programfotos_lido_italien_foto_Rasmus_Schoenning_1(1)
Tv-program

Tv: Anne-Vibeke Rejser - Lidoen, Italien

En af områdets femstjernede campingpladser Camping Marina di Venezia

Udgangspunktet for alt det Anne-Vibeke viser i dette program, er en af områdets femstjernede campingpladser Camping Marina di Venezia, der også er en af områdets største campingpladser – om den også er bedst – det skal Anne-Vibeke naturligvis prøve at finde ud af. En ting er i hvert fald sikker – den er populær og helt fyldt med flere end 12.000 gæster – over 2.000 af dem er fra Danmark.
Marina di Venezia er den sidste af de godt 30 campingpladser, der ligger på den ca. 15 km lange Cavallino Treporti-halvø, der har Adriaterhavet på den ene side og lagunen med Venedig på den anden side. Der er med andre ord tale om en campingplads, der ligger for enden af vejen. Den fungerer som en hel by og har over en km lang privat sandstrand. Alt sammen under en bagende sol.

Programmet blev sendt første gang mandag d. 3.10.2016 kl. 20.00 på dk4.

Tv-teaser: Anne-Vibeke Rejser - Lidoen, Italien

Du skal acceptere marketing cookies, for at du kan se indhold fra YouTube.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser