Tv: Anne-Vibeke Rejser – Ski Amadé i Østrig
Log ind Log ind
Tv: Anne-Vibeke Rejser – Ski Amadé i Østrig

Tv: Anne-Vibeke Rejser – Ski Amadé i Østrig

Anne-Vibekes tips til skiferie med børn er i dette program Ski Amadé i Østrig, der består af flere populære områder som f.eks. Maria Alm, Wagrain og Gastein.

Rasmus Schønning

Rasmus Schønning

Fotograf

Tilføj favorit

Tre områder, der alle hører under Ski Amadé og som har et væld af muligheder for både børnefamilier, nybegyndere, erfarne og livsnydere, der bare vil ned i sneen uden at stå på ski. Anne-Vibeke rejser med sine to børn, der selv er i gang med at lære at stå på ski og derfor er flittige brugere af den østrigske skiskole. Kan man overhovedet det med små børn, der kun forstår dansk? Mange tror, at vinterferie kun handler om alpint skiløb, men Anne-Vibeke tager også seerne med på randonee (skivandring i terræn) – en fantastisk naturoplevelse, selvom den er lidt fysisk krævende. 
Skiferie handler om andet end ski og her er Gastein et rigtig godt bud, fordi hele dalen er kendt for sine kursteder. Og en gang massage eller spa efter en dag i sneen er ikke dårligt. Når alt dette er sagt, bør det østrigske køkken og den uforglemmelige gæstfrihed også nævnes. Det ser Anne-Vibeke naturligvis også nærmere på.

Programmet blev sendt første gang den 5. 10. 2009 på dk4.