Lofer Adria 2020 Foto Lasse Loendahl Henriksen
Premiere mandag d. 2.11. kl, 20.30 på dk4

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Vintercamping Lofer i Østrig

Google Map...
Østrig - Lofer

Den hyggelige by Lofer ligger i Tyrol i Pinzgau-regionen i Østrig, i dalen med ​​Saalach-floden og for foden af Lofer-bjergene. Camping Grub, der er kåret til Europas bedste, ligger lige uden for byen. Der går skibus ind til Lofer.

Hovedstad Østrig: Wien.

Befolkningstal: Ca. 8,8 mio.

Areal: Ca. 83.879 km²

Afstand fra Danmark: Ca. 1.200 (fra den dansk-tyske grænse) 

Mere information:

Turistinformation: Østrig

Turistinformation: Salzburger Land - Lofer

Turistinformation: Lofer

Camping Grubhof

Du skal acceptere marketing cookies, for at du kan se indhold fra YouTube.

Den lille hyggelige by Lofer med ca. 2.000 indbyggere ligger i den 70 km lange Saalachtal i Salzburger Land godt 600 moh. Det er utrolig let at komme dertil – også om vinteren. Campingpladsen ligger lidt uden for den charmerende by midt i naturen og lige ned til floden Saalach.

De fleste campinggæster går langrend eller står alpint, og så er det helt fantastisk at komme ”hjem” til en campingplads med wellness i verdensklasse. Her kan du med udsigt til naturen få pulsen helt ned og nyde en forkælelse, der kan sammenlignes med de dyreste luksushoteller. I hovedhuset er der en hyggelig lille cafe med købmand og ikke mindst en klassisk indrettet østrigsk restaurant med hygge og traditionelle østrigske retter, som er af en størrelse, der gør én dejlig mæt.

Anne-Vibeke besøger det alpine skiområde, der med god grund er meget populært blandt danske børnefamilier, men hun giver også tips til andre vinteraktiviteter som vandreture, kanefart og ture på snesko.

Sidst, men ikke mindst, giver Anne-Vibeke tips til vintercamping og camping i autocamper, fordi denne tur køres i en Adria autocamper, som er ideel til vinterbrug.

Programmet har premiere mandag d. 2.11. kl. 20.30 på dk4 og igen mandag d. 16.11. kl. 20.30 på dk4.

Du skal acceptere marketing cookies, for at du kan se indhold fra YouTube.