IMG_0885.jpg

Tv: Anne-Vibeke Rejser - Sydfrankrig (Udgået)

 

Tv: Anne-Vibeke Rejser - Alperne, Sydfrankrig

I det første af i alt tre programmer starter Anne-Vibeke rejsen i Alperne, hvor hun bor på Frankrigs højst beliggende campingplads i dalen Persey Nancroix, der stadig er ukendt for de fleste turister. Det mærkes tydeligt, for den uberørte natur og det vilde dyreliv kommer helt tæt på. Der er mulighed for langrend, ture på snesko, alpint skiløb, hestekanefart, men alt sammen på et stille og roligt niveau uden larmende popmusik. Der er med andre ord tale om en sand perle, der skal opleves. Campingpladsen er ikke så stor, men har alle faciliteter. Den drives af et charmerende ældre ægtepar, hvor manden er behjælpelig på selve pladsen, mens konen tilbereder det lækreste lokale mad i pladsens egen lille restaurant. Den fantastisk smukke dal er en stor kontrast til store skisportssteder som Val Thorens og Val d´Isere, der ligger lige på den anden side af bjergene. 

Tv programmet Anne-Vibeke Rejser – Sydfrankrig (1/3) blev sendt første gang den 2.2.09 kl. 22.30 på dk4.

Læs artiklen fra camping i Sydfrankrig her

Tv: Anne-Vibeke Rejser - Avignon, Sydfrankrig (2/3)

I det andet af i alt tre programmer fortsætter rejsen til Avignon. Her finder Anne-Vibeke en skøn plads helt ned til Rhonefloden med udsigt til den gamle bydel og den imponerende og resterende del af Pont d´Avignon. Fra campingpladsen kan man tage båden over floden direkte til centrum. Avignon er på alle tænkelige måder en uforglemmelig oplevelse. Historikken er også yderst interessant.

Anne-Vibeke besøger også store attraktioner i området: Pont du Gard, Mont Ventoux, Fontaine de Vauclause med mere.

Tv programmet Anne-Vibeke Rejser – Sydfrankrig 2/3 - sendes første gang den 9.2.09 kl. 22.30 på dk4.

Læs artiklen campingferie i Avignon her

Anne-Vibeke ved Pont du Gard

I tredje og sidste del af miniserien til Sydfrankrig rejser Anne-Vibeke til Middelhavet, hvor byer som St. Tropez og Port Grimaud besøges. Anne-Vibeke kører også ind i landet for at se nærmere på Napoleonsruten og Gorde du Verdon, der er Europas største canyon. Det er tidlig forår og tankevækkende, at denne årstid ved Middelhavet er så anderledes end i Alperne, hvor Anne-Vibeke stod på ski en uge tidligere. På campingpladsen er poolen opvarmet, så det er blevet tid til årets første badetur.

Tv programmet Anne-Vibeke Rejser – Middelhavet, Sydfrankrig 3/3 - sendes første gang den 16.2.09 kl. 22.30.

Læs artiklen campingferie ved Middelhavet her

Campingferie i Sydfrankrig

På turen tester Anne-Vibeke en Adria Classica.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser