Danmark Aarhus Foto Lasse Loendahl Henriksen

Se det fulde Tv-program: Anne-Vibeke Rejser - Aarhus

Google Map...
Arhus

Aarhus er Danmark næststørste by og grundlagt i midten af 700-tallet. Byen oprindelige navn var Aros - åen udmunding - og i dag er Aarhus' største museum med moderne kunst opkaldt efter.

Befolkningstal: Ca. 280.000

Mest besøgte attraktion: Den gamle by, ARoS, Tivoli Friheden, Marselisborg Slot og skovene omkring, Moesgård Museum og Musikhuset.

Mere information:

Turistinformation: Aarhus

Turistinformation: Danmark

Campingferie i Aarhus:

DCU-Camping Blommehaven
Husk du som medlem af DCU får rabat.

Anne-Vibeke giver masse gode råd til storbyferie på budget

I programmet tager Anne-Vibeke seerne med til det nye Moesgaard Museum, Den Gamle By, Egå Engsø, Lisbjerg, Marselisborgskovene mm. Naturen omkring Aarhus er enestående i form af både hav og skov, og det passer perfekt ind i en af Anne-Vibekes rejsemottos "Naturen er gratis", som hun også bruger som # på sociale medier, hver gang hun finder et perfekt sted.

Udgangspunkt for hele turen er campingferie i en Weinsberg-campingvogn på DCU-Camping Blommehaven, der ligger syd for Aarhus – helt ud til vandet og midt i skoven under 10 km fra Aarhus bymidte. Camping er helt klart en oplagt mulighed, hvis feriebudgettet er stramt. Lån et telt eller lej en hytte, hvis du ikke selv har campingudstyr.

Anne-Vibeke giver også sammen med gæsterne på campingpladsen en masse gode råd til, hvordan du får feriebudgettet i en storby til at række lidt længere.

Programmet blev sendt første gang mandag 1.5. 2017 kl. 20 på dk4.Anne-Vibeke på campingferie i Aarhus