Italien Toscana 2012 Foto Anne Vibeke Rejser
Tv-program

Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Toscana

Google Map...
Italien

Det er ikke uden grund vi danskere elsker Italien. Landet har simpelthen så meget at byde på, uanset om du er til kultur, natur, god mad, lækre vine sommer som vinter. Landet er en republik og grænser op til Frankrig, Schweiz, Østrig og Slovenien i øst. Italien har to småstater/enklaver: Vatikanstaten og San Marino. Hovedstaden er Rom.

Befolkningstal: Ca. 61 mio.

Areal: Ca. 301.338 km²  

Sprog: Italiensk         

Afstand fra Danmark: Ca. 1.900 til Rom (fra Padborg).

Tidsforskel: Ingen. 

Mest besøgte steder: Rom, men også Toscana med byer som Firenze, Pisa og Siena. Gardasøen og Lido til aktiv ferie og badeferier og vinområderne Piemonte, Toscana og Veneto. 

Mere information:

Turistinformation: Italien

Campingpladser i Italien med DCU
Husk du får rabat som medlem.

Busrejser til Italien

TV: Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Toscana

Hele vejen rundt i smukke Toscana

Anne-Vibeke har base i Montecantini Terme, som er udgangspunktet for oplevelser i byerne Firenze, Siena, Pisa, Lucca og San Gimignano. Alle byer har uden undtagelse noget helt særligt at byde på. Toscana svigter aldrig, og du kan komme igen og igen – hver gang vil du opleve noget nyt. Hver gang bliver du imponeret over de kulturelle rigdomme, der gemmer sig i de bløde bakker med cypresser og vinranker. Og når du så sætter dig til bords, så finder du ud af at kærligheden til mad næsten overgår alt andet og det er enormt inspirerende.

Rejsen foregår med bus, men du behøver ikke at være til busrejser, for at se programmet, men på en bustur til Toscana får du det bedste af det hele. Der er privatchauffør og guide samtidigt med, at du kan besøge stederne på egen hånd. Du kan være social sammen med de andre gæster eller trække dig tilbage og gå lidt for dig selv. 

Programmet blev sendt første gang mandag d. 4.2. 2013 kl. 22.00 på dk4.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser