La_Quercia_programfoto_2017_foto_Rasmus_Schoenning-3.jpg

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Campingferie ved Gardasøen (La Quercia)

Tv-teaser: Anne Vibeke Rejser - Campingferie La Quercia, Gardasøen

Du skal acceptere marketing cookies, for at du kan se indhold fra YouTube.

I dette program slår Anne-Vibeke bogstavelig talt teltpløkker i på den 60 år gamle og fem stjernede campingplads La Quercia, der ligger få kilometer syd for byen Lazise.

Campingpladsen, der har Gardasøens eneste sandstrand, har også et stort pool-anlæg for store og små, wellness center, sportsanlæg og et enormt aktivitetsprogram, så der er noget for både store og små. La Querzia har i det hele taget alt inde på selve campingpladsen, supermarked, restauranter og aften underholdningen.
GardasøenAnne-Vibeke ser dog også nærmere på områdets seværdigheder og besøger den historiske by Verona.

I programmet bor Anne-Vibeke i et Kampa lufttelt og giver gode råd til teltcamping, men hun taler også med andre danske feriegæster på La Quercia, som bor i egen campingvogn eller mobil home. Der er nemlig et utal af måder du kan bo på alt efter hvilken type campingferie du mest er til.

Programmet blev sendt første gang mandag d. 1.1. 2018 kl. 20.05 og igen 8.1. kl. 21.30 på dk4.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser