Anne Vibeke Rejser Mauritius Foto Rasmus Schønning
Tv-program

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Mauritius

Google Map...
Mauritius

Mauritius er et ørige øst for Madagaskar og er kendetegnet ved skønne hvide sandstrande ned til det koralfyldte, azurblå og krystalklare ocean.

Turistinformation: Mauritius

Rejsebureau: Store Verden

Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Mauritius

Mauritius har mere at byde på end bounty strande

Øen er hel ideel til en hel uge eller 10 dages ferie, hvor du både kan dase og være aktiv, samtidigt med at du kan komme helt tæt på en meget spændende og bredt sammensat kulture af både indere, afrikanere, europærer og folk fra Mellemøsten. Der er plads til alle og de kulturelle attraktioner er en øjenåbner.

Naturen byder på alt fra bounty sandstranden til dramatiske bjerge, hvor du kan vandre og uanset, hvor du bor på øen er der aldrig alle former for sportsaktiviteter på havet. Anne-Vibeke ser nærmere på det hele og svømmer både med delfiner, besøger kæmpeskildpadder og vandre med løver.

Helt tilbage fra kolonitiden er Mauritius også kendt for te, vanilje og andre eksotiske krydderier, hvilket også afspejler sig i et interessant og meget smagfuldt køkken. Så alt i alt en destination, der er perfekt, hvis du vil kombinere daseferie med oplevelser.

Tv-teaser: Se Tv-program i fuld længde: Anne-Vibeke Rejser - Mauritius

Du skal acceptere marketing cookies, for at du kan se indhold fra YouTube.

Nyhed: Velkommen til KLUB Anne-Vibeke Rejser

Få masser af tips og rejseinspiration til din næste ferie. Se tv-programmer, foredrag fra hele verden med Anne-Vibeke Rejser.

Vi kan hjælpe dig med stort set alle former for rejser hele året rundt. Lige fra weekendophold i Danmark til drømmerejser ud i den store verden.

Læs mere om KLUB Anne-Vibeke Rejser