salala_beach.jpg
Rundrejse med

Ferie ved Salalah Beach

Google Map...
Oman

Hovedstaden i Oman er Muscat

Befolkningstal: ca. 4,5 mio.

Areal: ca. 309.500 km²

Afstand fra Danmark: ca. 5.214

Mest besøgte attraktioner: Muscat samt ørkenen med Wahiba Sands

Mere information:

Turistinformation: Oman

Smukke landskaber optager landet som f.eks. i Salalah Beach, der putter sig mellem det Arabiske Havs turkisblå vand og ørkenbjergene, der tårner sig højt over byen. Arkitekturen er holdt i traditionel omansk stil, maden er aromatisk og forstærker sammen med røgelsen på markedet duften af Arabien og Østens mystik.

Salalah Rotana Resort i Salalah Beach

Det femstjernede Salalah Rotana Resort åbnede i december 2013 i Salalah Beach. Arkitekturen er inspireret af omanske traditioner, men med et nutidigt præg, og upscale-hotellet vil bl.a. indeholde en café/bar i lobbyen, en ’almindelig’ restaurant og en restaurant med specialiteter, strandrestaurant, poolbar, mødefaciliteter, businesscenter, fitnesscenter, en kæmpe, udendørs pool, massage, Zen the Spa at Rotana, en strandklub og en klub for børnene. Rotana Resorts er en af Mellemøstens førende hotelkæder af fire- og femstjernede hoteller med høj foksu på kvalitetsrestauranter, etik og lokalsamfundene, komfort og innovation.

Paradisdestination ved Salalah Beach

Salalah Beach er en paradisdestination og den fantastiske beliggenhed giver et væld af vandsportsmuligheder langs den 8,2km lange strand. Lad vinden lege med dit hår ude på vandet, mens du nyder livet om bord på en yacht og oplever Det Arabiske Hav. Tag med på dykker- eller snorkelture og fordyb dig i det blå, eller kom (næsten) helt tæt på delfiner og hvaler, når de leger langs bådkanten. Afslut dagen og gør dig klar til ørkenaftenen med et besøg på en lounge ved promenaden ved marinaen, hvor du kan nyde en kold drink, udsigten og bare kigge på mennesker.
Hvis du foretrækker vandfri aktiviteter, så sæt dig til rette på dromedarens pukkel og rid med på en ørkensafari, slap af på en golfbane eller besøg nogle af regionens mange historiske byer, der i tidligere tider fungerede som port mellem Europa og Indien med handelssteder for røgelse, ædelstene, silke og mange andre luksusvarer.

Grøn natur i ørkenen

Salalah Beach er den eneste tropiske destination i Mellemøsten, med et besøg fra ’Khareef’ i sommermånederne. På grund af Khareefen, der medbringer støvregn og kølig luft, har Salalah Beach ikke kun en rig grøn natur mellem maj og september med grønne planter, ferskvandskilder og frodige kokospalmer, her er også behagelige 27 grader i modsætning til de 45 grader i nærliggende ørkenbyer. For at støtte den mangfoldige flora og fauna - og fordi det er enormt hyggeligt - strækker et helt system af menneskeskabte laguner sig ind i landet. Derudover ligger byen under for en politik, der kun tillader bebyggelse på 25 procent af området. De resterende 75 procent er derfor øremærket til parker, haver, golfbaner, dyrereservater, naturligt miljø, etc.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser