koh_hong_1.jpg
Rundrejse med

På øhop i Thailands paradis

Google Map...
Thailand - Spies

Hovedstaden i Thailand er Bangkok. 

Befolkningstal: Ca. 69 mio. 

Areal: Ca. 513.120 km². 

Afstand fra Danmark: Ca. 8.813 km til Bangkok.

Tidsforskel: 6 timer foran

Mest besøgte attraktioner: Badeferie i set sydlige Thailand og byerne i nord med paladser og hellige templer. Thailand har også flere spændende nationalparker.

Mere information:

Rejsebureau: Spies

Turistinformation: Thailand

Lær at lave thaimad

På øen Koh Yao finder man f.eks. det afskærmede hotel, The Paradise Koh Yao. Øen, der ligger ca. 45 minutter sejlads fra Phuket, er helt bilfri, og der er ingen støj fra larmende natteliv. De gode sandstrande og den frodige natur, gør Koh Yao til et godt feriested, hvis man gerne vil slappe af og nyde sol, sand og vand, og samtidig har man mulighed for at komme helt tæt på Thai'erne og f.eks. lære deres kogekunst helt fra bunden. Det er måske endda også den bedste souvenir, fordi man på den måde kan tage en del af Thailand med hjem.

Nyd solen fra hængekøjen

Hvis man virkelig trænger til at koble af, og komme helt væk fra det hele, kan man i stedet vælge en af de andre små øer i området. Der er på flere af øerne mulighed for at bo i egen romantiske bambushytte helt ned til vandet, og andre turister skal man se langt efter. Gåture langs de skønne strande, god lokal mad, en afslappende lur i hængekøjen eller en tur i det krystalklare vand gør de små øer helt perfekte til bryllupsrejsen eller en kærligheds ferie. 

Smukke laguner

Selvom der ikke er mange andre i nærheden, og der ikke sker meget på de enkelte øer, behøver man ikke kede sig. Man kan tage dagsudflugter med longtail boat eller speedbåd rundt i ø-havet, og opleve de smukke kalkstens-øer, med blå-grønne laguner, og nogen af de absolut bedste strande i verden. De mange nationalparker med tæt jungle er også et besøg værd. For afveksling i paradiset, kan man vælge at overnatte på flere forskellige øer og opleve både det afslappede ferieparadis og de mere aktive byer som Krabi by eller Patong på Phuket.

Du skal acceptere marketing cookies, for at du kan se indhold fra YouTube.