Danmark Aarhus Foto Lasse Loendahl Henriksen
Tv-program

Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Aarhus

Google Map...
Danmark - Aarhus

Aarhus er Danmark næststørste by og grundlagt i midten af 700-tallet. Byen oprindelige navn var Aros - åen udmunding - og i dag er Aarhus' største museum med moderne kunst opkaldt efter. I 2017 var Aarhus Europæisk Kulturhovedstad.

Århus eller Aarhus
1. januar 2011 skiftede Århus Kommune å’et ud med et dobbelt-a, når byens navn staves, men det er det er dog stadig korrekt at bruge å og skrive Århus. 

Befolkningstal: Ca. 280.000

Mest besøgte attraktion: Den gamle by, ARoS, Tivoli Friheden, Marselisborg Slot og skovene omkring, Moesgård Museum og Musikhuset.

Mere information:

Turistinformation: Aarhus

Turistinformation: Danmark

Campingferie i Aarhus:

DCU-Camping Aarhus - Blommehaven
Husk du som medlem af DCU får rabat.

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Aarhus

Anne-Vibeke giver masse gode råd til storbyferie på budget

I programmet tager Anne-Vibeke dig med til det nye Moesgaard Museum, Den Gamle By, Egå Engsø, Lisbjerg, Marselisborgskovene mm. Naturen omkring Aarhus er enestående i form af både hav og skov, og det passer perfekt ind i en af Anne-Vibekes rejsemottos "Naturen er gratis", som hun også bruger som # på sociale medier, hver gang hun finder et perfekt sted.

Udgangspunkt for hele turen er campingferie i en Weinsberg-campingvogn på DCU-Camping Blommehaven, der ligger syd for Aarhus – helt ud til vandet og midt i skoven under 10 km fra Aarhus bymidte. Camping er helt klart en oplagt mulighed, hvis feriebudgettet er stramt. Lån et telt eller lej en hytte, hvis du ikke selv har campingudstyr.

Anne-Vibeke giver også sammen med gæsterne på campingpladsen en masse gode råd til, hvordan du får feriebudgettet i en storby til at række lidt længere.

Programmet blev sendt første gang mandag 1.5. 2017 kl. 20 på dk4.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser