsområder og veludrustede mobilhomes med havudsigt. Der er en restaurant, en beach-bar og et supermarked. 

Pladsens største fortrin er de naturskønne omgivelser, og de helt fantastiske strande indenfor pladsens område - lige fra rullestensstranden og den kæledyrevenlige strand til den afsidesliggende nudiststrand. 
Den charmerende landsby Stara Baška ligger i gåafstand, og den livlige by Punat kun en kort køretur derfra. Camping Škrila har meget at byde på og giver den besøgende mulighed for både at opleve det lokale ø-liv og det krystalklare vand og underskønne badestrande. 

Naturist Camping Istra

Denne campingplads er beregnet til nudister. Den er af høj standard og ligger ved stranden, i en skov af fredede egetræer på en smuk lille halvø, omgivet af småøer. Selv om der ikke er langt til landsbyen Funtana, og kun få kilometer til turistbyen Porec, så emmer de rummelige parceller af uovertruffen fred og ro og tryghed. Mange af parcellerne ligger på terrasserede forhøjninger og har derfor en spektakulær udsigt til havet og solnedgangene, hvilket gør pladsen til en af Kroatiens naturskønneste campingpladser. Af moderne bekvemmeligheder kan nævnes gratis WiFi, et supermarked, tre forskellige restauranter og en bred vifte af sportsfaciliteter, herunder tennisbaner, boules, minigolf og volleybold. Blå Flag stranden er som skabt til afslapning og vandsport. 
Campingpladsen er populær blandt familier, fordi der er masser af tilbud til alle aldersgrupper. Børnene kan hygge sig i Maro Club og på legepladsen, og så er der regelmæssigt sportskonkurrencer forjuniorer, og i øvrigt masser af sjov og ballade. Naturist Camping Istra er også et godt udgangspunkt for udflugter til de mange omkringliggende byer og landsbyer. I den maleriske fiskerby Funtana, der er kendt for sine traditionelle, familiedrevne fiskerestauranter, kan man slentre lidt rundt.

I Porec er det spændende at udforske den historiske bykerne, eller man kan lade sig fascinere af "Kunstens By", Vrsar. Begge byer ligger i nærheden af pladsen, som med sit væld af ege- og pinjetræer og sin pragtfulde kyststrækning er et af Kroatiens absolut bedste feriemål for nudister. 

Naturist Resort Solaris

Dette udendørs nudistområde i nærheden af Porec, stiller et stort område af smuk skov til rådighed til indkvartering. Campingpladsen på halvøen Lanterna, er omgivet af grøn beplantning og strækker sig 2½ km. med uberørte strande. Denne nudistcampingplads har en høj standard med lækre faciliteter som pool, mulighed for middagshalvpension og et væld af sport og tilrettelagte aktiviteter.
Hvad enten man vælger at campere, lejer et værelse, en lejlighed, eller et mobilhome, er man garanteret en dejlig fornemmelse af privatliv på den meget lettilgængelige campingplads ved havet. Der er et stort udvalg af bekvemmeligheder og aktiviteter på pladsen, herunder et proppet program med sport og underholdning, lige fra tennis, beach volley og gymnastik til dykning. Maro Club, legeplads og tilrettelagt leg og aktiviteter er med til at gøre ferien til en uforglemmelig oplevelse for børnene.
Hele tre restauranter og to supermarkeder kan dække de fleste behov. 

Pladsen har den helt rigtige beliggenhed hvis man vil opleve Istriens fantastiske, voldsomt røde solnedgange. I egetræernes skygge på halvøen Lanterna ligger Naturist Camping Solaris, som er det ideelle feriemål for familier og tilhængere af det naturlige

Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Istrien

Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Istrien

Du skal acceptere marketing cookies, for at du kan se indhold fra YouTube.

Camping Brioni

En klar favorit blandt unge er denne lettilgængelige campingplads, som ligger med udsigt over de smukke øer, der udgør Brijuni Nationalpark. Den ligger i en skov af pinjer, tæt på den pulserende by Pula. Man kan vælge imellem rummelige parceller, moderne mobilhomes og et gruppe-orienteret vandrehjem. Dykkercentret, beachbarene og muligheden for vandrehjemmets gæster at vælge halv- eller helpension er nogle af pladsens fortrin.
Den ligger tæt på den pulserende by Pula, der er kendt for sin lange historie, sin kulturarv, sine sportsattraktioner, og som stedet hvor der foregår vilde dj-fester på Punto Christo Fortet om sommeren. I nærheden ligger også den charmerende, lille fiskerby Fažana, med familiedrevne fiskerestauranter. 
De 14 øer, der udgør Brijuni Nationalpark bør man besøge. Den guidede tur gennem safariparken er en ufoglemmelig oplevelse for børn. Til børnene er der også Maro Club, en legeplads og nogle vandsportstilbud på rullestensstranden.
De logerende kan handle i pladsens supermarked og i frugt og grøntboden. Der er ligeledes en a la carte restaurant, to barer og to beachbarer, der alle lokker med dejlige måltider, snacks og drinks. WiFi, et internethjørne og en aviskiosk sikrer opdatering om nyheder hjemmefra, men med alt hvad denne populære campingplads i Pula kan tilbyde, er det tvivlsomt, om man overhovedet spekulerer på noget derhjemme! 

Camping Marina

Camping Marina, som ligger i landsbyen San Marina på en lille halvø, er et stille og roligt sted i en smuk natur med fantastisk udsigt over Kvarner-øerne og det øvrige landskab. De rummelige parceller, de moderne mobilhomes og omgivelserne gør opholdet i Istrien til noget særligt. Camping Marina er det rette valg for naturelskere, der ønsker en rolig og lettilgængelig campingplads i Istrien. Med et af Middelhavets bedste dykkercentre, er det også meget populært som udgangspunkt for undervandsekspeditioner i området. Der er også andre muligheder for udflugter. Den maleriske by Labin, med middelalderbygninger og rig kulturarv, ligger tæt på Camping Marina ligesom den kendte ferieby Rabac. Campingpladsen er også godt placeret som base for dejlige udflugter ind i Istrien, eller sejlture på Kvarnerbugtens glimtende vand. Dog er den idylliske beliggenhed medvirkende til at de logerende gerne bliver på campingpladsen og benytter sig af baren, restauranten og de øvrige muligheder. For børn er der også en masse at lave - sjov og ballade i Maro Club og dejlige, lange, solrige dage ved vandet på rullestensstranden.
Hvis man er til lidt mere aktivitet, end at dase på den skønne strand, så er der mange former for vandsport at vælge imellem. Hvad enten man er ivrig dykker, naturelsker, eller bare glad campist, så er Camping Marina et oplagt sted at lægge sin campingferie. 

Camping Krk

På øen Krk ligger Kroatiens nyeste, familievenlige, økocampingplads. Det er den tidligere Naturist Camping Politin, som er blevet kraftigt fornyet, udbygget og opgraderet til firestjernet standard i et dejligt område, i kort gåafstand til den gamle bydel i Krk by. Et stort udvalg af fuldt udstyrede, rummelige parceller og mobilhomes giver skøn indkvartering i oliventræernes skygge. Maro Mini Club, Maro Midi Club, en Teens Club, pool og en spillehal er med til at underholde og beskæftige børn og unge i alle aldre. En wellness-oase med saunaer og opkvikkende behandlinger giver forældrene rig mulighed for at stresse af. For de aktive familier er der mange sportsaktiviteter i det multifunktionelle fritidsområde, hvor der er volleyball, tennis og meget mere.
Hvis man ikke er helt så kropsligt ambitiøs, er der Hobby Club, hvor voksne kan lære sig nyt og deltage i forskellige aktiviteter. Den skønne Blå Flag strand er en uundværlig del af området, og også grunden til overhovedet at opgradere Camping Krk. Selv om campingpladsen er beregnet til påklædte logerende, kan nudister stadig benytte nudiststranden, der ligger i nærheden. 

Camping Ježevac

Camping Ježevac ligger på øen Krk, som er den største ø i Adriaterhavet og brofast med fastlandet. Campingpladsen råder over rummelige mobilhomes og lækre parceller under de aromatiske pinjetræer. Den ligger i gå afstand til den historiske hovedby Krks centrum. Pladsen er et godt valg til besøgende, der ønsker ro og fred, med mulighed for masser af oplevelser. Lige ved campingpladsen er der en dejlig Blå Flag rullestensstrand, samt mange sports- og aktivitetsmuligheder. Krk er en spændende ø at udforske, med sin store kulturarv, sine mange traditioner og masser af begivenheder året rundt. Her mødes moderne turisme med gammeldags landsbyer og fra hyggelige taverner kan man se ud over Adriaterhavet. På campingpladsen gør et proppet program af tilrettelagte aktiviteter og sportsfaciliteterne at de logerende altid kan finde beskæftigelse og blive underholdt. Legepladsen og Maro Club sørger for sjov og kreativ underholdning til børnene.
Hvad der yderligere er med til at gøre denne campingplads attraktiv, er beachbaren, grillrestauranten, gratis WiFi, live musik og dans på den helt nye sommerscene. Det er let at forstå at Camping Ježevac er et populalært feriested i Kroatien, når der er adgang både via bil og fly, og pladsen så ovenikøbet har en dejlig beliggenhed og en høj standard. 

Camping Solitudo

Camping Solitudo er den eneste campingplads i Dubrovnik. Den ligger fredfyldt på halvøen Babin Kuk, lettilgængelig fra lufthavnen og kun omkring 10 minutters kørsel fra Dubrovniks fantastiske historiske bydel, der er opført på UNESCOs Verdensarvsliste. Denne fredfyldte oase, der er omgivet af grøn mediterran bevoksning og tæt på strandene, har en imødekommende atmosfære og er en campingoplevelse af særlig karakter. Det er en lille campingplads, men ikke desto mindre med mange faciliteter, heriblandt gratis trådløs netforbindelse, restauranten Bistro Solitudo og et supermarked. De rummelige og skyggefulde parceller kan lejes med eller uden mobilhomes. De logerende har ligeledes adgang til sports faciliteter og tilrettelagte aktiviteter i det nærliggende Valamar Club Dubrovnik, som også har både børne- og almindelig pool. Derudover er der mulighed for at benytte wellnesscentret i Valamar Lacroma Dubrovnik, der heller ikke ligger langt derfra. Mange vandre- og løbestier snor sig gennem landskabet og er gode at benytte til at udforske egnen. 
Der er også to strande tæt på pladsen; den ene med masser af muligheder for at bedrive vandsport - f.eks. dykning, parascending og bådudlejning.
Fra Camping Solitudo er det nemt at komme til Dubrovniks gamle bydel, hvor der året rundt afholdes mange begivenheder og festivaler. Derfor er det et godt sted for besøgende, der både ønsker natur, fred og mulighed for udflugter og oplevelser.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser