L_ve_mor_unge.jpg
Oplev

Privat safari i Tanzania

En safaritur er for de fleste en ganske stor udskrivning, så det er vigtigt at få det allerbedste ud af turen. Derfor har det danske rejsebureau Tanzania Tours specialiseret sig i netop private, skræddersyede safariture til de berømte områder i Tanzania som f.eks. Serengeti sletten og Ngorongoro krateret – og det uden det behøver at blive dyrere end at rejse i en stor gruppe.

Tanzania har helt klart det største safari potentiale i verden. Her findes ikke alene den største koncentration af vilde dyr, men også en unik og varierende natur, hvor dyrene lever i deres oprindelige, naturlige omgivelser uden afgrænsninger eller indhegning. Naturen i Tanzania er endnu ikke hårdt belastet af turister som i andre safari-lande, og der er garanti for at se langt de fleste af de store vilde dyr, og mange af dem! Alle ture er skræddersyede, så man selv vælger præcis hvornår man vil rejse, hvor mange dage man vil af sted og om man vil bo på lodge eller i telt under safarituren. På en privat safaritur rejser man kun sammen med sin egen familie eller sine venner. Der er ikke andre gæster med på turen og det betyder at man får det største udbytte af natur og dyr, da guiden hele tiden kan tilpasse ruten til dyrenes bevægelse og til deltagernes ønsker. Man sætter selv tempoet og bestemmer selv, hvornår man vil tage ud på safari og hvornår man vil tilbage til lodgen eller teltet og slappe af. Og hvis man ønsker det, kan safarien kombineres med en vandring på Afrikas højeste bjerg, Kilimanjaro eller med afslapning og oplevelser på den spændende og smukke ø, Zanzibar.

Under hele safarien køres der i en safaribil med åbent tag, hvor man kan stå op og betragte det rige dyreliv og tage helt fantastiske "skud" med kamera eller video. Safaribilerne er de bedste på markedet, specialbygget til safari, så alle er garanteret en god udsigt hele tiden, og der er rigtig god plads. Bilen er beregnet til syv personer, men hvis man f.eks. kun er fire personer har man bilen helt for sig selv, så oplevelsen er optimal. Det er også meget vigtigt at man har de allerbedste guider til sådan en privat safari. Derfor har Tanzania Tours indgået samarbejde med en lokal operatør, hvis guider er meget erfarne og gode til engelsk. De er uddannede på en velrenommeret guideskole og er alle opvokset i området, så ingen kender landet og naturen bedre. De har en stor faglig viden, er venlige mennesker og serviceniveauet er meget højt.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser